Ударни вести
Насловна / Некатегоризирано / Полицијата и Шериф патрола офицери Опис на работата / Работа и дефиниција одговорност

Полицијата и Шериф патрола офицери Опис на работата / Работа и дефиниција одговорност

Задржи купување и заштита на живеење и дома со наметнување на прописи и соседството, племенски, Државниот, или државните прописи. Изведување на мешавина на следните работни места: патролираат одредена локација; основните сообраќај; покани сообраќајна ситуација; испита повреди; фаќање или функција соодветни постапки на површини.

Вештини за работа Потребно

   За Јаков

   Исто така, проверете

   модел Дејци, Дрво Опис на работата / Улогите и одговорностите на примерокот

   Соберете спектар целосна големина и дрво точни модели на предмети. Вклучува мансарда вработени и дрвени наведуваш …

   еден коментар

   Оставете Одговор

   Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *