Ударни вести
Насловна / администратор|Услуги на клиентите|работа на терен / Парк Ренџер јас – Опис на работно место / улоги / Должностите и одговорностите на примерокот

Парк Ренџер јас – Опис на работно место / улоги / Должностите и одговорностите на примерокот

Опис на работно место / улоги / Должностите и одговорностите на примерокот

 • Врши надзор над вработените кои се вклучени во спроведувањето на правилата и прописите во Парк Сити објекти Паркови и планината паркови
 • Развива и управува со програмски потреби во рамките на областа и на одговорност или како што се доделени
 • Истражува претставките на однесување ренџер и прави формални препораки
 • Раководи доделен буџет и купување на потребните услуги и стоки на правилата на градот
 • Може да се развие стандардни оперативни процедури и формални препораки
 • Развива и координира стратегии за владеење на усогласеност и образование во областите на одговорност
 • Планира дознаки и оценува работата на членови на персоналот обезбедува техничка експертиза на вработените и утврдува единица и вработените цели и задачи
 • Автор е на книгите со различни внатрешни и надворешни клиенти за решавање на жалби и или проблеми и одговори на различни прашања се однесува на
 • Осврти развива и модифицира или работни планови методи и постапки одредува работа приоритети и развива работни планови за да се обезбеди соодветна покриеност на персоналот
 • Обезбедува работа настава помага на вработените со тешко и или невообичаени задачи и поттикнува иновацијата
 • Обучува вработените во постапките за ден-за-ден работењето на работна единица и мајсторство на индивидуалните вештини и способности од суштинско значење да работат задачи знаење
 • Решава проблемите посредува конфликти сретнал во текот на секојдневното работење утврдува соодветни решенија и промовира тимска работа
 • Охрабрува редовна комуникација и да ги информира вработените во релевантните деловни прашања и нивното влијание врз организацијата
 • Развива подобрување на ефикасноста на планските документи перформанси обезбедува ефикасноста на повратни информации и формално ја оценува работата на вработените
 • Гарантира квалитетот на ефективноста и ефикасноста на единица активности и мерките за безбедност
 • Документи причини за дисциплинска постапка иницира писма на опомена и прави формални препораки за дисциплинска постапка
 • Реагира на формални и неформални поплаки работникот и изготвува писмено одговори
 • Склопот на квалификации Денвер Одделот за безбедност специјалните полициски орган како комесар Кодекс за спроведување и ДЗС appointement како ренџер
 • Поседување на вештачко дишење и прва помош или повисока сертификација
 • Пред надзор на директни извештаи вклучуваат оценување на работата
 • Сертификација и licensure или поседување на важечка дозвола и

За Јаков

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *