Ударни вести
Насловна / Некатегоризирано / Кат брусилки и за машини угоени Опис на работата / Одговорност Шаблон И ЗАДАЧИ

Кат брусилки и за машини угоени Опис на работата / Одговорност Шаблон И ЗАДАЧИ

Чиста и песок дрво тротоарите применуваат јакни на финиш, и да дури и користење на материјали земјата одвај и Подови единица.

Вештини за работа Потребно
 • Проверете подови за бои.
 • Чиста и песок земјата рабовите и места недостапни за земјата Сандерс, користење на гребење, компјутер – шкурка, и вид Сандерс.
 • Прирачник брусење машини во текот ката на подови до површини се елегантни.
 • Поврзете се со ролки за брусење модели.
 • Вработуваат гел состојка и слоеви на целосно да се затвори дрвени подови за да се.
 • Се елиминира од зглобовите, користење на гребење, прибор за јадење, или дрвени длета.

Задача Активности Предуслов
 • Читање со разбирање-Разбирањето ставовите и содржини создадени во работата на документи кои се поврзани со.
 • Активно слушање сепаленица целото внимание на она што другите луѓе се велејќи-, добивање на време за да се признае предмети се произведени, прашалник прашања како што е идеална, а не задушување на неточни пати.
 • Пишување комуникација ефикасно запишано не како несоодветни за сака на пазарот.
 • Говорејќи-разговара со другите за да се пренесе податоци правилно.
 • Математика-Користење на математика за решавање на проблеми.
 • Истражување Примена на методи и медицински принципи за отстранување на проблеми.
 • Критичко размислување-Користење на причина и причини на самото место на предностите и недостатоците на пристапи, идеи или алтернативни алтернативи на проблеми.
 • Активни-Учење разбирање на импликациите на детали кои се свежи во врска со двете потенцијалните и сегашните решавање на проблеми и донесување одлуки.
 • Стратегии на учење-instructionANDtutorial Избор и примена на практики и техники, соодветни на проблемот едукација или кога учење работи кои се свежи.
 • Проверка-CheckingPERAssessing функционалноста на бизниси, други лица, или себеси да се генерираат подобрувања или сметаат помошни активности.
 • Социјална Perceptiveness-се свесни за другите’ одговори зошто тие се однесуваат како тие и разбирање.
 • Контрола-менување на дејства во однос на однесувањето othersI.
 • Вешто да го убедувам-ефикасни другите да ги променат нивните умови или однесување.
 • Преговори-Спроведување на други заедно и се обидува да се помири варијации.
 • Обука за обука на други HOWTO направи нешто.
 • Услуги Ориентација-Дефинитивно се обидува да најде методи за поддршка на лица.
 • Напредно Решавање на проблеми-Разлика на комплексни проблеми и разгледување на детали кои се поврзани применуваат лекови и да се развие и оценува опции.
 • Бизниси Анализа-инспектор бара и решение треба да подготви распоред.
 • Технологија Дизајн-Инженеринг за да им помогне на потрошувачите и менување на производи или за производство на потребите.
 • Одбирање на брзини-определување на видот на опрема и алати имал потреба за вршење на работа.
 • Инсталирање-додавање на производи, уреди, жици, или програми за генерално ги исполни спецификациите.
 • Развој-пишување компјутерски програми во врска со употреба кои се различни.
 • Функција Следење-Набљудувајќи го бира индикатори, или други знаци сигнали да бидете сигурни дека е уред функционира правилно.
 • Операции и процедури на производи или техники на контрола-Спречување.
 • Опрема Одржување Остварување на рутински одржување на опрема и одлучување кога.
 • Смена на проблеми-Идентификување фактори грешки кои функционираат и одредувањето на тоа како да се продолжи за ова.
 • Поправање на местење модели или програми за користење на алатки кои се потребни за.
 • Контрола на квалитетот на истражување Спроведување испитувања и прегледи на производи, даватели, или процеси со цел да се измери ефективноста или одличен.
 • Мудрост и донесување на одлуки-Размислувајќи за компаративна трошоци и големи работи за мерките, кои се најверојатно да се најде најсоодветниот еден.
 • Анализа-одредувањето на тоа како метод треба да работат и начинот на кој подобрувања во амбиент, процедури, и заболувања може да влијае на бенефиции.
 • Системи за анализа, идентификација на мерки или индикации за ефикасноста и, исто така, право или однесувањето имал потреба да се зголеми ефикасноста, во согласност со целите на машината.
 • Управување со времето-Управување со лични време заедно со другите’ период од една.
 • Администрација на пари-одредувањето на тоа несомнено ќе се користи пари за да се оствари задачата, и сметководство во врска со овие трошоци.
 • Работењето на производот Методи Недеремено и добивање на соодветно користење на природните убавини опрема, и потрошен материјал ресурси имал потреба да се направи одредена работа.
 • Надзор на персонал ресурси воспоставување на, охрабрувачки, и насочување на лица и како тие работат, разликување на најдобрите луѓе за вашата кариера.
образование Квалификација искуство Потреба
 • Високи средно образование (или GED или средно училиште еквивалентност сертификат)
 • Помалку од една Ниво на училиште Висока
 • Никој
Професија контрола вештини Квалификација
 • Достигнување / Енергија – 73.70%
 • упорност – 82.80%
 • Иницијатива – 89.33%
 • контрола – 79.76%
 • соработка – 84.33%
 • Прашање во однос на другите – 79.89%
 • социјална Direction – 73.27%
 • Самоконтрола – 81.55%
 • стресот Праг – 84.24%
 • CustomizationANDVersatility – 73.46%
 • доверба – 81.80%
 • Внимание на длабочина – 92.93%
 • искреноста – 85.60%
 • слобода – 79.25%
 • развој – 74.15%
 • аналитичко размислување – 71.67%

За Јаков

Исто така, проверете

модел Дејци, Дрво Опис на работата / Улогите и одговорностите на примерокот

Соберете спектар целосна големина и дрво точни модели на предмети. Вклучува мансарда вработени и дрвени наведуваш …

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *