Ударни вести
Насловна / Услуги на клиентите / Услуги на клиентите претставник Опис на работата / Улогите и одговорностите на примерокот

Услуги на клиентите претставник Опис на работата / Улогите и одговорностите на примерокот

 • Силни организациски и административни вештини, исто така, се од клучно значење како оваа позиција е одговорен за одржување на клиент датотеки и обработка на клиент трансакции
 • Покрај нашите услуги на клиентите претставници се обезбеди изложбен салон подови се добро одржувани и да се обезбеди топла и пријателска средина за нашите клиенти
 • Услуги на клиентите претставник мора да имаат одлични услуги на клиентите вештини за комуникација
 • Им помогне на клиентите на изложбен салон подот
 • Прифати и обработува тековните плаќања на клиентите
 • Внесете информации за клиентите во продавница компјутер
 • Ажурирајте ги информациите за клиентите и статусот на сметката во компјутерски систем
 • Датотеки и одржување на клиент папки и евиденција
 • Управување со готовински трансакции со клиентите
 • Одржува редовни мејлинг кампања
 • Процесот цел форми и референци
 • Задржи изгледот и организацијата на бројачот на клиент трансакција
 • Да помогне во одржување на изложбен салон преку чистење организирање и малопродажба
 • Одлични интерперсонални вештини се потребни за секојдневен контакт со клиентите
 • Одржување на професионален изглед
 • Услуги на клиентите претставник мора да воспостави и одржува одлични услуги на клиентите со секој постоечки и потенцијални клиенти
 • Делува како модел на грижа за очекувањата на услуги на клиентите и другите тренери на повисоко ниво на услуга
 • Обезбедува обука и повратни информации за персоналот на Центарот да им помогне да ги подобрат своите услуги на клиентите
 • Рачки на клиентите се однесува жалби во љубезен и професионален начин и во рок утврдени насоки и ескалира како што е потребно
 • Гради односи со клиенти кои ќе им овозможат да ги разберат нивните потреби и одговара на нашите производи, услуги, подобрување на задржување на клиенти и продажба
 • Покажува силна познавање на сите производи и услуги и комуницира релевантни придобивките на секој на клиентите
 • Markets all ACE financial services through cross-selling and solicitation
 • Возовите и им помага на другите вработени центар во маркетинг напори
 • Укажува на дополнителни елементи за купување од страна на клиентите
 • чекови користејќи воспоставена RA анализа на ризик и управување со ризик материјали
 • анализа на ризик е дефиниран во тековната или прирачници за обука и политики и процедури материјали
 • Ги следи и спроведува центарот процедури за безбедност и безбедноста известување разлики Окружниот менаџер
 • Процесите на клиентите кредити точно следниве писмени упатства
 • Следи и насочува услуги на клиентите претставник I II на операции и услуги на клиентите прашања
 • Обезбедување на чиста и безбедна работна средина на сите времиња паркинг лоби и кабина
 • Ги проучува и ги проверува условите за внатрешна и надворешна signage
 • Исполнува и ги надминува центар буџетски цели
 • Assists District Manager in achieving profit maximization through application and control of expenses
 • Се постигнува зголемување на добивката, преку примена и контрола на трошоците
 • Бара доделување на различни распореди промена како произлезено од оперативни размислувања
 • Оваа позиција бара исклучителни компјутерски вештини и способност за брзо да научите специјализирани софтверски апликации
 • Подготовка и следење на понудите подготвени од страна на Дубаи RSA
 • Прием и обработка на сите понуди во рамките на Дубаи RSA
 • Цел резервација во рамките на бизнис и совети на дотурот на Saint-Gobain ПЕМ клиенти
 • Следење и заедничка координирање на испораките на производ на клиентите и обезбедување на крајот клиенти порака белешки
 • Процесот на сите документи за фактурирање без разлика дали тоа е со цел за продажба или на барање
 • Работат канцелариски машини како што се фотокопири и скенери, факс машини гласовна пошта системи и персонални компјутери
 • Пресметај рекорд и лекторирани на податоци и други информации како што се податоци или извештаи
 • Собира на достасани фактури разбира основите на храна за животни исхраната и здравјето, особено за големи животни
 • Одржува сметка на клиентите записи и податоци за наплата за нови пренесување конечна и заостанатите сметки анализира податоци за употреба на клиентите за точноста и процесира информации за платежна цели
 • Прифаќа плаќања и одговара на прашањата на сметката на корисникот во лице во однос на состојбата на сметките на клиентите
 • Иницира и финализира клиент сметки подготвува и завршува работа налози
 • Одговорни за доделени готовина фиока
 • Одржува висок степен на точност во извршување на сите функции
 • Верификува податоците метар читање финалето за работа и евиденцијата за точноста координира со сервисниот оддел да закаже-сајт состаноци и прашања за работа да се испита разлики
 • Зема пошта на поштата и правци во текот на компанијата
 • Процеси за испраќање пошта за сите оддели става соодветна поштарина и се подготвува за поштенска собереш
 • Кореспондира со клиенти и други вработени во писмена форма како што е потребно
 • Оваа позиција може да бара постојана состојба и или одење и или често или постојано седница

За Јаков

Исто така, проверете

Администратор Опис на работата / Улогите и одговорностите на примерокот

Подгответе излезни mail да бидат испратени преку FedEx и UPS-от итн. Place orders for office

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *