Ударни вести
Насловна / работа на терен|супервизор

работа на терен|супервизор

Надвор растенијата Супер супервизор Опис на работата Пример

Опис на работата Пример Отклучувајќи ги вратите и портите и ги спушта знамињата кои ги прегледуваат зградите и основите за потребна штета од поправки Безбедноста и безбедносните опасности вршат безбедносни проверки на објектите. Отстранува и покрива графити од wallsидови со употреба на растворувачи и извештаи за сликање во боја треба на соодветниот персонал за одржување. Реквизиции и ги одржува потребните материјали …

Прочитај повеќе »