Ударни вести
Насловна / Јаков

Јаков

Работни задачи и одговорност на касиерот

Работа на благајните Должности и одговорност

Опис на работните задачи на благајната Обичен опис на работното место на благајната е да ракувате со готовина со најголема искреност со минимални грешки , тој исто така треба да поседува сите видови математички знаења & техника за помирување ефикасно и правилно да ја заврши работата . Познавање на машина за фискална каса, како ПОС-системите. Гестирани клиенти …

Прочитај повеќе »

монета, вендинг, И забавен машина сервисери и сервисери Опис на работата / Должност Пример И Работа

услуги, приклучок, враќање на пари, снек, или забавни машини, вклучувајќи видео игри, крчми кутии или слот машини, или да го адаптирате. Кариера вештини Потребно пополнување машини кои користат супстанции, производи, средства, како и други материјали. Води евиденција на предмети наменети и долари собрани. Добие пари и трошоците од производи, подготви сметки, и се помират …

Прочитај повеќе »

Стартување на авиони и обновување специјалисти Опис на работата / Шаблон одговорност и задачи

Продолжи да работи и одржување на апсење на производи, катапулти, и поврзани физички, хидраулични, и контрола на системи се бара пред се во авион компанија полетување и слетување функции. Должности вклучуваат додавање и одржување асистенции слика слетување; тестирање и зачувување на почетокот и закрепнување опрема вработување на електрична и механичка опрема за испитување и рачни алатки; иницирање на аеродромот апсење системи, …

Прочитај повеќе »

Магнетна резонанца технолози Опис на работата / Должност на примерокот и функции

Работат резонанца (МНР) слики. Следење на безбедноста на пациентите и удобност . Може да ја даде контраст гадолиниум доза интравенски. На разгледување стојат МНР методи се, објасни со може да разговара со индивидуални, и локацијата на пациентот. Може да влезе на компјутерски податоци, како што се наследство пациентот, одредено усогласување, биолошки регионот да стане скенирани, и локацијата на …

Прочитај повеќе »

агенти, Финансиски Услуги Опис на работата / Обврска на примерокот и функции

Промовирање на финансиски услуги, како на пример хипотека, цената, и инвестиции насоки за потрошувачите на банкарските институции и компанија бизниси. Кариера вештини Предуслов Одлучи потреби shoppersA финансиски услуги и да се подготви препораки да им понуди на услуги кои ги таргетираат овие барања. Контактирајте со потенцијални клиенти да обезбеди факти и опишете решенија кои се нудат. продаде …

Прочитај повеќе »

Готвачи и шеф Готвачи Опис на работата / Одговорност Шаблон и улоги

Директни и може да учествува во подготовка, билки, и подготовка на мафини риба, месо, зеленчук, салати, или дополнителна храна. Може да се подготви и предмети за избор на трошоците, купат производи, и одржување на податоци и сметки. Вештини за работа треба Испита подготвени или сурова храна производи’ одделение за да бидете сигурни дека се постигнати критериуми. монитор …

Прочитај повеќе »

Игри на среќа Промена Лица И Бут Касиери Опис на работата / Функции и Шаблон одговорност

готовина размена, Жетони, и чипс за customersâ долари. Може да се издаде потпис на купувачот на сметката и исплати. Може да се смета и оданочување пари во фиоки, или работат на кабини на местото на слот машина и снабдување со пари банката да се смени луѓе од почетокот на потег. кариера, …

Прочитај повеќе »

Акушери и гинеколози Опис на работата / Должност Шаблон и улоги

Лекарите кои даваат сметки за здравствена заштита поврзани со трудот или мајчинство и оние кои се детектираат, се справи со, и да им помогне во спречувањето на условите за дами, особено оние кои влијаат на процесот на репродукција. исто така може да снабдување на општа медицинска нега за жените. Работни вештини Квалификација Грижете се за дами и адреса. Откриваат техники и да дискутираат …

Прочитај повеќе »

Цемент Масон и бетонски угоени Опис на работата / Улоги и должност Шаблон

Тенок и финиш материјали од цемент кој се меша, на пример тротоарите тротоарите, патеки, или рабници вработување избор на раце и моќ инструменти. Наредете сорти врска тротоарите или сливници; печ празнини; и вработуваат пили да парче експанзија зглобовите. Кариера вештини Квалификација Испитување на видови кои го поддржуваат материјални да …

Прочитај повеќе »

Радиолошки технолози Опис на работата / Задачи и должност на примерокот

Земете x CAT и зраци скенира или направи nonradioactive залихи во крвта patientis од причини кои се дијагностички. Вклучува технолози кои се фокусираат на дополнителни стратегии кои се скенирање. Кариера вештини Квалификација евалуација и да ги испита создадена х-зраци, лента што е видео, или PC -developed информации ако графика се доволно во однос …

Прочитај повеќе »