Ударни вести
Насловна / администратор|Задна канцеларија|Услуги на клиентите / Административен асистент Опис на работата / Улогите и одговорностите на примерокот

Административен асистент Опис на работата / Улогите и одговорностите на примерокот

Опис на работно место / Улоги и одговорност

 • Управниот работни обврски помошникот Подготвува извештаи кореспонденција белешки, итн
 • Им помогне на клиентите и други трети страни со барања прашања жалби следење и следење на
 • Примање на документи за скенирање и датотека од испраќачот на клиентот или агент
 • Добие потребните информации кога е потребно и да се ревидира за точноста
 • Оваа позиција бара одлични интерперсонални вештини
 • Подгответе се и доказ извештаи кореспонденција и презентации
 • Управуваат со состаноци календар распоред на Outlook и организира патување хотели
 • Планот и управување со настани webinars конференции и семинари за обука
 • Помогне со предлози презентации итн
 • Склопот на вештини Силен технички знаења во рамките на примената на Microsoft Office Suite Word Excel Power Point на
 • Проактивно прилагодување на распоредот и го задржува внатрешни клиенти поддржан свесни за промените на навремена и точна основа
 • Недовршени proofreads придава соодветна документација и истата ја заврши работата во определен временски рок линии
 • Посветеност на клиент сервис е од суштинско значење за координирање на работата за нашите клиенти
 • Способност да се даде приоритет и да управуваат со повеќе проекти ефикасно и на крајниот рок
 • Одлична писмена и вербална комуникација
 • Изработка на бизнис писмо со проверката
 • Помош во активности поврзани со човечки ресурси
 • Врши и други работи што може да се пренесува од време на време
 • Можат да работат под надзор на минимум
 • Обезбеди канцеларија административни работењето е во согласност со владините закони и прописи компанијата политики и професионални стандарди
 • Координација и поддршка на извршните и неизвршните компанија посетители конференција и други специјални настани за да се обезбеди остварување на деловните цели
 • Им помага на меѓународните овластени со координација на релокација услуги визи и патување итн
 • Собира податоци и мислења информации за разни електронски информациски системи како што е потребно
 • Комуницира ефективно со внатрешни и надворешни лица и клиенти
 • Компајлирате и одржување канцеларија записи по задржувањето на евиденција за управување и политиката за безбедност на информации и, исто така, обезбедува целосноста и точноста на податоците
 • Подготовка неделни и месечни извештаи и да се обезбеди на вработените и информации за проектот и статистика потребни за поддршка на други функции
 • Административна поддршка за поднесување на документи и задржување рекорд
 • Процеси се подготвува и ги снима проверки за клиенти
 • Им помага на другите лица со јавите продавачите банки и брокери
 • Помирува сметки одржува табели и организира клиент документи
 • Обезбедуваат одлични услуги на клиентите на вработените и други лица
 • Општите административни должности како што се бара
 • Способност да се префрлат задачи брзо и одржување на квалитетот на точноста и навремено извршување на работата
 • Способност да се работи општ канцелариски опрема
 • Способност да се задржи строга доверливост на фирмата и клиентот информации
 • Корелација информации во врска со евиденцијата на проектот
 • Способност за вршење на повеќе задачи независно и истовремено
 • Способноста да се воспостави Rapport и ефективно справување со сите нивоа на организацијата
 • Одржува одделение материјали и опрема контакти продавачите и наредби снабдува колку што е потребно
 • Способноста да се покажат одлични услуги на клиентите
 • Разбере релевантни процедури и функции брзо и да ги применуваат без непосреден надзор
 • Одржување на избраните купување и електронска евиденција може да ги одржува база на податоци продавач

за superadmin

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *