Ударни вести

монета, вендинг, И забавен машина сервисери и сервисери Опис на работата / Должност Пример И Работа

услуги, приклучок, враќање на пари, снек, или забавни машини, вклучувајќи видео игри, крчми кутии или слот машини, или да го адаптирате. Career Skills Requirement Fill machines using substances, производи, средства, како и други материјали. Води евиденција на предмети наменети и долари собрани. Добие пари и трошоците од производи, подготви сметки, and reconcile

Read More »

Стартување на авиони и обновување специјалисти Опис на работата / Шаблон одговорност и задачи

Продолжи да работи и одржување на апсење на производи, катапулти, и поврзани физички, хидраулични, и контрола на системи се бара пред се во авион компанија полетување и слетување функции. Должности вклучуваат додавање и одржување асистенции слика слетување; тестирање и зачувување на почетокот и закрепнување опрема вработување на електрична и механичка опрема за испитување и рачни алатки; иницирање на аеродромот апсење системи, …

Read More »

Магнетна резонанца технолози Опис на работата / Должност на примерокот и функции

Работат резонанца (МНР) слики. Следење на безбедноста на пациентите и удобност . Може да ја даде контраст гадолиниум доза интравенски. На разгледување стојат МНР методи се, објасни со може да разговара со индивидуални, и локацијата на пациентот. Може да влезе на компјутерски податоци, како што се наследство пациентот, одредено усогласување, биолошки регионот да стане скенирани, and location of

Read More »

агенти, Финансиски Услуги Опис на работата / Обврска на примерокот и функции

Промовирање на финансиски услуги, како на пример хипотека, цената, и инвестиции насоки за потрошувачите на банкарските институции и компанија бизниси. Career Skills Prerequisite Decide shoppersA financial services needs and prepare recommendations to offer providers that target these requirements. Контактирајте со потенцијални клиенти да обезбеди факти и опишете решенија кои се нудат. Sell

Read More »

Готвачи и шеф Готвачи Опис на работата / Одговорност Шаблон и улоги

Директни и може да учествува во подготовка, билки, и подготовка на мафини риба, месо, зеленчук, салати, или дополнителна храна. Може да се подготви и предмети за избор на трошоците, купат производи, и одржување на податоци и сметки. Job Skills Need Examine prepared or raw food products’ одделение за да бидете сигурни дека се постигнати критериуми. монитор …

Read More »

Игри на среќа Промена Лица И Бут Касиери Опис на работата / Функции и Шаблон одговорност

готовина размена, Жетони, и чипс за customersâ долари. Може да се издаде потпис на купувачот на сметката и исплати. Може да се смета и оданочување пари во фиоки, или работат на кабини на местото на слот машина и снабдување со пари банката да се смени луѓе од почетокот на потег. Career Skills

Read More »

Акушери и гинеколози Опис на работата / Должност Шаблон и улоги

Лекарите кои даваат сметки за здравствена заштита поврзани со трудот или мајчинство и оние кои се детектираат, се справи со, и да им помогне во спречувањето на условите за дами, особено оние кои влијаат на процесот на репродукција. исто така може да снабдување на општа медицинска нега за жените. Job Skills Qualification Take care of and address ladies. Reveal techniques and discuss

Read More »

Цемент Масон и бетонски угоени Опис на работата / Улоги и должност Шаблон

Sleek and finish materials of cement that is mixed, for example flooring sidewalks, paths, or curbs employing a selection of hands and power instruments. Arrange varieties regarding sidewalks or gutters; patch voids; and employ saws to slice expansion joints. Career Skills Qualification Examine the sorts that support the tangible to

Read More »

Радиолошки технолози Опис на работата / Задачи и должност на примерокот

Земете x CAT и зраци скенира или направи nonradioactive залихи во крвта patientis од причини кои се дијагностички. Вклучува технолози кои се фокусираат на дополнителни стратегии кои се скенирање. Career Skills Qualification Evaluation and examine created x-rays, лента што е видео, or pc -developed information if graphics are sufficient regarding

Read More »

Контрола на животните работници Опис на работата / Обврска Шаблон и функции

Управување со животните, со цел да се справи на прекинати, миленици, кои се небезбедни, или без надзор, или инспекции на малтретирање. Career Skills Prerequisite Investigate reports of pet strikes or pet cruelty, наоѓање на сведоци, amassing докази, и изработка на извештаи. Евиденција и да ги отстрани скитници, заднината, или малтретирани животни од услови кои се непожелни, …

Read More »