Home / Customer Service|Engineer|Field Work / Lintas Signal Technician proyek Description Sample

Lintas Signal Technician proyek Description Sample

Lintas Signal Technician proyek Description

The Traffic Signal Technician performs at the Apprentice or Journey level, gumantung ing tingkat saka saringan lan pengalaman saka calon kapilih. Ing arah, posisi tingkat Journey performs tugas electrical ing pangopènan lan ndandani pribadi sinyal lalu lintas, inspects lan troubleshoots sistem swara lalu lintas, lan ora karya related minangka dibutuhake. Dipimpin déning posisi tingkat Journey, posisi tingkat Magang sinau ing pakaryan lan develops skills dibutuhake kanggo operasi sinyal lalu lintas lan pangopènan lan performs pakaryan related minangka dibutuhake.

Lowongan tanggung jawab

  • mrekso, mbusak, lan kontrol sinyal ndandani lan peralatan tambahan kayata pengontrol sinyal lalu lintas lan lemantun, kendaraan lan wong kumpulan kepala, lampu lan circuitry.
  • diagnosa malfunctions.
  • nyetel, Diposaken, ngganti, utawa ngowahi listrik, komponen elektronik lan mechanical. pengontrol, pemancar, ngalih, nyawijikaké, Timer lan bagéan.
  • Neliti keluhan lan lapuran saka malfunctions sinyal lalu lintas.
  • nyetel, ndandani, utawa mbusak peralatan risak.
  • Priksa ndandani lapangan peralatan rusak.
  • Ngenali lan ndandani sirkuit kabel.
  • Ngewangi ing desain sirkuit listrik lan sistem kanggo sinyal kiriman.
  • Ngawasi lan sinyal program lalu lintas pengontrol lan ndadekake pangaturan sing perlu.
  • Relamps intersections signalized.
  • Paint komponen lalu lintas lan standar sinyal.
  • mrekso, mbusak lan nginstal batre lan serep baterei peralatan.
  • Ngatur lan ngleksanakake lalu lintas paramèter sinyal wektu.
  • Tansah cathetan karya akurat.
  • Penyetor supaya, bagean, lan bahan.
  • Nggawe kontrol lalu lintas.
  • Nindakake pakaryan sing gegandhengan kaya sing dijaluk.
  • inspects, mbusak, lan ndandani sinyal kontrol lan peralatan tambahan kayata pengontrol sinyal lalu lintas, lemantun, kendaraan lan wong kumpulan kepala, lampu lan circuitry.
  • diagnosa malfunctions.
  • nyetel, ndandani, nggantosaken, utawa modifies elektrik, komponen elektronik lan mechanical, pengontrol, pemancar, ngalih, nyawijikaké, Timer lan bagéan.
  • Umpan ing desain lan construction saka peralatan test khusus kanggo testing toko komponen elektronik.
  • Nylidhiki keluhan lan lapuran saka malfunctions sinyal lalu lintas.
  • nyetel, ndandani, utawa mbusak peralatan risak.
  • Ndadekake ndandani lapangan peralatan rusak.
  • Ngenali lan ndandani kabel sirkuit.
  • Umpan ing desain sirkuit listrik lan sistem kanggo sinyal lalu lintas.
  • Inspects karya kontraktor sak mesthi saka construction lan marang completion.
  • Alat lan program pengontrol sinyal lalu lintas lan ndadekake pangaturan sing perlu.
  • Relamps intersections signalized.
  • Umpan nyepakaké plans lan specifications kanggo proyèk sinyal.
  • Cat komponen lalu lintas lan standar sinyal.
  • inspects, mbusak lan masang batre lan serep baterei peralatan.
  • Nyetel lan nindakake lalu lintas paramèter sinyal wektu.
  • Tansah cathetan karya akurat; pesenan Penyetor, bagean, lan bahan.
  • Mranata up kontrol lalu lintas.
  • Menehi pembinaan lan arah magang Staff tingkat.
  • Performs pakaryan sing gegandhengan kaya sing dijaluk.
  • On-telpon tugas dibutuhake.

About superadmin

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *