Home / IT / Sr. Network Analyst Job Description

Sr. Network Analyst Job Description

JOB DESCRIPTION NETWORK ANALYST

SR. NETWORK ANALYST JOB DESCRIPTION

Tugas JOB lan Lowongan Kerja

  1. nganalisa, designs, lan nindakake solusi komunikasi kanggo sudhut-wilayah jaringan data / telekomunikasi lan local jaringan wilayah Universitas; Ngalahake Responsibilities technical kalebu Ethernet, TCP / IP, Gigabit Ethernet, SNMP, Novell Interfaces, sambungan LAN / WAN, panyambungan Internet, teknologi nirkabel, firewall, HP Openview, Perkakas Packetshaper, Network Access Control Appliances, Analyzers paket, Video lan teknologi Voice Over IP.
  2. Saged Kontraktor njaba lan Staff technical support mahasiswa ing macem-macem proyek jaringan.
  3. Mbawahi lan koordinat designs jaringan karo Network Arsitek; masang, modifies, lan ndhukung hardware jaringan komunikasi; performs mrekso lan ndandani ing komunikasi lan peralatan sing gegandhengan.
  4. Umpan ing ngembangaken, penerapan lan ndhukung kinerja, dandan fitur, lan tata cara kesalahan deteksi / koreksi jaringan kabel lan nirkabel.
  5. Kasedhiya ing jadwal puteran lan panjaluk jaringan-related alangan telpon.
  6. Engages ing program dipunrencanaaken dumugi pembangunan penerjemah; njaga wutah tansah skills profesional lan penting kawruh kanggo posisi.
  7. Menehi input technical menyang Universitas pangolahan planning teknologi sudhut.
  8. Performs proyèk khusus lan pakaryan liyane minangka diutus.

PUNK, Skills, Kabisan lan sipat

  • Kawruh jaringan produk lan keperluan
  • Kawruh protokol jaringan (IP, TCPIP, IPX, netbus)
  • Kawruh teknologi nirkabel
  • Kawruh survey situs nirkabel performing
  • Kawruh peralatan jaringan data: konfigurasi, testing lan ndandani
  • skills interpersonal / hubungan manungsa
  • komunikasi skills langsung lan ditulis
  • Attentiveness kanggo rinci
  • prasetya layanan kuwat
  • Kemampuan kanggo dadi ing telpon kanggo njawab kaca
  • Kemampuan kanggo berkembang kabijakan keamanan jaringan
  • Kemampuan kanggo njaga confidentially
  • Kemampuan kanggo bisa ing lingkungan tim-oriented
  • Kemampuan kanggo nggunakake piranti lunak karya-meningkat, kalebu panggunaan alat project management
  • Nganti tanggal kawruh saka hardware ,lunak lan program utamané hubungane sing digunakake dening perusahaan
  • Team apa lan pengalaman Manajemen tim
  • skills rembugan apik
  • organisasi apik lan mecahaken masalah skills

 

About superadmin

Priksa Uga

Sistem Sr Engineer Job Description / Dhapukan / Tugas lan tanggung jawab Sample

Job Description / Dhapukan / Tugas lan tanggung jawab Sample Digawe pitakon majeng ing aplikasi bisnis …

3 komentar

  1. I am sure this article has touched all the internet users, its really really nice post on building up new blog.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *