Home / Auditor / Sr Internal Auditor proyek Description / Dhapukan / Tugas lan tanggung jawab Sample

Sr Internal Auditor proyek Description / Dhapukan / Tugas lan tanggung jawab Sample

Job Description / Dhapukan / Tugas lan tanggung jawab Sample

  • Nggarap Manager Internal Audit sampeyan bakal utamané tanggung jawab kanggo Performing assignments audit internal minangka bagéan saka rencana Audit Internal taunan ATP
  • individu dianggo independen ing pengawasan umum owahan Latitude kanggo inisiatif lan paukuman sawijining
  • Nindakake reviews khusus ing panjalukan saka Manajemen
  • Laporan pengamatan engagement lan nggawe Rekomendasi kanggo mbeneraké kahanan saé Ngapikake operasi lan ngurangi biaya
  • Rencana lan nglakokaké engagements sesuai karo standar Audit dijawab
  • Nindakake Finance Audit Operations Audit Audit Compliance lan Manajemen Resiko
  • Ngira-ngira pase lan efektifitas saka kontrol Manajemen
  • Maneh aktivitas pengaturan lan fungsi sing diutus kanggo Audit Internal
  • Assessment resiko tumindak departemen diutus utawa wilayah fungsi ing diadegaké timeline dibutuhake Netepake program audit adhedhasar resiko-
  • Sacara lisan komunikasi temonan Manajemen senior lan Konsep laporan lengkap lan lengkap area audit
  • komunikasi skills apik banget lan profesionalisme ing nggunakake program accounting
  • Auditor Internal qualified dibutuhake kanggo
  • Ing audit nutupi maneka departemen ing [jeneng perusahaan] lan fokus ing loro lan pangolahan operasional
  • Tambahan sampeyan bakal ngewangi ing Performing Kaca-ups ing status plans tumindak Manajemen pinunjul lan ndhukung preparation saka Reporting mesti kanggo Komite Audit
  • Works ing arah saka Kutha Controller ora duwe tanggung jawab pengawas
  • Nindakake fieldwork audit dening nganakake pitakonan cipta lan ngisi karya ing pitakonan ngramut karya lapangan miturut program audit lan mrikso related dokumentasi ndhukung
  • Ngewangi ing planning audit dening nganakake riset kanggo audit potensial lan Agencies ing rapat-rapat kanggo berkembang orane katrangan audit lan dislametaké
  • Sesambungan karo klien lapangan dening cocog karo pengawas lan nyediakake saran lan Rekomendasi
  • Siapke makalah karya lan laporan temuan dening Reviewing bahan dijupuk dening bukti nyepakaké makalah karya ringkes lan Njupuk temonan audit lan Rekomendasi
  • Nderek munggah ing Rekomendasi audit kanggo mesthekake implementasine saka tumindak mbenakake dianjurake
  • Performs proyèk khusus dening sistem kanggo extract data lan ngira-ngira pangolahan learning kanggo mesthekake selaras karo peraturan
  • Nyedhiyani support Staff for macem-macem Boards lan komisi rawuh lan melu ing rapat-rapat klompok profesional
  • Tetep abreast tren anyar lan inovasi ing accounting lan internal kothak audit ditrapake menyang City

Babagan Yakub

Priksa Uga

Sr Internal Auditor Job Description Sample

Job Description / Dhapukan / Duties and Responsibility Sample Working with the Internal Audit Manager

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *