Home / Uncategorized / Pasukan khusus Officers proyek Description / Tanggung jawab Sample Lan Dhapukan

Pasukan khusus Officers proyek Description / Tanggung jawab Sample Lan Dhapukan

Kemudi klub elit sing aplikasi fungsi normal kanthi online, tanah, utawa pinggir sak ngalahake utawa tentrem-wektu. rutin iki kalebu demolitions Serangan jelas , pengintaian, search-lan-ngluwari, lan counterterrorism counterterrorism. Bebarengan karo memulang perang, ndadekake pejabat sing unik seneng duwe basa sing internasional, lan latihan selaras ing prahu, fishing, Parachuting, darurat, medicine krisis. Pakaryan kalebu nuntun operasi pengintaian canggih lan nganalisa data Intelligence; recruiting, kepelatihan, lan furnishing nimbulaké penake; Serangan utami lan invasi ing wilayah mungsuh; latihan karyawan kanggo ngleksanakake misi pribadi lan program bebarengan; mengkono planning strategis lan taktik politik tugas alus; lan ngatur pribadi komunikasi unggul.

Job Skills Kualifikasi

      About superadmin

      Priksa Uga

      Makers model, Kayu proyek Description / Dhapukan lan tanggung jawab Sample

      Ngumpul sawetara sing kebak-ukuran lan kayu model akurat item. Kalebu karyawan kandang lan nggodho kayu …

      Ninggalake a Reply

      Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *