Home / Uncategorized / Sepatu Lan Kulit Tegal lan Repairers proyek Description / Dhapukan lan Tanggung Sample

Sepatu Lan Kulit Tegal lan Repairers proyek Description / Dhapukan lan Tanggung Sample

ngumpul, adorn, utawa mbalèkaké kulit lan kulit-kaya item, kayata kanggo Kayata bagasi, Footwear.

Karir Skills Kualifikasi
  • Cut tengen metu gaya sing sakteruse, unsur utawa nggambaraké, nglamar gunting, shears, lading, utawa klik mesin.
  • Mbangun, embellish, utawa mbalèkaké barang kulit miturut-kanggo fitur, nggunakake jarum jahitan lan jaminan, peralatan lacing, kelet pribadi tangan, utawa rivets.
  • Atur lan adhesive utawa sewn sumber daya kayata kayu, utawa bahan, wool, buckskin, melok wilayah.
  • warna, sumber beda duwe kasil sing dipengini utawa saturate, berkembang, coloring, penet, jahitan, Nyenthang utawa ngukir kulit, manéka, utawa designs.
  • Pilih Penyetor lan pola, lan pola tilak dhateng produk dadi potongan.
  • Paketan Footwear biasane lengkap dening trimming sudhut panguji anyar lan tumit menyang kondisi Footwear.
  • Wiyar ing expenses saka layanan utawa produk nunasang kalebu sneakers selaras utawa sepatu repair, lan biaya saka klien.
  • Tambah insoles kanggo boot terus, sijine Footwear ngleksanakake Pumps lan outsoles, lan bageyan inggilipun.
  • Cement, kuku, utawa sewn tumit lan ngisor kanggo shoes.
  • tumit wangun sepatu karo piso, lan lendhut iki liwat setir buffing kanggo finish.
  • Mulihake utawa owah-owahan Pumps kaki, bebarengan karo bagéan saka shoes sneakers, nglamar Penyetor, jahitan, buffing lan piranti ndandani boot liyane, lan pindah.
  • Gawe, ngowahi, lan ndandani shoes digawe panas utawa restorative sesuai karo Doctors’ solusi, utawa ngowahi sneakers saiki kanggo wong specialneeds lan kaki dilemmas.
  • Recondition lan ndandani item kanggo mitts conto bal-balan, lan trunks, tas, shoes, Saddles, sabuk, tas cilik.
  • Place shoes ing terus kanggo mbusak tumit lan dhosen, nggenepi tang utawa lading.
  • Dosa lan berkembang shoes.
  • Verifikasi tektur kulit kang, iyub-iyub, lan kekiatan kanggo mesthekake yen iku akeh kanggo fungsi béda.
  • Nliti solusi utawa specifications, lan njupuk pangukuran kanggo nemtokake jinis produk bakal digawe, makaryakke calipers, tumindak tape, utawa prinsip.
  • Nliti artikel kanggo cacat, lan mbusak wilayah sing digunakake utawa rusak, nggenepi tangan-pribadi.
  • Tumindake utawa serangan kanthong embed utawa nyambung perhiasan baja, saged .
  • Pasang kriya utawa komponen kanggo ngrengga utawa item njaga.
  • kahanan, irisan, masang, lan paddings aman, lapis, utawa tekstur, nglamar kelet utawa nggabung.
  • specifications Consumer, lan njlèntrèhaké utawa patron seko ing bagean karya, cetakan plester, utawa nggawa pola, nggunakake pangukuran, gaya.
  • Ngira-ngira panuku kanggo setelan, lan ngrembug karo iki Urut saka shoes dadi dibangun, Alexa ngusulake kalebu kualitas kulit.
  • ngluwihi shoes, kalebu lan lempitan lan dampening bêsik bagean, nggenepi lan doyo tarik luwes.
  • Toenail cleats hak-lan-jempol dhateng shoes.
  • Priksa posisi, bantalan hak, lan narik saka ngemot konsumen’ kaki.
  • joints Resew, lan ngganti tekstur lan alamat kang boots utawa gawan.

Karir Tindakan prasyarat
  • Reading Knowledge-Knowledge paragraf lan paragraf ditulis ing karya related dokumen.
  • Aktif-Ngrungokake-pun kabèh manungsa waé, apa wong liya njaluk, njupuk wektu lan energi kanggo ngerti rincian kang digawe, pemikiran masalah minangka cocok, tinimbang mesmerizing ing kaping salah.
  • kertas nulis-On minangka tengen kanggo syarat para rawuh ngomong èfèktif.
  • Ngomong-ngomong kanggo wong kanggo nuduhake bukti èfèktif.
  • Math-nggunakake aritmetika kanggo ndandani masalah.
  • Teknologi-nggunakake cara lan prinsip Clinical kanggo mutusake masalah masalah.
  • Criticalthinking-nggunakake alesan lan pertimbangan kanggo ngenali kekiyatan lan cacat saka asil, obat alternatif utawa cara kanggo masalah.
  • ramifications aktif Learning-Knowledge informasi anyar kanggo saben mangsa lan paling anyar kemampuan ngatasi masalah lan kaputusan-nggawe.
  • Learning Sastranegara-Makaryakke lan njupuk cedhak educationORinstructional lan Techniques befitting masalah kepelatihan utawa nalika nguwasani masalah seger.
  • fungsi nelusuri-CheckingORDetermining wong tambahan, awake dhewe, utawa perusahaan nimbang tumindak remedial utawa kanggo generate advancements.
  • Social perceptiveness-Kang ora peduli saka reaksi othersI kok padha nindakake amarga padha nindakake lan kawruh.
  • Sesambungan-Changing tumindak karo regards kanggo wong’ tumindak.
  • Salesmanship-ngemis liyane kanggo ngganti prilaku utawa pikirane.
  • Diskusi-nyediakake wong melu lan nyoba kanggo karahayon variasi.
  • Pengajaran-Mendidik liyane carane njupuk tindakan.
  • Layanan Orientasi-temen-temen looking for Sastranegara kanggo ndhukung individu.
  • Advanced Masalah-Ngrampungaken-Ngenali dilemmas rumit lan cipta info sing gegandhengan netepke lan kanggo gawé opsi lan aplikasi jawaban.
  • Operasi Research-Sinau kabutuhan lan produk specifications kanggo nggawe rancangan sing.
  • Desain-Technologies Engineering ngewangi wong lan nyesuekake produk utawa kabutuhan bangunan.
  • Peralatan Pilihan-panentu jinis peralatan lan pribadi needed akeh apa tugas.
  • Piranti Instalasi-Nginstal, produk, wiring, utawa paket kanggo ketemu specifications.
  • aplikasi komputer programming-Prodhuksi gegayutan Efesus sing akeh.
  • Operasi nelusuri-Ngamati pratandha liyane, dials, utawa tes dadi manawa lan perabot apa èfèktif.
  • Operasi lan Ngatur-Nyegah operasi saka program utawa produk.
  • Peralatan Maintenance-Performing pangopènan tumindake ing piranti lan panentu nalika apa Urut saka upkeep perlu.
  • Ngatasi Nentokake nimbulaké masalah sing operasi lan milih apa arah kanggo pindhah bab samubarang iku.
  • Mbenakake-mbenakake piranti utawa mesin nggenepi peralatan perlu.
  • Quality-Control Research-Mengkono ujian lan tes produk, layanan, utawa cara kanggo ngira-ngira efektifitas utawa kualitas.
  • Paukuman lan keputusane Making-Ngelingi keuntungan lan biaya relatif saka prilaku sing calon kanggo nemokake siji sing paling cocog.
  • Analysis-Nentokake apa Urut saka proses kudu bisa lan cara perubahan ing tata cara, kahanan, lan setelan bisa impact keuntungan.
  • Metode Evaluasi-Ngenali langkah utawa pratondho kinerja lan sesuai karo target mesin cocok utawa prilaku needed akeh kanggo ngedongkrak kinerja.
  • Wektu Management-Ngontrol liyane’ wektu lan uga oneis periode pribadi.
  • Administrasi Financial Resources-panentu carane dhuwit bakal temtu digunakake kanggo duwe karya rampung, lan dodolan gegayutan pangeluaran iki.
  • Manajemen Material Aset-éntuk lan ningali kanggo panggunaan sing bener saka layanan, piranti, lan produk needed kanggo nindakake fungsi tartamtu.
  • Administrasi Personnel Resources-pancingan, nggawe, lan pointing wong nalika padha operate, mbédakaké wong paling apik kanggo kariré.
Education Kualifikasi kawruh Kualifikasi
  • SMA Level (utawa GED utawa Senior High School padanan Certificate)
  • Sawetara Training College
  • Kurang saka Level Sekolah
  • Ana
Skills Kepemimpinan Karir Need
  • Prestasi / Nyoba – 81.57%
  • tenacity – 77.67%
  • gaweyan – 81.07%
  • Manajemen – 76.72%
  • Cooperation – 87.66%
  • Prakara gegayutan Others – 85.96%
  • Direction budaya – 83.75%
  • Control poto – 78.55%
  • kaku Toleransi – 78.61%
  • AdaptabilityORFreedom – 82.20%
  • linuwih – 90.41%
  • Kesadaran Details – 85.99%
  • Strength – 84.88%
  • Liberty – 85.84%
  • Invention – 78.19%
  • Thinking Analytical – 76.01%

About superadmin

Priksa Uga

Makers model, Kayu proyek Description / Dhapukan lan tanggung jawab Sample

Ngumpul sawetara sing kebak-ukuran lan kayu model akurat item. Kalebu karyawan kandang lan nggodho kayu …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *