Home / Administrator|Field Work|Supervisor / Owah-owahan Plant Supervisor Job Description Sample

Owah-owahan Plant Supervisor Job Description Sample

Basic Job Responsibility

  • Nugasi lan reviews karya karyawan liyane.

  • Ngayahi reviews kinerja biasa lan mesti saka buahipun.

  • Nglumpukake nganalisa lan napsiraken macem-macem banyu tetanduran lan conto uap
    lan njupuk tindakan mbenakake minangka needed.

  • Njamin kataatan kanggo ditampa laboratorium kwalitase lan babagan jumlah
    tata cara uga pedoman kimia tanduran daya.

  • Menehi Assurance Quality Quality Control QA QC kasil produksi
    tugas sing chemistries impact related kanggo operasi saka tanduran daya.

  • Independen ndadekake pangaturan sing perlu kanggo banyu tetanduran lan kimia
    sistem adhedhasar nganalisa dileksanakake lan ing-line instrumen.

  • Yésaya laporan data lan njamin ketaatan lan administrasi a QA QC
    program.

  • Yésaya cathetan lan lapuran rinci ing proses pas wektune.

  • Mbawahi data menyang LIMS Sistem Informasi Laboratory
    komputer.

  • Njamin cathetan lan log sesuai karo standar NELAC maintained
    lan nyiapake cathetan rinci lan laporan ing proses pas wektune.

  • Performs nganalisa kimia nggunakake spectrophotometric gravimetric
    cara turbidimetric lan titrimetric ing kataatan kanggo Metode Standard.

  • Develops lan ngetung cara analitis anyar.

  • Yésaya reagen laboratorium minangka needed in kataatan kanggo Metode Standard
    lan NELAC uga tata cara laboratorium general.

  • Makaryakke kontrol lan troubleshoots sistem perawatan banyu kayata
    demineralizers mbalikke osmosis lan panitahan-deionization peralatan.

  • Tundhuk karo informasi kasedhiya ing Sheets MSDS Material Safety Data kanggo
    kabeh produk.

  • Ngalahake lan toko item mlaku.

  • Observes lan Protestan, tag metu sing tepat lan lockout saka peralatan tanduran lan
    sistem sesuai karo kawicaksanan lan laku tata cara reresik.

  • Nekani kursus latihan kanggo sinau operasi lan pangopènan syarat
    peralatan fasilitas laboratorium tanduran daya lan operasi.

  • Works with other power plant personnel to start up troubleshoot or shut down
    peralatan kanggo pangopènan mbenakake utawa nyegah.

  • Panjaluk kahanan darurat.

  • Holds self and others to the no compromise policy when it comes to personnel
    safety.

  • Nekani karya ing basis dadi lan biasa.

  • Keeps records of labor and materials.

  • Mbawahi reresik saka peralatan fasilitas tanduran lan Kanada general.

  • Ulasan lan sarujuk buahipun timesheets.

  • May be responsible for enforcing the Drug Free Workplace Policy based on physical
    lokasi lan struktur organisasi.

  • Performs pakaryan liyane sing gegandhengan minangka diutus.

  • kawruh apa prinsip lan cara saka kwalitase lan babagan jumlah
    kimia lan analisis biologi digunakake ing ngawasi lingkungan.

  • Apa kawruh lan mirip karo Laboratorium Lingkungan National
    standar lan tata cara akreditasi Konferensi NELAC.

  • Apa kawruh lan mirip karo Quality Assurance Quality Control QA
    program QC kanggo proses lan karya lingkungan.

  • Apa kawruh fungsi lan pelayanan syarat kanggo Laboratory
    peralatan lan mesin.

  • kawruh apa beboyo komunikasi lan cara Nyegah Laka ing
    wilayah diutus saka tanggung jawab.

  • kawruh apa prinsip lan operasi saka sistem demineralizer
    cooling menara cooling sistem brine Evaporators concentrators lampu kilat lan
    sistem feed kimia.

  • Apa kawruh beboyo lan tata cara potensial kanggo geni lan jeblugan
    Nyegah.

  • kawruh apa angger OSHA ing lingkungan industri.

  • Skill in use of laboratory equipment and analytical instruments.

  • Kemampuan kanggo nanggepi kahanan urgent utawa darurat dening mlaku nglamar
    skills proyek lan kawruh kanggo njupuk utawa miwiti tumindak cocok.

  • Kemampuan kanggo nindakake analisis sawijining lenga ngiseni coal.

  • Kemampuan kanggo nindakake analisis sawijining banyu lan njaga lan operate
    peralatan digunakake ing perawatan saka banyu.

  • Kemampuan kanggo operate peralatan-related karya.

  • Kemampuan kanggo njaga lan ndandani instrumen analisis Cairan.

  • Kemampuan kanggo maca lan paham technical manufaktur isin operasi
    instruksi lan informasi dealing with prinsip laboratorium tanduran daya
    lan laku.

  • Kemampuan kanggo njaga lan njaga cathetan karya lan nyiapake laporan.

  • Kemampuan kanggo maca ngerti lan tundhuk karo Sheets MSDS Material Safety Data.

  • Kemampuan kanggo ngitung matematika tingkat penengah.

  • Kemampuan kanggo komunikasi èfèktif loro cublak lan nulis.

  • Kemampuan kanggo nuntun lan olahraga personel sambetaken kaliyan ing kinerja sing
    pakaryan.

  • Kemampuan kanggo bisa èfèktif karo kolega lan masyarakat umum.

  • Nduduhake orientasi customer kuwat.

  • skills interpersonal kuwat minangka tontonan dening kemampuan kanggo sesambungan
    kolaboratif lan productively lan kanggo mbangun sesambetan efektif karo
    individu saka warna latar.

About superadmin

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *