Home / administrator|Back office|Customer Service / Sekretaris Executive Senior proyek Description / Dhapukan / Tugas lan tanggung jawab Sample

Sekretaris Executive Senior proyek Description / Dhapukan / Tugas lan tanggung jawab Sample

Job Description / Dhapukan / Tugas lan tanggung jawab Sample

  • Siapke lan ngatur laporan Correspondence lan dokumen
  • lelungan ngatur lan koordinasi rapat-rapat Konferensi aransemen
  • Njupuk jinis lan disebaraké menit saka rapat-rapat
  • Ngleksanakake lan njaga sistem kantor peralatan kantor -operate
  • Njaga jadwal lan tanggalan -manage Penyetor kantor
  • Atur lan konfirmasi janjian -maintain database -manage Penyetor kantor
  • Nggawe lan njaga sistem key -set munggah tata cara karya
  • Komunikasi sacara lisan lan tulisan kanggo njawab pertanyaan lan nyedhiyani informasi
  • Liaison karo kontak internal lan eksternal
  • Koordinasi aliran informasi loro njero lan externally
  • komunikasi skills langsung lan ditulis orientasi -customer-layanan
  • Manungsa waé kanggo rincian skills -interpersonal -initiative -reliability
  • Rahasia -planning lan ngatur toleransi Manajemen -time -stress
  • Transkripsiné daptar proofreads lan revises memos Correspondence agendas menit Résolusi lan kawicaksanan
  • Siapke jadwal patemon nggawe aransemen sadurunge agendas patemon ndhaptar typing key lan distribusi saka menit saka rapat-rapat
  • Tanggung jawab kanggo ngramut sistem key elektronik lan utawa hard dokumentasi salinan kanggo file cathetan dibutuhake lan laporan
  • Ngramut klien lan kontak dhaptar ing database cocog
  • Nampa lan mlayu susul-susulan panuduh instruksi lan assignment kanggo lan saka senior
  • pakaryan administratif secretarial liyane saperlune
  • Koordinasi laporan jadwal karyawan senior
  • Nemtokake prakara kang prioritas ndhuwur lan nangani patut
  • manager Lansiran babagan cancellations utawa rapat-rapat anyar
  • Priksa aransemen wisata manager
  • Siapke laporan statistik minangka lan yen dibutuhake
  • Salam lan nampa manca lan ngenali panjalukan sing
  • Coordinates aktivitas manajemen kantor
  • Coordinates lan jadwal aliran karya saka kantor kanggo mesthekake yen wates lan kesepakatan sing ketemu lan sing lampahing saka operasi wis maintained sak anané direktur
  • Koordinasi consolidating informasi sing cocog lan ngetung liya sing paling efektif lan pilihan sing kasedhiya kanggo mutusake masalah alamat lan nanggepi masalah ing proses maedahi lan cocok
  • Nderek munggah ing macem informasi prakara lan tumindak dijaluk dening direktur kanggo mesthekake yen wates sing ketemu
  • Dianggo karo macem-macem Staff diwenehi informasi nanggepi panjalukan saka direktur
  • Kudu nduduhake skills komunikasi langsung lan ditulis kuwat karo fluency in ditulis lan ngandika Inggris lan Arab
  • Kemampuan kanggo èfèktif nggunakke Internet uga keahlian majeng ing aplikasi Microsoft Office
  • Requirements kawruh pengaturan skills banget karo tingkat dhuwur saka manungsa waé kanggo rinci lan tindakake-munggah

About superadmin

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *