Home / Uncategorized / Sales Agents, Layanan Financial Description proyek / Tansah Sample Lan Fungsi

Sales Agents, Layanan Financial Description proyek / Tansah Sample Lan Fungsi

Ningkataké financial-services, kayata kanggo Kayata mortgage, pajek, lan panuntun dhumateng investasi kanggo konsumen saka institusi banking lan bisnis perusahaan.

Karir Skills prasyarat
  • Arep shoppersA kabutuhan layanan financial lan nyiapake Rekomendasi kanggo kurban panyedhiya sing target iki syarat.
  • Hubungi pelanggan potensial kanggo nyedhiyani bukti lan njlèntrèhaké solusi sing ana.
  • Sell ​​pindah utawa layanan, aset, kayata percados, utawa mriksa layanan Processing.
  • Siapke tawaran utawa limo kanggo ngrampungake revenue.
  • Ndarbeni prospek saka saran ndadekke, klien industri anyar, utawa rapat-rapat income utawa bisnis.
  • Ngira-ngira dokter perusahaan kanggo suggest tumbas gegayutan fluktuasi diantisipasi.
  • Nggawe acara ing financial-services kanggo tim kanggo mbujuk purchasers anyar.
  • Netepke bathi lan Fees aransemen kanggo nemtokake untung sing terus.

Task Rutin Need
  • Reading sentences Pangerten-Mahami lan paragraf ditulis ing makalah karya related.
  • Aktif-Ngrungokake-apa liyane-wong njaluk menehi manungsa waé lengkap,, njupuk wektu lan energi kanggo ngenali TCTerms kang digawe, takon masalah minangka tepat, tinimbang interrupting ing cecek kaping.
  • Publishing-Ditulis mudhun ora as inappropriate kanggo kabutuhan pamirso ngandika irit,.
  • Petung-Ngomong liyane kanggo nuduhake data èfèktif.
  • Matematika-Nggenepi math kanggo ndandani masalah.
  • Research-Nggunakake aturan kontrol lan solusi kanggo obat masalah.
  • Critical Thinking-Nggunakake pangadilan lan panginten kanggo ngenali skills lan cacat alternatif pengganti, Serat utawa cara kanggo masalah.
  • Aktif Learning-Knowledge ramifications fakta sing anyar gegayutan loro sing wis ana lan mangsa kemampuan ngatasi masalah lan kaputusan-nggawe.
  • Learning Sastranegara-Makaryakke lan njupuk laku coachingOReducational lan tata cara sing cocok kanggo masalah instructing utawa nalika learning masalah sing anyar.
  • Ngawasi-ngawasi / pambiji efficiency bisnis, wong liyane, utawa dhewe nimbang langkah remedial utawa kanggo gawé pembangunan.
  • Social perceptiveness-Kang eling wong’ respon kaya kok padha nanggepi lan pangerten.
  • tumindak Control-ngganti ing hubungan kanggo ngukur othersI.
  • Salesmanship-Mestekake wong kanggo nambah Sifat utawa pemikiran sing.
  • Diskusi-Njupuk wong bebarengan lan kepingin karahayon beda.
  • Ngancani-Memulang wong persani apa soko.
  • Service Orientasi-Temtunipun nggoleki cara kanggo wong.
  • Advanced Masalah-Ngrampungaken-mbédakaké masalah rumit lan informasi nggoleki sing digandhengake kanggo gawé lan nliti alternatif lan ngleksanakake opsi.
  • Operasi Evaluation-Analyzing syarat lan prasyarat item kanggo nggawe gaya.
  • Engineering Design-Changing piranti utawa ngasilaken lan teknologi kanggo dienggo individu mbutuhake.
  • Piranti Pilihan-panentu jenis peralatan lan pribadi needed akeh kanggo nglakokaké proyek.
  • kabel cicilan-Nginstal, piranti, produk, utawa paket kanggo umum ketemu spek.
  • -Nulis aplikasi komputer beda kanggo alasan.
  • Operasi nelusuri-Ngamati taksiran, panggilan, utawa gejala beda kanggo nggawe manawa lan perabot lagi fungsi èfèktif.
  • Operasi lan Control-Ngontrol operasi saka piranti utawa pribadi.
  • Peralatan Maintenance-Mengkono pelayanan sing tumindake ing piranti lan Ngenali nalika.
  • Ngatasi Ngenali alasan kanggo apa kasalahan lan milih apa arah kanggo pindhah bab samubarang iku.
  • Mbenakake-Repairing piranti utawa cara nggenepi cara penting.
  • Quality-Control Ujian-Pelaksana taksiran lan taksiran barang, solusi, utawa fungsi kanggo ngukur banget utawa efficiency.
  • Kawicaksanan lan keputusane nggawe-Njupuk menyang wawasan Fees umum lan kaluwihan saka langkah kemungkinan kanggo milih salah siji sing paling cocok.
  • Sistem Analysis-Nentokake carane sistem kudu nindakake lan mung carane owah-owahan ing kahanan, bisnis, bebarengan karo lingkungan pengaruhe keuntungan.
  • Metode Analysis-Ngenali ngukur utawa pratondho saka sistem kinerja lan relatif kanggo target saka mesin tepat utawa tumindak needed akeh kanggo nambah kinerja.
  • Wektu Management-Ngatur wayahe wong lan uga oneis periode pribadi.
  • Operasi dhuwit-Ngenali carane dolar bakal expended diwenehi proyek dileksanakake, lan dodolan gegayutan pangeluaran iki.
  • Operasi Materials Sumber-éntuk lan ningali kanggo manfaatake becik saka produk perusahaan, lan bahan komponen perlu akeh apa tartamtu operate.
  • Manajemen Tegal Resources-ngarahake Folks nalika padha, éntuk, lan fungsi motivating, nentokake Folks ndhuwur kanggo proyek.
Kabutuhan Education pengalaman Requirement
  • SMA Level (utawa GED utawa Sekolah Tinggi padanan Certification)
  • Sarjana Degree
  • Link kang Stage (utawa tambahan tataran rong taun)
  • Swara 2 taun, sampek lan kalebu taun sawetara
Karir Authority Skills prasyarat
  • Sukses / Energy – 92.45%
  • tenacity – 91.65%
  • Initiative – 93.56%
  • Manajemen – 87.69%
  • pitulungan – 94.20%
  • Prakara gegayutan Others – 93.53%
  • Alignment Social – 88.84%
  • Self-Control – 94.37%
  • kaku Toleransi – 93.55%
  • Pangaturan / mobilitas – 93.13%
  • stabilitas – 97.80%
  • Kesadaran Detail – 94.80%
  • linuwih – %
  • Freedom – 92.80%
  • kamajuan – 87.39%
  • mikir – 88.52%

About superadmin

Priksa Uga

Makers model, Kayu proyek Description / Dhapukan lan tanggung jawab Sample

Ngumpul sawetara sing kebak-ukuran lan kayu model akurat item. Kalebu karyawan kandang lan nggodho kayu …

4 komentar

  1. As a Result, we are going to provide you those all education board codes here.
    SSC Exams are going to be held in the month of February 2019.

    When the SSC Result 2019 will be announced student can inspect the official
    website and this page. In addition to detailed outcomes, Marksheet can also be viewed from the site.
    , if you are not here for Dhaka Board SSC Outcome or you are Searching any other Education Board SSC result with Marksheet you can follow the Respective Education Board authorities Site..
    Are you looking for SSC Result 2019 Marksheet? SSC Result 2019.
    Bangladesh education board 10 Class will be released by
    Secondary and Higher Secondary Education board of Bangladesh for Secondary School
    Certificate (SSC) Assessment. Secondary School Certificate is the complete type of
    SSC. We do not have the precise date for the Secondary School Certificate SSC Exam Result.

    A big number of trainees are searching for Secondary School
    Certificate SSC Results 2019 Published Date.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *