Home / Toko / Retail Auditor proyek Description / Dhapukan lan tanggung jawab Sample

Retail Auditor proyek Description / Dhapukan lan tanggung jawab Sample

Job Description

  • Work in asosiasi cedhak karo merek toko kanggo mesthekake support kanggo lampahing bisnis lan nyegah gagal layanan
  • Ati uga versed karo kabeh Contracts saiki ing Panggonan lan niru layanan paling akeh
  • Suggest model Integrasi saka sumber lan Manajemen dikarepake ing lan tengen perusahaan kanggo entuk beaya lan untung kanggo Kepala Supply Chain – Toko
  • Nunjang lampahing operasi chain sumber paling laku nggoleki pembangunan ing kabèh aspèk chain sumber
  • Work magepokan cedhak karo kabeh pelanggan internal kanggo mesthekake yen syarat sing cetha mangertos lan ngukur sing dijupuk kanggo ketemu wong
  • Ndhukung asil dandan dadi saka macem-macem program ing saiki bisnis
  • Monitor pembangunan Ngenali lan ndhukung ing implementasine saka laku internasional paling apik
  • Komersial Warehouse optimizations
  • Mimpin lan utawa performs reviews cara internal control lan keamanan sistem ing pembangunan lan utawa dandan kanggo sistem saiki
  • Nerusake implementasine pangembangan aplikasi sistem informasi lan Processing risiko sing manungsa waé audit warrant
  • Direkting Staff audit internal nalika ngukum assignments audit ngrancang lan nglaporake ing asil
  • Ngayahi analisis lan keamanan reviews extraction data nggenepi lunak pribadi
  • Tumindak minangka sesambungan karo IT bisnis partners kanggo mesthekake pangerten kebak integritas data aliran data lan sistem keamanan
  • Nerusake unsur kontrol teknologi informasi kanggo ngurangi risiko IT gegayutan integritas rahasia lan kasedhiyan informasi bisnis
  • Plans lan wis kaleksanan audit platform teknologi klien server lan ngetung IT kontrol internal lan dianggo kolaboratif karo manajemen kanggo ngenali tumindak needed
  • Yésaya lan presents ditulis lan laporan lisan ing desain lan efektifitas saka sistem karo Rekomendasi kanggo nambah operasi lan tindakake munggah nindakake
  • Consults karo lan pisan, aku nasehatake Kepala Audit Internal ing macem-macem masalah operasional related kanggo sistem informasi komputerisasi lan ing operasi bisnis umum minangka needed
  • Performs karya related minangka diutus dening Kepala Audit Internal
  • Nyedhiyani support audit kanggo kabèh aspèk proses selaras
  • Review nindakake testing internal control dileksanakake magepokan karo co-sumber lan Staff auditor internal
  • Mbangun nyedhiyani Rekomendasi lan plans remediation Manajemen kanggo dandan kontrol
  • Maneh lan netepke asil operasi saka lokasi audit lan ngenali masalah lan nyedhiyani Rekomendasi minangka dijamin
  • Marang panyuwunan melu ing evaluasi accounting struktur internal control bisnis usaha anyar
  • Pagelaran bisnis financial lan resiko proses taksiran tahunan
  • Requirements Bachelor s Jurusan accounting
  • komunikasi skills banget langsung lan ditulis
  • Kawruh Section 404 saka angger detik
  • Berpartisipasi ing audit toko cabang lan bagean related departemen
  • Rekomendasi liya nggayuh nganalisa lan ngevaluasi data bukti
  • Ngleksanakake lan bantuan ing ngevaluasi dislametaké strategi kawicaksanan standar tata cara
  • kinerja lan efektifitas saka kontrol internal kanggo bisnis wilayah beda ing cabang
  • Ngewangi ing ngembangaken program audit nganyari ing sangisoré pengawasan Audit ing
  • Menehi pitulungan technical kanggo ora pati cetho ing kompilasi panyusunan
  • lan ngrampungke audit fieldwork
  • transaksi Review dokumen laporan cathetan lan cara kanggo akurasi lan
  • Coordinates karo Staff saka macem-macem cabang lan bagean related departemen diwenehi
  • perlu kanggo aktivitas audit internal
  • Yésaya makalah apa sing ngrekam lan ngringkes data ing project audit diutus
  • Ngemu diskusi pambuka cacat nyoto karo personel operasi kanggo verifikasi lan diwenehi penjelasan saka lan alasan kanggo saben kurang nyoto lan document
  • Ngayahi aktivitas audit internal sing selaras karo Internal related manual Audit

About superadmin

Priksa Uga

Analyst Retail Job Description Sample

Job Description Work in close association with retail brands to ensure support for business continuity

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *