Home / Uncategorized / Radiologic Technologists proyek Description / Assignments Lan tugas Sample

Radiologic Technologists proyek Description / Assignments Lan tugas Sample

Njupuk x CAT lan sinar saiki bakal mindai utawa nerjemahake Penyetor nonradioactive menyang stream getih patientis kanggo alasan sing diagnostik. Melu technologists sing fokus ing Sastranegara tambahan sing mindhai.

Karir Skills Kualifikasi
  • Evaluation lan nliti x-cahyo digawe, tape sing ana video, utawa pc -developed informasi yen grafis ingkang cekap gegayutan alasan analisa kanggo mangerteni.
  • Nggunakke piranti pangayoman lan ngukur safety cahya kanggo nyetel kanggo pamaréntah aturan uga kanggo njamin keamanan personel lan panandhang.
  • Mbukak tata cara lan ndeleng patients kanggo nggawe pangayoman tartamtu lan kemewahan sak mriksa.
  • Mbukak utawa ngawasi fungsi magnet utawa radiologic imaging produk kanggo gawé foto awak kanggo tujuan analisis.
  • Panggonan lan immobilize ing mrikso mejo sabar.
  • Posisi imaging pindah lan setelan ngowahi kanggo nggawe dawa lan wektu jangkoan, accordingto spek saka ujian.
  • instruksi tombol lan kawruh menyang foto pc grafis tartamtu, utawa ngajukake lan ngenali scan seri, nyetel pemancar lan peralatan.
  • Priksa tampilan movie saka wilayah lan ngganti kedadeyan utawa kontras kanggo nambah kualitas tampilan.
  • klien monitor’ kahanan lan dokter, canceling sinyal sing gedhe banget kanggo dhokter.
  • sijine munggah, njupuk sing pribadi paling dibutuhake disetel.
  • Coba cathetan sabar pas lan rinci sing medical.
  • Rekam, pendekatan, lan terus njagi tamba data utawa sabar file lan nyiapake laporan.
  • Nyinkronake nggunakake Staff dokumen utawa technologists sing tambahan.
  • Sumber bantuan ing Outfitting utawa ganti Ngartekno lara, harmed, utawa wong sing dipatèni.
  • Siapke lan nerjemahake media kontras umum utawa dipasang kanggo individu.
  • Ngilangke lan cara.
  • Ilustrasi pribadi anyar, Techniques, utawa pangolahan kanggo tim lan nyedhiakaké bantuan sing specialized.
  • Ngetung ambane saka bagean supaya radiographed, nggenepi ukuran kaset instruments padha,.
  • Fungsi fluoroscope kanggo dokter kanggo ndeleng lan baris tutorial liwat getih kanggo wilayah saka kapentingan.
  • Nemtokake pakaryan kanggo karyawan radiologic supaya mili sing sabar lan entuk yakuwi Manufaktur.
  • Kolaborasi karo downline medical tambahan, kalebu perawat utawa Doctors, kanggo tumindak angiography utawa unik cara babagan pembuluh darah.
  • Nindakake kewajiban administratif, kalebu éntuk budget operasi toko, wengis pitukon saka peralatan utawa item, utawa ngatur agendas karya.
  • Nindakake ngrancang pangopènan darurat cilik utawa pelayanan ing piranti radiographic.

Work Rutin Kualifikasi
  • Reading paragraf Pangerten-pangerten lan phrases disiapake ing docs karya sing gegandhengan.
  • Aktif-Ngrungokake-apa wong sing matur nyediakke waé lengkap, gadhah wektu lan energi kanggo mujudaken iku kang dibangun, njaluk pitakonan minangka bener, lan tau mesmerizing ing kahanan ora biso ditompo.
  • Prodhuksi-Ditulis mudhun ora as inappropriate kanggo kabutuhan pamirso sesambungan irit.
  • Petung-imbal karo wong kanggo sebutno bukti irit.
  • Maths-nggunakake math kanggo ndandani masalah.
  • Teknologi-Nggenepi cara lan kawicaksanan kontrol kanggo mutusake masalah kangelan.
  • Kritis-Thinking-nggunakake pertimbangan lan alasan kanggo ngenali keuntungan lan kelemahane asil, opsi alternatif utawa cara kanggo kangelan.
  • Aktif-Learning-Understanding keuntungan saka informasi sing anyar gegayutan saben ana lan problemsolving mangsa lan kaputusan-nggawe.
  • Cedhak-Nggunakake Learning lan njupuk kepelatihan / Sastranegara instruksional lan cara nengen kanggo masalah nalika sinau utawa masalah ajaran sing seger.
  • Priksa-CheckingORAssessing efisiensi perusahaan, individu beda, utawa kanggo awake dhewe nggawe owahan utawa nimbang tumindak mbenakake.
  • respon sosial perceptiveness-Ngerti othersI kok padha nanggapi amarga padha nindakake lan ngerti.
  • Dexterity-Ngowahi tumindak ing hubungan kanggo wong’ langkah.
  • Persuasion-Mestekake wong kanggo nambah pemikiran utawa tumindak sing.
  • Arbitrasi-Njupuk liyane lan nyoba kanggo karahayon variances.
  • Instructing-Mendidik liyane piye carane soko.
  • Orièntasi-temen-temen Company nggoleki cedhak kanggo ngewangi wong.
  • Komplek Masalah-Ngrampungaken-mbédakaké kangelan Komplek lan informasi cipta sing digandhengake aplikasi obat lan kanggo gawé lan netepke pamilihan.
  • syarat operasi Analysis-Inspecting lan specifications solusi kanggo nggawe desain.
  • Engineering Design-Prodhuksi utawa nggawé produk lan engineering kanggo nyedhiyani konsumen kepengin.
  • Gear pribadi lan peralatan Pilihan-Ngenali kang jenis needed kanggo nglakokaké tugas.
  • Nginstal-Nginstal piranti, mesin, wiring, utawa aplikasi kanggo umum ketemu specifications.
  • Coding-nulis paket komputer gegayutan sawetara alasan.
  • Fungsi dials nelusuri-Ningali, pratondho, utawa pratandha liyane kanggo mesthekake lan perabot lagi fungsi jumbuh.
  • Operasi lan Nangani-Ngontrol operasi saka cara utawa pribadi.
  • Peralatan Maintenance-Mengkono pangopènan sing tumindake ing piranti lan Ngenali nalika.
  • Ngatasi masalah-panentu alasan kanggo kesalahane operasi lan milih apa apa bab iki.
  • Mbenakake-mbenakake piranti utawa mesin nggenepi pribadi dikarepake.
  • Quality-Control Analysis-Nganakake kir lan ujian barang, solusi, utawa pangolahan kanggo ngadili fungsi utawa banget.
  • Ndeleng lan keputusane Making-Mikir bab prices komparatif lan iku gedhe bab langkah sing calon kanggo milih salah siji sing paling cocok.
  • Sistem Analysis-Nentokake apa Urut saka cara kudu operate lan cara owah-owahan ing operasi, masalah, uga sakcedhake uga mengaruhi asil.
  • Sistem Analysis-Ngenali tumindak utawa pratandha saka kinerja lan relatif kanggo Tujuan saka piranti, akurat utawa langkah-langkah needed kanggo nambah efficiency.
  • Wektu-Management-Ngontrol liyane’ wektu lan wektu pribadi siji.
  • Manajemen dhuwit-panentu carane dhuwit bakal temtu digunakake kanggo njaluk tugas dileksanakake, lan dodolan kanggo tagihan iki.
  • Manajemen Inti Metode-Njupuk lan ngalami manfaatipun becik pribadi, perusahaan, lan bahan kang dibutuhaké kanggo akeh apa fungsi tartamtu.
  • Operasi Tegal Resources-Pointing individu lagi, ngembangaken, lan maringi inspirasi operate, Ngenali wong paling efektif kanggo proyek.
training Kualifikasi kawruh Need
  • Sambungake kang Stage (utawa tambahan tingkat 2 taun)
  • Ana
Bisa Control Skills Kualifikasi
  • AccomplishmentOREnergy – 87.27%
  • netepake – 87.39%
  • Initiative – 91.57%
  • Manajemen – 91.50%
  • Cooperation – 95.03%
  • Jeksa Agung bisa ngetokake gegayutan Others – 91.40%
  • Direction budaya – 89.85%
  • Selfcontrol – 94.82%
  • kaku Ambang – 91.83%
  • Daya adaptasi / Freedom – 92.19%
  • konsistensi – 95.47%
  • Kesadaran Aspek – 93.66%
  • kejujuran – 95.31%
  • Liberty – 92.87%
  • kamajuan – 86.19%
  • Thinking Analytical – 89.66%

About superadmin

Priksa Uga

Makers model, Kayu proyek Description / Dhapukan lan tanggung jawab Sample

Ngumpul sawetara sing kebak-ukuran lan kayu model akurat item. Kalebu karyawan kandang lan nggodho kayu …

siji komentar

  1. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though
    you relied on the video to make your point.
    You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something informative to read?

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *