Home / Uncategorized / Police Lan Sheriff kang Patrol Officers proyek Description / Jobs Lan Cithakan Responsibility

Police Lan Sheriff kang Patrol Officers proyek Description / Jobs Lan Cithakan Responsibility

Makaryakke tuku lan nglindhungi urip lan ngarep dening imposing pranatan lan tetanggan, suku, State, utawa peraturan National. Nindakake campuran proyek sabanjuré: patroli lokasi tartamtu; lalu lintas utami; summonses lalu lintas kahanan; neliti ciloko; mahami utawa fungsi tata cara cocok saka lumahing.

Skills proyek Requirement

      Babagan Yakub

      Priksa Uga

      Makers model, Kayu proyek Description / Dhapukan lan tanggung jawab Sample

      Ngumpul sawetara sing kebak-ukuran lan kayu model akurat item. Kalebu karyawan kandang lan nggodho kayu …

      Ninggalake a Reply

      Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *