Solar Thermal installers Lan Teknisi proyek Description / Tugas lan tansah Sample

Instal utawa mbalèkaké program listrik tenaga surya dirancang kanggo nglumpukake, nyimpen, lan ngetokake banyu pv-anget kanggo kluwarga, nggunakake industri utawa bisnis. Job Skills Prerequisite Design energetic immediate or passive immediate or indirect, utawa nuduhake solar-sistem. Perform routine upkeep or fixes to restore solar techniques that are thermal to basic situations that

Read More »

Dentists, Umum proyek Description / Tugas Sample Lan Jobs

nliti, diagnosa, lan nangani kacilakan, ailments, lan malformations saka lapisan untu kang atos lan gumline. Bisa nangani pulp, penyakit saka syaraf, bebarengan karo jaringan dentist liyane nabrak care lan pengawetan saka waos tutuk. Bisa saiki perawatan sing preventif utawa pas Perkakas dental. Job Skills Qualification Give anesthetics to control the total amount

Read More »