Home / Uncategorized / Medical Transcriptionists proyek Description / Fungsi Lan Tanggung Sample

Medical Transcriptionists proyek Description / Fungsi Lan Tanggung Sample

Lapuran sing padha transcribe disimpen dening profesional kesehatan liyane lan dokter nggunakake macem-macem elektronik, ngarahake panemu informasi, kunjungan darurat-kamar, riset imaging analitis, tata cara, kunjungan papan, lan ringkesan isih. akun dictated lan owah-owahan Cekakan menyang jinis sing babar blas comprehensible. Kaca-kaca sing minangka penting lan reunite laporan babagan unik lan evaluasi ing loro jinis digital utawa imprinted, utawa perubahan.

Karir Skills prasyarat
  • Ndhikte kanggo njaluk pilihan saka panaliten medis, kayata kanggo operasi Kayata, tes nyata, kunjungan darurat-kamar, cathetan sabar, evaluasi rata, sesi, utawa ngilangke ringkesan.
  • Maneh lan ngowahi transcribed reviews utawa materi sing dipengaruhi kanggo transliteration, sintaks, Lucidity, tumata, lan terminologi kesehatan tepat.
  • Misahake antarane homonyms lan ngakoni bedo lan blunders ing syarat-syarat kesehatan, ngomong bab dictionaries, sumber pengobatan, uga opsi liyane ing Fisiologi, komposisi, lan pengobatan.
  • Wangsul crita ditemtokake kanggo modifikasi, unik, lan doctoris kritik lan kanggo pitepangan ing-patientsA cathetan kesehatan ing jinis listrik utawa branded.
  • Ngganti Cekakan lan Vocabulary kesehatan menyang varieties sing ditambahi kanggo njamin linuwih data kesehatan lan layanan care sabar.
  • Ngenali blunders ing akun lan ngobrol karo Doctors duwe informasi sing tepat.
  • Gawé reviews kesehatan, Correspondence, dokumen, panandhangé- statistik, data perawatan, sinau kesehatan, lan bahan admin.
  • Njupuk ndhikte nggunakake unit stenotype, shorthand, utawa earbuds lan transkripsi peralatan.
  • File panyedhiya akses lan entri tumindak data, nyediakke file gegayutan introduksi ing data sing kesehatan uga kanggo tandha dokter.
  • pitakon Solution gegayutan kasus medical’ advance, ing watesan saka hukum discretion.
  • Nggawe lan terus njagi petunjuk lan informasi kesehatan, kalebu dokumen kayata kanggo Kayata x ray, Laboratory, lan lapuran prosedur, cathetan sing padha kesehatan, analisis karya-ups, entri lan ngganti ringkesan, lan resumes sing padha medical.
  • Hajar pilihan proyèk clerical lan papan, kalebu inputting, mengkono lan nyebarke janji insurance, nangani email metu lan mlebu, Processing, lan mlaku peralatan kantor.
  • Nemtokake kang rincian dilirwakaké utawa ngirim tenan melu akun.
  • ndarbeni wong, rencana janjian, lan terus njagi data individu.
  • Diwenehi lan ngawasi telpon lan tamu.

  • Reading Knowledge-pangerten paragraf lan phrases disiapake ing dokumen-related karya.
  • Aktif-Ngrungokake-nyediakke kabeh kesadaran apa wong ngomong, njupuk wektu kanggo sampeyan paham TCTerms kang diprodhuksi, njaluk pitakonan minangka cocok, lan ora mesmerizing ing kedadean sing salah.
  • Prodhuksi-In nulis cocok kanggo syarat pasar sesambungan èfèktif,.
  • Petung-Ngomong liyane kanggo sebutno data effortlessly.
  • Aritmetika-Nggenepi aritmetika kanggo mutusake masalah masalah.
  • Teknologi-Nggenepi angger ngelmu lan solusi kanggo obat kangelan.
  • Critical Thinking-Nglamar alesan lan mikir kanggo Titik kekiyatan lan kelemahane Serat, alternatif alternatif utawa cara kanggo masalah.
  • Aktif Learning-Comprehending ramifications informasi anyar babagan loro mangsa lan saiki masalah-mecahaken kaputusan-nggawe lan.
  • Learning Sastranegara-milih lan makaryakke Techniques teachingORinstructional lan pangobatan befitting ajaran masalah utawa nalika nguwasani masalah anyar.
  • efektifitas ngawasi-TrackingANDExamining saka Folks beda, awake dhewe, utawa bisnis kanggo nggawe owahan utawa njupuk tindakan remedial.
  • Social perceptiveness-Kang eling wong’ respon lan kawruh kok padha nanggapi nalika padha nindakake.
  • Sesambungan-Changing tumindak ing syarat-syarat liyane’ tumindak.
  • Persuasion-Efektif liya kanggo ngowahi tumindak utawa pemikiran sing.
  • Diskusi-Bringing liyane lan looking kanggo karahayon variasi.
  • Instructing-Coaching wong mung carane nggawe pamindhahan.
  • Layanan Orientasi-aktif nyoba golek Sastranegara kanggo ngaktifake wong.
  • Masalah Komplek Ngrampungaken-Nentokake dilemmas ruwet lan nggoleki data sing disambungake ngira-ngira lan kanggo mbangun munggah pamilihan lan ngleksanakake opsi.
  • Bisnis Research-Ngelingi kepinginan lan syarat produk kanggo nggawe desain.
  • Engineering Design-ngasilaken utawa nggawé produk lan teknologi kanggo nyedhiyani konsumen mbutuhake.
  • Piranti Pilihan-Nentokake Gear lan peralatan kang urutan needed akeh kanggo nglakokaké tugas.
  • program Instalasi-Nambahake, piranti, cabling, utawa piranti kanggo nepaki specifications.
  • paket komputer programming-Prodhuksi gegayutan sawetara alasan.
  • Operasi tes ngawasi-Nonton, panggilan, utawa indikasi tambahan kanggo mesthekake ana piranti Performing bener.
  • Operasi lan Nangani-Penanganan tata cara produk utawa program.
  • Peralatan Maintenance-Mengkono pelayanan sing tumindake ing produk lan nentokake nalika apa jenis upkeep dadi perlu.
  • Ngatasi Nentokake alasan kanggo kasalahan apa lan milih apa apa bab samubarang iku.
  • Mulihake-Mending piranti utawa sistem nggenepi sumber penting.
  • Quality-Control Analysis-Mengkono taksiran lan pemriksaan produk, solusi, utawa Techniques kanggo ngira-ngira atanapi kualitas.
  • Paukuman lan keputusane Making-Ngelingi expenses komparatif lan keuntungan saka aktivitas potensial kanggo nemokake siji sing paling cocok.
  • Sistem Analysis-panentu apa Urut saka sistem kudu operate lan cara dandan ing tata cara, ailments, lan sakcedhake pengaruhe keuntungan.
  • ngukur cara Evaluation-mbédakaké utawa pratondho kinerja uga sesuai karo target saka sistem, langkah needed kanggo nambah utawa fungsi tengen.
  • Wektu Management-Penanganan liyane’ wusana lan uga oneis wayahe dhewe.
  • Operasi saka tabungan-panentu carane dhuwit iki mungkin ngginakaken kanggo ndarbeni proyek dileksanakake, lan accounting kanggo tagihan iki.
  • Operasi saka Product Sumber-Mirsani lan nggayuh kanggo panggunaan cocok saka piranti, fasilitas, lan bahan kang dibutuhaké kanggo akeh apa karya tartamtu.
  • Manajemen Staff Resources-Bangunan, meksa nindakake perkara, lan anjog wong amarga padha bisa, pinpointing Folks paling apik kanggo tugas.
training Requirement kawruh Requirement
  • Sawetara Lapangan Sekolah
  • Level Senior High School (utawa GED utawa Document Senior High School padanan)
  • Luwih saka 1 tn, minangka akeh minangka saperangan taun lan kalebu
Skills Kepemimpinan Karir Need
  • SuccessORAttempt – 93.32%
  • netepake – 88.27%
  • Initiative – 89.23%
  • Command – 80.24%
  • pitulungan – 93.76%
  • Sumelang kanggo Others – 86.82%
  • Positioning budaya – 81.51%
  • Selfcontrol – 80.63%
  • meksa Ambang – 86.62%
  • Versatility / Freedom – 86.59%
  • stabilitas – 95.97%
  • Waé kanggo Aspek – 94.98%
  • Etika – 91.51%
  • Liberty – 95.71%
  • Invention – 85.24%
  • mikir – 82.90%

About superadmin

Priksa Uga

Pharmacy Teknisi proyek Description / Assignments Lan Cithakan tugas

Siapke obatan ing path apoteker kang. nyampur, bisa ngetung, gumantung adoh, jeneng, and record amounts

4 komentar

  1. Ⲩou oսght to Ƅe a part of a contest for оne оf tthe most uѕeful
    sites ᧐n the internet. I’m ցoing to highly recommend
    tһiѕ website!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *