Home / Useful articles / Carane listen Qawwal audio kaya soundcloud ?

Carane listen Qawwal audio kaya soundcloud ?

Kanthi luwih saka ewu app kasedhiya ing Google Play lan macem-macem platform liyane iku banget angel kanggo nemokake app tengen kang menehi Sufi Qawwal tanpa iklan ngganggu .

bubar SufiSama.com wis dibukak lan app kang menehi paling apik khankhahi Qawwal lan naat karo antarmuka panganggo super tanpa iklan .

Padha duwe luwih saka 5100 tracks uploaded by users categorized in correctly order to listen then with ease same like soundcloud approach where user upload the tracks and share the music .

 

Wong-wong sing seneng artis kaya Nustrat fateh ali khan , sedulur sabri , Aziz Miyan , Mohammad Owais Raza QadriQari Rizwan KhanFarhan QadriUstad Qawal Bahauddin etc. kudu nyoba app iki .

 

About superadmin

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *