Home / Uncategorized / Floor Sanders Lan Finishers proyek Description / Tanggung Cithakan Lan Tugas

Floor Sanders Lan Finishers proyek Description / Tanggung Cithakan Lan Tugas

jogan resik lan wedhi kayu aplikasi Jaket Rampung, lan kanggo malah bahan nggenepi scrape lemah lan lantai sanding unit.

Skills proyek Requirement
  • Priksa jogan kanggo finish.
  • lemah sudhut resik lan wedhi lan panggonan diaksès lemah Sanders, nggenepi scrapers, komputer – sandpaper, lan jenis Sanders.
  • Nyata sanding mesin liwat jubin jubin nganti lumahan sing ayu.
  • Nyambung menyang rollers model sanding.
  • Tugas bakal gel lan lapisan saka lengkap kanggo jubin kanggo nutup kayu.
  • Ngilangke saka joints, nggunakake scrapers, cream, utawa chisels kayu.

Task Activities prasyarat
  • Reading paragraf Pangerten-Comprehending lan digawe isi ing dokumen karya sing gegandhengan.
  • Aktif Ngrungokake-Aturan kabèh manungsa waé, apa liyane-wong sing matur, njupuk wektu panjenengan ngerti kaperlon sing item kang diprodhuksi, takon pitakonan minangka becik, lan ora grah ing kaping salah.
  • Nulis-sesambungan irit ditulis ora as inappropriate kanggo kepengin saka pasar.
  • Ngandika-imbal karo wong kanggo ngirim data mlaku.
  • Math-Nggenepi matématika kanggo ngatasi masalah.
  • cara Research-Nglamar lan prinsip medical kanggo obat masalah.
  • Critical Thinking-Nggunakake alesan lan alasan kanggo Titik kekiyatan lan cacat cedhak, gagasan utawa alternatif alternatif kanggo masalah.
  • Aktif-Learning-Understanding mbek rincian sing seger gegayutan loro potensial lan saiki masalah-mecahaken kaputusan-nggawe lan.
  • Learning Sastranegara-milih lan nglamar laku instructionANDtutorial lan Techniques befitting masalah ingkang utawa nalika learning iku sing seger.
  • Priksa-CheckingPERAssessing fungsi bisnis, wong liyane, utawa awake dhewe kanggo generate dandan utawa nimbang tumindak remedial.
  • Social perceptiveness-Kang eling wong’ respon kok padha nindakake kaya lan pangerten.
  • Control-Changing tumindak ing hubungan kanggo prilaku othersI.
  • Salesmanship-Efektif liya kanggo kaduwung utawa tumindak sing.
  • Rembagan-Bringing liyane lan nyoba kanggo karahayon variasi.
  • Latihan-Latihan wong persani apa soko.
  • Layanan Orientasi-Temtunipun nyoba golek cara kanggo ndhukung individu.
  • Advanced Masalah Ngrampungaken-mbédakaké masalah Komplek lan cipta rincian sing kaubung aplikasi obat lan kanggo berkembang lan ngira-ngira opsi.
  • Bisnis Analysis-Inspecting mbutuhake lan solusi perlu kanggo gawé rancangan sing.
  • Desain-Engineering Teknologi ngewangi konsumen lan ganti barang utawa prodhuksi kabutuhan.
  • Gear Pilihan-Nentokake jinis peralatan lan pribadi wis perlu kanggo nindakake proyek.
  • Nginstal-Nambahake produk, piranti, kabel, utawa program kanggo umum ketemu specifications.
  • Development-Panulisan program komputer gegayutan Efesus sing beda.
  • Fungsi nelusuri-Observing dials pratondho, utawa pratandha liyane sinyal dadi manawa ana piranti nduwe fungsi mlaku.
  • Operasi lan tata cara Control-Nyegah saka produk utawa Techniques.
  • Peralatan Maintenance-accomplishing upkeep tumindake ing piranti lan panentu nalika.
  • Ngatasi Ngenali faktor konco kesalahane sing nduwe fungsi lan nentokake carane nerusake bab iki.
  • Mbenakake-mbenakake model utawa program nggenepi pribadi sing perlu.
  • Quality-Control Research-Nganakake ujian lan ujian barang, panyedhiya, utawa pangolahan kanggo ngukur efektifitas utawa banget.
  • Kawicaksanan lan keputusane-Making-Mikir bab expenses komparatif lan iku gedhe bab ngukur sing kamungkinan kanggo nemokake salah siji sing paling cocok.
  • Analysis-Nentokake carane cara ngirim lan cara dandan ing setelan, tata cara, lan ailments bisa impact keuntungan.
  • Sistem Analysis-Ngenali ngukur utawa indikasi saka kinerja lan uga tengen utawa prilaku wis perlu kanggo nambah efficiency, sesuai karo tujuan saka mesin.
  • Wektu Management-Ngatur wektu pribadi bebarengan karo wong’ wektu siji.
  • Administrasi Money-Nentokake carane dhuwit bakal temtu digunakake kanggo njaluk tugas tuntas, lan accounting gegayutan pangeluaran iki.
  • Operasi saka Product Metode-Mirsani lan nggayuh kanggo panggunaan cocok saka fasilitas pindah, lan sumber daya Penyetor wis perlu kanggo nindakake karya spesifik.
  • Supervision Staf Resources-.Madegake, nyemangati, lan ngarahake wong lagi bisa, mbédakaké Folks banget paling apik kanggo Karir.
Education Kualifikasi pengalaman Need
  • Degree Senior High School (utawa GED utawa High padanan Certificate School)
  • Kurang-saka Level Sekolah
  • Ana
Pakaryan Control Skills Kualifikasi
  • Prestasi / Energy – 73.70%
  • Ama Keng – 82.80%
  • Initiative – 89.33%
  • Control – 79.76%
  • Cooperation – 84.33%
  • Prakara gegayutan Others – 79.89%
  • Direction Social – 73.27%
  • Selfcontrol – 81.55%
  • kaku Ambang – 84.24%
  • CustomizationANDVersatility – 73.46%
  • dateng – 81.80%
  • Waé kanggo Ambane – 92.93%
  • kejujuran – 85.60%
  • Liberty – 79.25%
  • Development – 74.15%
  • Thinking Analytical – 71.67%

Babagan Yakub

Priksa Uga

Makers model, Kayu proyek Description / Dhapukan lan tanggung jawab Sample

Ngumpul sawetara sing kebak-ukuran lan kayu model akurat item. Kalebu karyawan kandang lan nggodho kayu …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *