Home / Uncategorized / Mechanics Equipment Farm Lan Teknisi Service Job Description / Jobs Lan Cithakan tansah

Mechanics Equipment Farm Lan Teknisi Service Job Description / Jobs Lan Cithakan tansah

Spot, aturan, ndandani, utawa upgrade kendaraan lan mesin farm, kayata kanggo Kayata Truk, produk gabungan, lan mbanyoni cara.

Job Skills Kualifikasi
  • Gambar informasi ing ndandani diprodhuksi lan bagean digunakake.
  • Reassemble produk lan peralatan mulihake sing wis nggayuh, testing operasi lan owah-owahan sing prodhuksi minangka penting.
  • makaryakke, mulihake, lan mugar peralatan farm kayata kanggo Kayata bus, gabungan, lan cara cleansing.
  • Study lan tune ing pribadi, maca akun ujian, lan ngganjar karo klien njelasno lan nemokake malfunctions.
  • Dismantle produk nglakoni kaluputan sing nggawé kanggo mulihake, nggenepi tangan-pribadi.
  • Nyoba lan ngganti kabel lan unsur daya, makaryakke mriksa meter, produk sing soldering, lan handtools.
  • Mulihake utawa ngganti komponen nglakoni kaluputan sing nggawé, tani, nglamar handtools lan piranti kekayon, kangeroo, piranti welding utawa saws.
  • bêsik cetha lan sing lubricate.
  • Beat utawa upgrade aplikasi.
  • Njaluk kendaraan kanggo njupuk pribadi lan peralatan gegayutan ing situs fix saka peralatan sing gedhe.
  • Fabricate unsur logam seger, makaryakke kangeroo engine, mekso ngleksanani, lan uga cara piranti liyane.
  • Nemtokake pembayaran miturut wusana proyek, laporan ndandani digawe, lan wilayah dipunginaaken.
  • Gunung lan fix plumbing, Taman cleansing, lan cara.
  • Ndandani Sheetmetal sudhut mlengkung utawa nyuwek.

Tumindak proyek Pendjalok
  • Reading sentences disiapake Knowledge-Comprehending lan paragraf ing docs karya sing gegandhengan.
  • Aktif-Ngrungokake-apa wong liya njaluk nyediakake waé lengkap,, njupuk wektu kanggo éling iku kang dibangun, takon masalah minangka tepat, lan ora grah ing kesempatan samesthine.
  • Prodhuksi-Talking èfèktif ing kertas minangka befitting ing kepengin saka pasar.
  • Ngandika-Ngomong liyane kanggo sebutno informasi kasil.
  • Aritmetika-Nggenepi maths kanggo ndandani masalah.
  • solusi Ilmu-Nggenepi lan prinsip medical kanggo mutusake masalah kangelan.
  • Kritis-Thinking-nggunakake pertimbangan lan alasan kanggo Titik kaluwihan lan kelemahane solusi alternatif, gagasan utawa cara kanggo masalah.
  • Aktif-Learning-Comprehending keuntungan saka data seger gegayutan loro problemsolving lan decisionmaking saiki lan potensial.
  • Learning Metode-njupuk lan nggenepi laku lan pangolahan educationANDeducational tengen kanggo kahanan tartamtu instructing utawa nalika sinau masalah anyar.
  • Nelusuri-OverseeingANDDetermining kinerja saka awake dhewe, wong sing tambahan, utawa bisnis kanggo generate advancements utawa nimbang tumindak remedial.
  • Social perceptiveness-Kang ora peduli saka respon othersI kaya kok padha nanggepi lan comprehending.
  • Control-Nyetel tumindak ing hubungan kanggo tumindak othersI.
  • Marketing-ngemis liyane kanggo ngowahi tumindak utawa pikiran sing.
  • Settlement-Njupuk liyane lan nyoba kanggo karahayon variasi.
  • Instructing-instructing wong persani apa soko.
  • Layanan Orientasi-positif nyoba kanggo golek cara kanggo ndhukung Folks.
  • Komplek Masalah Ngrampungaken-Nentokake masalah ruwet lan critiquing data disambungake ngleksanakake jawaban lan kanggo berkembang lan nimbang pamilihan.
  • Tata cara Analysis-Analyzing kabutuhan lan specifications solusi kanggo nggawe rancangan sing.
  • Desain-Engineering Teknologi kanggo kurban konsumen lan nggawe utawa nggawé pindah mbutuhake.
  • Peralatan Pilihan-Ngenali Urut saka pribadi lan peralatan wis perlu kanggo nglakokaké tugas.
  • Nginstal-Nginstal model, piranti, wiring, utawa paket kanggo nepaki specifications.
  • Coding-Nggawe aplikasi komputer gegayutan warna alasan.
  • telpon ngawasi-Nonton fungsi, ukuran, utawa gejala beda dadi manawa piranti sing digunakake èfèktif.
  • Operasi lan Ngatur-Nyegah fungsi sistem utawa peralatan.
  • Maintenance-Mengkono pangopènan sing tumindake ing produk lan nentokake nalika apa Urut saka pelayanan bakal dadi perlu.
  • Ngatasi Ngenali faktor konco masalah sing operasi lan panentu carane nerusake babagan.
  • Mbenakake-Mending program utawa peralatan nggunakake instrumen sing dikarepake.
  • -Nganakake kir lan ujian item, solusi, utawa Techniques kanggo ngira-ngira kualitas utawa efektifitas.
  • Ndeleng lan keputusane-Making-Njupuk menyang keuntungan wawasan lan biaya relatif saka langkah sing calon kanggo nemokake siji paling cocog.
  • Analysis-panentu modifikasi mung carane ing sakcedhake, fungsi, bebarengan karo masalah bisa pengaruhe kasil lan apa Urut saka technique kudu nindakake.
  • langkah Sistem Evaluation-mbédakaké utawa pratandha saka kinerja lan uga tumindak wis perlu kanggo nambah utawa efficiency cocok, sesuai karo target saka sistem.
  • Wektu Management-Ngatur wusana dhewe bebarengan karo wong’ wayahe siji.
  • Operasi saka Financial Resources-Ngenali carane dolar iki mungkin ngginakaken kanggo njaluk proyek dileksanakake, lan bookkeeping gegayutan tagihan iki.
  • Administrasi Inti Metode-ningali lan nggayuh manfaatipun becik sumber, perusahaan, lan pindah perlu kanggo nindakake karya tartamtu.
  • Manajemen Staff Resources-Nggawe, pancingan, lan ngarahake wong nalika padha nindakake, nentokake wong paling apik kanggo proyek.
training Kualifikasi pengalaman Requirement
  • Level Senior High School (utawa GED utawa padanan Kualifikasi SMA)
  • Akeh Training College
  • Swara 1 taun, nganti 2 taun lan kalebu,
Skills Command proyek Need
  • SuccessANDWork – 89.80%
  • Endurance – 80.87%
  • Initiative – 82.37%
  • Command – 82.08%
  • pitulungan – 90.63%
  • Sumelang kanggo Others – 82.80%
  • Positioning budaya – 72.65%
  • Selfcontrol – 80.81%
  • kaku Toleransi – 83.16%
  • CustomizationANDMobility – 80.42%
  • konsistensi – 95.62%
  • Kesadaran Details – 87.83%
  • linuwih – 88.94%
  • Freedom – 93.43%
  • Development – 81.73%
  • Thinking Analytical – 81.53%

Babagan Yakub

Priksa Uga

Solar Thermal installers Lan Teknisi proyek Description / Tugas lan tansah Sample

Instal utawa mbalèkaké program listrik tenaga surya dirancang kanggo nglumpukake, nyimpen, lan ngetokake banyu pv-anget kanggo …

3 komentar

  1. There are numerous benefits of rug cleaning, not the least of
    which is that it contributes to the wonderful sensation everybody receives
    from strolling barefoot on newly cleaned up carpetings.

    Call today for your individual, specialist carpet cleaning assessment and
    let the professionals reveal you how your home can seem
    new once again via clean carpets.

  2. There are lots of benefits of carpeting cleaning, not
    the least of which is that it contributes to the excellent
    feeling everyone obtains from strolling barefoot on newly
    cleaned carpetings. Call today for your personal, expert carpet cleansing appointment as well as allow the professionals reveal you how
    your house can seem brand-new once again through clean rugs.

  3. Hi there! Quick question that’s entirely off topic.
    Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when viewing from my iphone.
    I’m trying to find a theme or plugin that might be able to fix this problem.
    If you have any suggestions, please share. With thanks!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *