Home / Uncategorized / Katrangan Pakaryan Crossing / Jobs Lan Cithakan tugas

Katrangan Pakaryan Crossing / Jobs Lan Cithakan tugas

Informasi utawa kontrol motor utawa pengunjung sing mlaku ing lokasi kasebut minangka dalan, universitas, nyebrang sepur, utawa situs web pangembangan.

Skills proyek Need
  • Priksa aliran lalu lintas kanggo nemokake istirahat sing aman sing bisa nyebrang dalan.
  • Pindhah utawa langsung mlaku ing dalan, mungkasi lalu lintas minangka penting.
  • Pandhuan utawa kontrol lalu lintas motor utawa pejalan kaki ing wilayah kayata situs konstruksi lan kreta lan blok penyeberangan.
  • Dhiskusi babagan lalu lintas lan ngliwati informasi lan prinsip liyane kanggo wong diwasa lan murid.
  • Pernyataan tumindak sing mbebayani bocah-bocah marang pejabat sekolah.
  • File lisensi jumlah kendaraan sing ora nggatekake pratandha lalu lintas, lan survey pelanggaran kanggo regulator sing tepat.
  • Ngelingake utawa gerakan utama pengunjung kudu mbebayani, masang gendera, pratandha, lanterns, lan indikator tangan.
  • Tujuan sinau lan papan tandha lalu lintas dalan ing papan patroli sing ditugasake.
  • Mungkasi kendaraan sing balapan kanggo menehi tandha babagan pandhuan lalu lintas.
  • Sebarake bedhil lan indikator kontrol lalu lintas ing rincian sing wis ditemtokake.
  • Rembugake pengunjung babagan strategi nuntun lan nangani titik posisi kanthi nggunakake atasan.
  • Situs web desain diluncurake kanthi menehi informasi marang para detour.

Prasyarat Tumindak Pakaryan
  • Maca ukara Ngerti-Ngerti lan ukara sing disiyapake ing dokumen sing ana gandhengane karo karya.
  • Aktif-Ngrungokake-Ngarsane manungsa waé lengkap kanggo wong-wong liya ngomong, duwe wektu kanggo sampeyan ngerti prekara-prekara sing wis dibangun, takon pitakon minangka bener, lan ora nate nyusahake kahanan sing ora bener.
  • Nggawe-kertas kaya sing cocog karo kabutuhane pamirsa kanthi irit,.
  • Petung-Ngomong karo wong liya kanggo nyebut data kanthi sukses.
  • Maths-Nggunakake matématika kanggo mutusake masalah.
  • Cara nggunakake teknologi lan kabijakan teknologi kanggo ngrampungake kangelan.
  • Mikir sing kritis-Nglamar alesan lan panginten kanggo nemokake kaluwihan lan cacat solusi pilihan, temonan utawa cara kanggo masalah.
  • Sinau aktif-Ngerti pentinge rincian sing anyar babagan pemecahan masalah sing bakal teka lan ana uga, lan njupuk keputusan.
  • Learning Cedhak-Makaryakke lan milih laku teachingPERtutorial lan pangolahan pas kanggo masalah nalika pangerten utawa mulang bab sing anyar.
  • Ngawasi-Nelusuri / Nentokake efektifitas saka awake dhewe, wong liyane, utawa perusahaan kanggo nggawe tambahan utawa njupuk tindakan remedial.
  • Social perceptiveness-Kang weruh reaksi othersI amarga padha kok padha nanggapi lan ngerti.
  • tumindak dexterity-ngganti ing hubungan kanggo wong’ tumindak.
  • Marketing-Efektif liyane kanggo ngowahi prilaku utawa intelektual.
  • Mediasi-Nglumpukake wong liya lan nyoba ngrampungake macem-macem.
  • Instructing-Mendidik wong persani nggawe pamindhahan.
  • Layanan Orientasi-positif nggoleki cara kanggo ngaktifake individu.
  • Masalah Komplek Ngatasi-Nentokake dilemmas Komplek lan riset data sing gegandhengan kanggo ngasilake lan pambiji pilihan lan ngleksanakake alternatif.
  • Tata cara Analisis-mriksa kabutuhan lan produk perlu kanggo nggawe gaya.
  • Teknik Desain-Teknologi kanggo nawakake pangguna lan adaptasi peralatan utawa bangunan kepinginan.
  • Piranti Pilihan-Ngenali alat lan peralatan sing dibutuhake kanthi serius kanggo nglakokake proyek.
  • piranti Instalasi-Nambahake, piranti, kabel, utawa paket kanggo ketemu munggah syarat.
  • Coding-Nyipta paket komputer kanggo panggunaan sing beda-beda.
  • Operasi ngawasi-Ngamati Operasi, taksiran, utawa pratandha sing beda kanggo mesthekake yen ana piranti sing nindakake kanthi bener.
  • Fungsi lan Kontrol-Ngatur operasi piranti utawa sistem.
  • Maintenance-Pelaksana pangopènan rutin ing alat lan panentu kapan lan apa jinis layanan sing dibutuhake.
  • Ngatasi masalah-Ngenali alasan kanggo masalah sing lagi mlaku lan panentu apa sing kudu ditindakake.
  • Mbenakake-mbenakake mesin utawa piranti nggunakake sumber sing penting.
  • Analisis Kontrol Kualitas-Nganakake tes lan pambiji barang, perusahaan, utawa Techniques kanggo ngadili kualitas utawa efficiency.
  • Kawicaksanan lan keputusane-Mikir bab mupangat lan biaya sing bisa dibandhingake karo langkah-langkah potensial kanggo milih sing paling cocog.
  • Sistem Analisis-Ngenali kepiye teknik sing kudu digunakake lan cara ngowahi prosedur, kahanan, lan swasana bisa pengaruhe efek.
  • Sistem Evaluasi-Nentokake langkah utawa gejala kinerja sistem lan uga sesuai karo tujuan sistem, tepat utawa langkah-langkah sing dibutuhake kanggo ngiyatake fungsi.
  • Wektu Management-Ngatur wong’ wektu bebarengan karo wayahe dhewe.
  • Administrasi Tabungan-Ngenali carane penghasilan bakal digunakake kanggo entuk karya rampung, lan bookkeeping gegayutan pangeluaran iki.
  • Administrasi Produk Sarana-Ngalami lan nampa panggunaan fitur sing cocog, Piranti, lan produk sing dibutuhake kanthi serius kanggo nindakake fungsi tartamtu.
  • Manajemen lan Administrasi Tegal Resources-pancingan, nggawe, lan nuduhake wong amarga fungsine, nemtokake wong sing paling efektif kanggo pendhudhukan kasebut.
training Kualifikasi pengalaman Requirement
  • Degree Senior School (utawa GED utawa Senior High School padanan Certificate)
  • Kurang saka Diploma Sekolah Tinggi
  • Saperangan Classes College
  • Ana
Job Kepemimpinan Skills Kualifikasi
  • AchievementsOREnergy – 74.14%
  • Ama Keng – 83.24%
  • project – 77.81%
  • Control – 78.99%
  • Cooperation – 78.30%
  • Prakara kanggo Others – 87.79%
  • Alignment Social – 75.82%
  • Selfcontrol – 78.41%
  • meksa Toleransi – 72.78%
  • CustomizationANDMobility – 73.56%
  • linuwih – 88.71%
  • Fokus Ambane – 84.22%
  • Etika – 84.07%
  • Independence – 84.65%
  • Development – 74.91%
  • Thinking Analytical – 75.64%

Babagan Yakub

Priksa Uga

Makers model, Kayu proyek Description / Dhapukan lan tanggung jawab Sample

Ngumpul sawetara sing kebak-ukuran lan kayu model akurat item. Kalebu karyawan kandang lan nggodho kayu …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *