Home / Uncategorized / Cooks, Short Order proyek Description / Fungsi Lan Tanggung Sample

Cooks, Short Order proyek Description / Fungsi Lan Tanggung Sample

Nelpon lan cook toorder akeh pangan beda sing mbutuhake namung wektu terusan cepet. Panyuwunan sing dijupuk dening Mei saka tumbas lan tawaran konsumen ing tabel utawa counters.

Karir Skills prasyarat
  • Resik produk pangan-preparation, lokasi karya, lan counters utawa tabel.
  • Supaya obyek ana bebarengan rampung ing wektu sing program padha fokus ing panjalukan,.
  • Grill lan Fry panganan-kayata turunane goreng, lan pancakes pancakes.
  • Coba pesenan saka tumbas lan cook úa necessitating preparation wektu sing ringkes, adhedhasar kabutuhan konsumen.
  • BBQ lan njupuk hamburgers utawa daging sapi tambahan, kalebu chops lan steaks.
  • jajanan kang, diselehake dening panjalukan lengkap saka Furnitur beluk ing pasugatan lan porsi tumbas ing tabel utawa counters.
  • Restock Penyetor pawon, muter foodstuff, lan wektu prangko lan tanggal ing pangan ing fridges.
  • Nglakokaké proyek preparation pangan, contone masak roti utawa desserts, nggawe daging, ngasilaken sauces utawa soups, bangunan sandwiches, lan nyepakaké warung utawa teas.
  • Ngrampungake deweke ngresiki normal ing mangan lan ngarep lokasi.
  • investasi tuku wong rak lan menehi.
  • ngenali kewajiban, lan gawe ndandani utawa nggawe nemtokke gerakane minangka penting.

Work deweke Kualifikasi
  • Reading isi dumadi Knowledge-Comprehending lan sentences ing docs karya sing gegandhengan.
  • Aktif-Ngrungokake-apa wong liya sing matur pun kabeh manungsa waé, njupuk wektu lan energi kanggo ngerti rincian kang diprodhuksi, takon pitakon minangka cocok, lan ora mesmerizing ing kaping sing ora samesthine.
  • Publishing-Speaking èfèktif ditulis ora as inappropriate kanggo kabutuhan pirsawan.
  • Komunikasi-Ngomong liyane kanggo nuduhake data kasil.
  • Aritmetika-Nglamar aritmetika kanggo mutusake masalah masalah.
  • Research-Nggunakake pedoman medical lan cara kanggo ndandani kangelan.
  • Pikiran sing kritis-Nggunakake logika lan panginten kanggo Titik keuntungan lan cacat cedhak, Serat utawa alternatif alternatif kanggo masalah.
  • Aktif Learning-Ngerti mbek data seger kanggo saben potensial lan anyar masalah-mecahaken kaputusan-nggawe lan.
  • Learning Cedhak-Makaryakke lan njupuk Techniques instructionORinstructional lan pangobatan cocok kanggo kepelatihan kahanan tartamtu utawa nalika pangerten iku sing seger.
  • kinerja ngawasi-CheckingORDiscovering saka dhewe, wong liyane, utawa perusahaan kanggo generate dandan utawa nimbang tumindak remedial.
  • Social perceptiveness-Kang sadar reaksi othersI lan comprehending kok padha nindakake amarga padha nindakake.
  • Dexterity-Changing tumindak ing hubungan kanggo wong’ ngukur.
  • Salesmanship-Genuine liyane kanggo ngowahi tumindak utawa intellects sing.
  • Rembagan-Ngirimke wong bebarengan lan nyoba kanggo karahayon variasi.
  • Latihan-Coaching liyane carane nggawe pamindhahan.
  • Service Orientasi-temen-temen nyoba golek cedhak kanggo ngewangi Folks.
  • Komplek Masalah-Ngrampungaken-Nentokake dilemmas majeng lan cipta data disambungake ngira-ngira lan kanggo gawé kemungkinan lan ngleksanakake obat.
  • Tata cara Evaluation-Sinau syarat item lan mbutuhake kanggo nggawe rancangan sing.
  • Teknologi Design-ngasilaken utawa nyesuekake pindah lan engineering kanggo kurban kepengin individu.
  • Piranti Pilihan-Ngenali jenis peralatan lan pribadi wis perlu kanggo nindakake tugas.
  • Piranti Instalasi-Nginstal, produk, kabel, utawa plans kanggo ketemu munggah specifications.
  • Programming-nulis aplikasi komputer kanggo alasan sing beda.
  • Operasi ukuran ngawasi-Ngamati, knobs, utawa gejala dadi manawa mesin wis fungsi bener.
  • Operasi lan operasi Ngatur-Managing cara utawa peralatan.
  • Maintenance-Mengkono upkeep tumindake ing peralatan lan nentokake nalika.
  • Ngatasi masalah-panentu nimbulaké apa kasalahan lan panentu carane nerusake bab samubarang iku.
  • Repairing-Fixing program utawa model nggenepi pribadi sing dibutuhake.
  • Quality Control Research-Performing ujian lan kir item, layanan, utawa pangolahan kanggo ngadili fungsi utawa banget.
  • Ruling lan keputusane-Making-Njupuk menyang wawasan Fees iso dibandhingke lan iku gedhe bab prilaku kemungkinan kanggo nemokake siji sing paling cocok.
  • Sistem Analysis-Nentokake carane program ngirim dienggo lan carane pangaturan ing bisnis, kahanan, lan atmosfer bisa mengaruhi kasil.
  • Sistem Analysis-Nentokake langkah utawa pratondho kinerja lan uga ing aktivitas needed akeh kanggo ngedongkrak utawa efektifitas akurat, sesuai karo dislametaké saka sistem.
  • Timemanagement-Ngatur wong’ wektu lan wektu oneis dhewe.
  • Administrasi tabungan-Ngenali carane income bakal nandur modhal kanggo duwe proyek rampung, lan dodolan kanggo iki Fees.
  • Pengawasan saka Material Resources-Nggayuh lan ngisi menyang nggunakake cocok saka perusahaan, piranti, lan sumber daya needed akeh apa karya tartamtu.
  • Supervision Staf Resources-.Madegake meksa nindakake perkara, lan anjog wong nalika padha padha nindakake, pinpointing wong paling apik kanggo pendhudhukan sing.
Kabutuhan Education kawruh Need
  • Diploma School Senior (utawa GED utawa Senior High School padanan Kualifikasi)
  • Kurang saka Level School Top
  • Jumlah Link kang (utawa 2-tn tataran liyane)
  • Nganti lan kalebu patang minggu
Karir Command Skills Kualifikasi
  • SuccessORAttempt – 80.00%
  • Ama Keng – 82.50%
  • gaweyan – 79.37%
  • Authority – 83.29%
  • Cooperation – 90.57%
  • Masalah gegayutan Others – 80.35%
  • Alignment Social – 86.47%
  • Control poto – 83.97%
  • kaku Ambang – 79.92%
  • VersatilityORFreedom – 82.46%
  • dependability – 90.64%
  • Fokus Ambane – 84.62%
  • kejujuran – 81.21%
  • Freedom – 78.46%
  • inovasi – 73.32%
  • Thinking Analytical – 70.28%

Babagan Yakub

Priksa Uga

Makers model, Kayu proyek Description / Dhapukan lan tanggung jawab Sample

Ngumpul sawetara sing kebak-ukuran lan kayu model akurat item. Kalebu karyawan kandang lan nggodho kayu …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *