Home / Uncategorized / Hiburan Lan Recreation abdi proyek Description / Assignments Lan Cithakan Responsibility

Hiburan Lan Recreation abdi proyek Description / Assignments Lan Cithakan Responsibility

Tumindak macem-macem kewajiban gabung ing rasa seneng utawa rekreasi pusat. Bisa gawe jadwal praktis saka perusahaan ngulandara, makaryakke lan nyedhiyani piranti kanggo pemain acara singing utawa rekreasi aktivitas, utawa bisa konsesi fun lan pelayaran.

Job Skills Kualifikasi
  • Alexa sumber babagan fasilitas, pamilihan luang.
  • rincian Report saksi, income, tagihan, leladen, utawa ndandani aktivitas.
  • Mirsani aktivitas kanggo nggawe ketaatan tartamtu kanggo pangobatan pangayoman lan pedoman, utawa ngatur kanggo njabut klien rowdy.
  • Nyedhiyani karcis lan nglumpukake prabeya saka para panuku.
  • Tansah menehi saran saka mati lan darurat pangolahan evakuasi.
  • Dosa gadhah latar, otomotif, Tours, kompartemen, fasilitas, utawa pindah.
  • nglindungi Langsung ke, kursi, utawa pandelengan.
  • Sell ​​lan nyedhiyani cairan kanggo para panuku.
  • Operate mesin nggawe, lan kanggo resik, Gamelan wilayah es saka rinks kanggo rutin kalebu Man, enggak, lan curling.
  • Sebutno utawa nerangake hiburan tujuan park kanggo pelanggan kanggo narik kawigaten konsumen kanggo rasa seneng sing liyane lan aktivitas.
  • Masang nyedhiyani informasi produk lampiran kanggo wong-wong mau, piranti safety utawa kanggo klien.
  • Priksa produk kanggo golek nyandhang lan babras lan nglakokaké koreksi tithik, mbenerake utawa Responsibilities pangopènan kalebu komponen oiling.
  • Run, dolan, utawa nerangake nggunakake Gadgets operasi fisik utawa piranti diprogram tambahan ing panggonan hiburan , carnivals, utawa taman hiburan.
  • Hire, badhan pindah singing lan produk kalebu cocog olahraga skate, Baseballs, shoes bowling, lan kursi pantai, utawa pasar.
  • konfirmasi, ndarbeni, utawa doyo kursi sadurunge pangling klien kanggo panggonan kayata kanggo Kayata carnivals lan Tours.
  • Kathah kompartemen luang ing taman utawa stadion, awarding peparingé, njupuk pelanggan, lan ngukum jobs kayata ngukum game.
  • Sumber bantuan konsumen ngetik utawa exiting ski ngangkat, boats, utawa fun nitih, utawa akeh utawa dismounting satwa.
  • Jadwal panggunaan saka fasilitas rekreasi kayata alleys bowling, pengadilan golf, piwulang golf, lan perhiasan Softball.
  • Tansah persediaan saka piranti, nyimpen lan nemokake iku lan peralatan bangunan.

Karir Tindakan prasyarat
  • Reading Knowledge-pangerten sentences lan paragraf disiapake ing karya related docs.
  • Aktif Ngrungokake-apa wong liya sing matur menehi manungsa waé lengkap, éntuk wektu kanggo éling iku kang dibangun, takon pitakonan minangka cocok, lan ora grah ing kesempatan inappropriate.
  • Prodhuksi-On kertas ora as inappropriate kanggo syarat para rawuh sesambungan èfèktif.
  • Petung-Speaking karo wong kanggo ngirim informasi kasil.
  • Aritmetika-Nggunakake matématika kanggo ndandani masalah.
  • cara Research-Nggunakake lan kawicaksanan ngelmu kanggo ngatasi masalah.
  • Criticalthinking-nggunakake pertimbangan lan alesan kanggo ngenali kekiyatan lan cacat jawaban sulih, temonan utawa cedhak kanggo masalah.
  • Aktif-Learning-Comprehending keuntungan saka rincian sing anyar gegayutan saben potensial lan anyar kemampuan ngatasi masalah lan nggawe keputusan.
  • Learning Sastranegara-milih lan nggunakake cara teachingPERtutorial lan pangobatan tengen kanggo kahanan nalika nguwasani utawa memulang TCTerms anyar.
  • Ngawasi-nelusuri / Nemokake fungsi perusahaan, Folks liyane, utawa kanggo awake dhewe nggawe dandan utawa njupuk tindakan mbenakake.
  • Social perceptiveness-Kang ora peduli saka reaksi othersI lan mangerténi apa padha nindakake kaya.
  • Control-Ngowahi tumindak karo regards kanggo ngukur othersI.
  • Marketing-Efektif liya kanggo ngowahi Sifat utawa intellects sing.
  • Mediasi-Ngirimke wong bebarengan lan nyoba kanggo karahayon variances.
  • Pengajaran-Coaching liyane piye carane soko.
  • Service Orientasi-Temtunipun nyoba golek Sastranegara kanggo ndhukung wong.
  • Advanced Problemsolving-mbédakaké masalah majeng lan nggoleki rincian sing ngregani related lan kanggo mbangun munggah alternatif lan aplikasi obat.
  • Operasi Evaluation-Nguji syarat produk lan perlu kanggo gawé rancangan sing.
  • Teknologi Design-aligning pindah utawa nggawe lan teknologi kanggo nyedhiyani syarat individu.
  • Peralatan Pilihan-Nentokake pribadi lan peralatan kang jenis needed akeh apa tugas.
  • aplikasi cicilan-Nambahake, produk, cabling, utawa pribadi kanggo umum ketemu specifications.
  • program komputer ngodhe-Panulisan gegayutan Efesus beda.
  • Operasi telpon ngawasi-Ningali, taksiran, utawa indikasi beda dadi manawa ana mesin saiki digunakake kanthi bener.
  • Operasi lan Nangani-Ngontrol operasi sistem utawa piranti.
  • Maintenance-Mengkono upkeep sing tumindake ing piranti lan panentu nalika apa Urut saka pangopènan dibutuhake.
  • Ngatasi Ngenali alasan kanggo ngatur glitches lan milih apa arah kanggo pindhah bab samubarang iku.
  • Mbenakake-Mulihake produk utawa sistem nggunakake peralatan sing dikarepake.
  • Quality-Control Ujian-Mengkono tes lan taksiran produk, solusi, utawa Techniques kanggo ngira-ngira efficiency utawa banget.
  • Ndeleng lan keputusane Making-Ngelingi biaya iso dibandhingke lan kaluwihan saka aktivitas sing bisa kanggo golek siji sing paling cocog.
  • Analysis-Ngenali apa Urut saka proses kudu kanthi lan carane modifikasi ing operasi, masalah, lan lingkungan bakal pengaruhe kasil.
  • Metode Analysis-Ngenali tata cara utawa indikasi saka kinerja lan uga ing sesuai karo gol saka piranti, tumindak wis perlu kanggo nambah utawa efektifitas tepat.
  • Timemanagement-Ngatur wusana siji dhewe.
  • Manajemen Financial Resources-panentu carane dana bakal temtu digunakake kanggo ndarbeni karya rampung, lan dodolan kanggo iki Fees.
  • Administrasi Bahan Aset-éntuk lan ngalami menyang nggunakake cocok saka produk, layanan, lan piranti needed akeh apa karya kapilih.
  • Administrasi Karyawan Resources-Bangunan, maringi inspirasi, lan pointing wong lagi dienggo, Ngenali individu banget paling apik kanggo karir sing.
Education Kualifikasi kawruh Requirement
  • Kurang-saka Sekolah Tinggi Diploma
  • Senior Diploma Sekolah (utawa GED utawa Senior Certification School padanan)
  • Level Connect kang (utawa tataran rong taun liyane)
  • Ana
Skills Control Proyek Requirement
  • Sukses / Nyoba – 89.14%
  • netepake – 87.50%
  • project – 86.46%
  • Kepemimpinan – 84.91%
  • Cooperation – 90.99%
  • Sumelang kanggo Others – 93.81%
  • Alignment budaya – 84.16%
  • Selfcontrol – 90.95%
  • meksa Ambang – 85.05%
  • VersatilityORMobility – 85.68%
  • stabilitas – 88.27%
  • Waé kanggo Detail – 84.62%
  • integritas – 83.74%
  • Independence – 83.13%
  • inovasi – 83.44%
  • Thinking Analytical – 85.71%

Babagan Yakub

Priksa Uga

Makers model, Kayu proyek Description / Dhapukan lan tanggung jawab Sample

Ngumpul sawetara sing kebak-ukuran lan kayu model akurat item. Kalebu karyawan kandang lan nggodho kayu …

siji komentar

  1. We could all become a bit more individual, smart and apply logic to our
    decision making more regularly.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *