Home / administrator|Back office|Customer Service / Asisten Administrasi Proyek Description / Dhapukan lan tanggung jawab Sample

Asisten Administrasi Proyek Description / Dhapukan lan tanggung jawab Sample

Job Description / Dhapukan lan tanggung jawab

  • The Assistant Responsibilities proyek Administrative Yésaya laporan memos Correspondence etc
  • Ngewangi pelanggan lan pihak katelu liyane karo pitakonan keluhan panjalukan nelusuri lan jiplakan
  • Nampa dokumen scan lan file saka tenun customer utawa agen
  • Diwenehi informasi sing dibutuhake nalika perlu lan maneh kanggo akurasi
  • posisi iki mbutuhake skills interpersonal banget
  • Siapke lan laporan Correspondence bukti lan presentations
  • Ngatur rapat-rapat jadwal tanggalan Outlook lan ngatur hotels travel
  • Plan lan ngatur acara webinars Konferensi lan seminar latihan
  • Ngewangi karo usulan-usulan presentations etc
  • Skills Preferred kawruh technical Kuwat ing aplikasi saka Microsoft Office Suite Tembung Excel Power Point
  • Proactively ngatur jadwal lan tansah pelanggan internal didhukung weruh owah-owahan ing basis pas wektune lan akurat
  • Daptar proofreads nempel dokumentasi cocok lan jangkep karya ing garis wektu ditetepake
  • Pengabdian kanggo layanan klien penting kanggo koordinasi karya kita klien
  • Kemampuan kanggo prioritize lan ngatur sawetara proyèk irit lan ing deadline
  • Komunikasi ditulis lan langsung banget
  • Business letter drafting proofing
  • Ngancani aktivitas HR related
  • Nindakake proyek liyane minangka uga diutus saka wektu kanggo wektu
  • Bisa ing pengawasan minimal
  • Mesthekake kantor operasi administratif sing selaras karo hukum lan angger pemerintah perusahaan kawicaksanan lan standar profesional
  • Koordinasi lan ndhukung eksekutif lan non-eksekutif konferensi pengunjung perusahaan khusus lan acara liyane kanggo mesthekake prestasi dislametaké bisnis
  • Bantuan assignees internasional karo sesambungan layanan pindhah visa lan travel etc
  • Compiles data lan kiriman informasi kanggo macem-macem sistem informasi elektronik minangka needed
  • Komunikasi èfèktif kanthi personel internal lan eksternal lan pelanggan
  • Ngumpulake lan njaga cathetan kantor saben penylametan manajemen lan keamanan privasi informasi lan uga njamin nggenepi lan akurasi data
  • Nyiyapake laporan saben minggu lan saben wulan lan nyedhiyani pegawe lan project informasi lan statistik dibutuhake kanggo ndhukung fungsi
  • administratif support kanggo document key lan ngrekam penylametan
  • Pangolahan nyawisi lan cathetan kir kanggo klien
  • Bantuan personel liyane karo kontak bank-bank vendor lan makelar
  • Reconciles kuitansi njogo spreadsheets lan ngatur dokumen klien
  • Nyedhiyani layanan customer banget kanggo karyawan lan katelu liyane
  • pakaryan administrasi umum minangka dibutuhake
  • Kemampuan kanggo ngalih assignments kanthi cepet lan njaga kualitas akurasi lan completion pas wektune karya
  • Kemampuan kanggo operate peralatan kantor umum
  • Kemampuan kanggo njaga rahasia ketat informasi klien Firm s
  • Correlating informasi hubungane karo cathetan project
  • Kemampuan kanggo nindakake macem-macem tugas independen lan ngrangkep
  • Kemampuan kanggo netepake rapport lan menehi hasil èfèktif karo kabeh tingkat saka organisasi
  • Njaga Penyetor departemen lan kontak peralatan vendor lan pesenan Penyetor saperlune
  • Kemampuan kanggo nduduhake customer service banget
  • Ngerti tata cara pas lan fungsi cepet lan aplikasi mau tanpa pengawasan langsung
  • Njaga purchasing dipilih lan cathetan komputer bisa njaga vendor database

About superadmin

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *