Home / Finance / Accountant Job Description / Dhapukan lan tanggung jawab Sample

Accountant Job Description / Dhapukan lan tanggung jawab Sample

Job Description / Dhapukan lan tanggung jawab

  • Njaga akun ledger general dening ngawasi preparation entri jurnal nyepakaké accruals saben wulan lan entri lan akun Reconciling saben wulan
  • Njaga kontrol liwat transaksi accounting
  • Jaga Nilai perusahaan dening tetep informasi rahasia
  • Dokumen transaksi keuangan kanthi ngetik informasi akun
  • Njogo keamanan financial dening ngisor kontrol internal
  • Yésaya pembayaran verifikasi dokumentasi lan njaluk disbursements
  • Yésaya laporan keuangan khusus dening ngempalaken nganalisa lan interpreters informasi akun
  • Kanggo nyiapake pembayaran kanggo Suppliers liwat Voucher Pembayaran kudune sah dening Asisten Kepala Accountant Kepala Accountant
  • Kanggo nyiapake ing Kir kanggo Suppliers ing panjalukan saka Departemen Tuku karo persetujuan sadurunge saka Assistant Kepala Accountant Kepala Accountant
  • Kanggo nyiapake Voucher Pembayaran Kantor Utilities kudune sah dening Asisten Kepala Accountant Kepala Accountant
  • Kanggo nyiapake supplier rekonsiliasi kebayar ing rutin sadurunge nggawe pembayaran
  • Ngewangi Manager Finance ing preparation saka Monthly MIS
  • Kanggo nyiapake jadwal saben wulan minangka saben Trial Balance
  • Njaga sistem key tepat kanggo kabeh jinis pembayaran
  • Kanggo nganyari Telpon Asset Register ing sistem
  • Yésaya hukuman bondho lan akun ibukutha entri dening kompilasi lan nganalisa informasi akun
  • Ngringkes status financial saiki dening ngempalaken informasi nyepakaké MediaWiki sheet imbang lan statement mundhut lan lapuran liyane
  • Substantiates transaksi financial dokumen audit
  • Njogo kontrol accounting dening nyepakaké lan ngusulake kawicaksanan lan tata cara
  • Reconciles racocok financial dening ngempalaken lan nganalisa informasi akun
  • Yésaya pembayaran verifikasi dokumentasi lan njaluk disbursements
  • Jawaban accounting pitakonan prosedur dening nggoleki lan panjurubasan privasi lan peraturan accounting
  • Nyumbang kanggo tim gaweyan dening accomplishing asil related minangka needed
  • Ngewangi ing administrasi lan Isi document Nglumpukake lan contractor akses timesheet lan nyiapake payroll
  • Kabeh cara accounting arep ing baris karo perusahaan privasi lan standar accounting internasional
  • Ngramut lan gaul lan printah apik saka skills IT ing kabeh kaping lan aplikasi software lagi hubungané karya
  • Ngetung tarif mbayar kanggo tumbas lan kabeh ekstensi rega
  • Verifies item tagihan marang item dhawuh lan ditampa lan reconciles beda liwat tindakake-munggah karo vendor lan utawa karyawan liyane
  • Lumebu nganyari lan utawa retrieves data accounting saka sistem otomatis
  • Posts data financial kanggo akun cocok ing sistem accounting otomatis miturut pandhuan
  • Ulasan transaksi on-line kanggo owah-owahan lan akurasi lan matrapi kasalahan
  • Disburses dana nggunakake njamin lokal manual utawa cilik awis lan ndadekake owah-owahan miturut pandhuan tartamtu
  • Endorses njamin utawa pesenan dhuwit kanggo persiapan tiket simpenan akun lan celengan dhuwit minangka katuntun
  • File lan utawa mbusak cathetan lan laporan
  • Kemampuan kanggo nggunakake logika lan alesan kanggo ngenali kekiyatan lan kelemahane saka solusi alternatif
  • Kemampuan kanggo ngenali masalah Komplek lan cipta informasi kang berkembang lan ngira-ngira opsi lan ngleksanakake solusi
  • komunikasi skills kuwat ditulis lan langsung
  • nggunakake tanggung jawab saka informasi rahasia
  • Ngawasi dana lan mesthekake kabeh biaya sing mbalekake

Babagan Yakub

Priksa Uga

Analyst Financial Job Description Sample

Job Description / Dhapukan / Tugas lan tanggung jawab Sample Mbangun model budget kanggo ngewangi bisnis …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *