imah / Rincian padamelan / Élmu sosial Panalungtikan Proyék Pedaran Sampel

Élmu sosial Panalungtikan Proyék Pedaran Sampel

Dahareun jeung Profesional

Paké biokimia, mikrobiologi, rarancang, sarta ogé élmu séjénna pikeun nalungtik konsep kaayaan kadali jeung karuksakan pangan; nalungtik eusi dahareun ascertain kuantitas vitamin, gajih, gula, jeung protéin; manggihkeun solusi dahareun anyar; diajar cara nyieun pangan olahan aman, worthwhile, tur aya mangpaatna; na make kaahlian panalungtikan dahareun ascertain cara greatest kana metoda, paket, neundeun, pangecér, jeung nganteurkeun hidangan.

Karir kaahlian kualifikasi
  • Pariksa jasa anyar keur ngiuhan, beungeut, rasa , eusi cageur, sarta adherence mun spésifikasi pamaréntah jeung pasar.
  • Nalungtik bahan baku ngeunaan kasaimbangan atanapi maturation ngeunaan penanganan jeung produk menyimpulkan keur vitamin sarta mineral, jeung kaamanan, alus teuing.
  • Taroskeun kalawan otoritas rasa, tumuwuh karyawan, désainer prosedur, jeung bungkusan na promosi professional pikeun ngabéréskeun dilemmas dina ngembangkeun produk.
  • Nalungtik operasi jeung ngolah dahareun jeung ngabantu kaluar jeung kamajuan aplikasi kualitas garansi pikeun fungsi sapertos.
  • téhnik panalungtikan pikeun nguatkeun facets dahareun, kayaning pikeun struktur zat conto, rasa, warna, konsistensi, nilai nu geus gizi, sarta kanyamanan.
  • Diajar kerangka jeung rumus komo pangaluyuan bahan atanapi biruang dahareun di gudang.
  • Jieun hartosna ditingkatkeun atanapi seger nyadiakeun dahareun, penanganan, katingalian, buruk, sareng ngalindungan, employing familiarity kalawan Kimia sapanjang kalawan élmu anu sejenna.
  • Ngahasilkeun spésifikasi kreasi sarta standar kadaharan, Aturan kaamanan sarta hygienic, sarta méakkeun cai jeung suplai administrasi spésifikasi.
  • Témbongkeun barang ka konsumén.
  • Pariksa wewengkon dahareun-processing pikeun mastikeun complying kalawan otoritas polices jeung standar ngeunaan kabersihan, panyalindungan, kualitas, jeung ekspektasi manajemén runtah.
  • Neangan kaluar substitutes pikeun pengawet ngaruksak atawa pikaresepeun.
  • Acquire barang dahareun seger ngeunaan generasi, nurutkeun réspon klien.
  • Tetep upto poé dina larangan seger jeung acara ayeuna ku nalungtik bahan klinis ngeunaan téhnologi pangan.

 

Penjajahan Pursuits sarat
  • Maca kalimat ditulis pamahaman-Comprehending jeung kalimat dina dokumen nu patali karya.
  • Aktif dengekeun-Ka naon folks séjén ngeceskeun maturan perhatian pinuh, lalaki jaman ka ngarti hal keur dijieun, inquiring isu sakumaha cocok, tinimbang interrupting dina kaayaan anu teu bener.
  • Medarkeun-Komunikasi hasil dina tulisan saperti luyu pikeun syarat ti pemirsa.
  • Komunikasi-hihihi-ka batur nepikeun informasi hasil.
  • Math-Nerapkeun math pikeun ngajawab masalah.
  • Élmu-employing aturan ilmiah jeung téhnik pikeun ubar kasusah.
  • Kritis pamikiran-Maké logika jeung pamikiran titik manfaat jeung kalemahan alternatif pilihan, papanggihan atawa cara pikeun isu.
  • Aktif Learning-Nyaho implikasi tina rinci éta téh anyar pikeun duanana panganyarna jeung engke masalah-ngarengsekeun putusan-pembuatan sarta.
  • Téhnik-ngamangpaatkeun learning jeung picking deukeut coachingANDinstructional sarta prosedur befitting masalah nalika mastering atanapi ngadidik faktor anu seger.
  • fungsionalitas tracking-TrackingPEREvaluating tina diri, individu anu sejenna, atanapi pausahaan mertimbangkeun Peta dirémidi atawa pikeun ngahasilkeun kamajuan.
  • Sosial Perceptiveness-Keur teu unaware of réspon othersI jeung pangaweruh bari maranéhna ngalakukeun naha maranéhna meta.
  • lampah kontrol-ngarobah dina hubungan batur’ lampah.
  • Salesmanship-asli batur pikeun ngaronjatkeun intellects atawa tindakan maranéhanana.
  • Pakampungan-Meunangkeun batur babarengan jeung nyoba reconcile béda.
  • Anu ngabantu-asah batur kumaha carana sangkan move a.
  • Jasa Orientasi-aktip néangan deukeut pikeun mantuan individu.
  • Canggih Masalah ngarengsekeun-Ngidentipikasi troubles pajeulit jeung nalungtik informasi anu nyambung mertimbangkeun tur ngamekarkeun kemungkinan sarta ngalaksanakeun alternatif.
  • Operasi Panalungtikan-examining hayang na spésifikasi dagangan keur nyieun gaya a.
  • Rékayasa Desain-Téhnologi nyadiakeun jalma na adapting produk atawa nyieun syarat.
  • Alat-alat Pamilihan-Tangtukeun anu diurutkeun pakakas sarta parabot diperlukeun serius sangkan ngaéksekusi proyek.
  • rencana instalasi-Masang, produk, cabling, atawa parabot pikeun minuhan spésifikasi.
  • Ngembangkeun-Nulis bungkusan komputer pikeun aplikasi anu sababaraha.
  • Operasi pangimeutan-manéh indikator tambahan, dials, atawa tés pikeun mastikeun aya hiji alat ngajalankeun neuleu.
  • Operasi I fungsi cecekelan-Ngatur alat atawa gear.
  • Pangropéa-Pintonan upkeep anu rutin dina parabot na identifying lamun sarta jenis upkeep ieu diperlukeun.
  • Ngungkulan-Tangtukeun alesan pikeun glitches nu operasi sarta milih naon nu kudu ngeunaan ieu.
  • Malikkeun-Mending produk atawa alat ngamangpaatkeun padika penting.
  • Kualitas-Control Analisis-ngalakonan investigations jeung tés barang, panyadia, atawa fungsi pikeun gauge unggulan atawa kinerja.
  • Hikmah na Decisionmaking-pamikiran ngeunaan expenses umum jeung hal hébat ngeunaan kagiatan anu mungkin pikeun manggihan hiji paling luyu.
  • Systems Analisis-Ngidentipikasi kumaha métode nu kudu dianggo na ngan kumaha parobahan dina kaayaan, fungsi, jeung setting anu bisa pangaruh épék.
  • Systems Analisis-Ngidentipikasi lampah atanapi gejala kinerja sistem na ogé luyu jeung target mesin, luyu atawa kagiatan diperlukeun serius keur naekeun efisiensi.
  • Timemanagement-Ngatur momen pribadi hiji.
  • Pengawasan Money-Nangtukeun cara panghasilan kamungkinan bisa invested ka acquire pakasaban dipigawé, jeung pembukuan ngeunaan tagihan ieu.
  • Administrasi Bahan Metode-Nempo na nyungsi ka utilization ditangtoskeun tina establishments, pakakas, jeung produk diperlukeun serius mun ngalakukeun fungsi nu tangtu.
  • Manajemén karyawan Sumberdaya-Nyieun stimulating, jeung jalma ngarah sabab sabab tiasa dianggo, nangtukeun folks pisan pangalusna keur tugas nu.
latihan sarat pangaweruh Perlu
  • Gelar sarjana
  • Gelar Master
  • Level doktor
  • teu sahiji bae
Dianggo Komando kaahlian kualifikasi
  • AccomplishmentANDEffort – %
  • kakuatan keur nahan – %
  • alesan – %
  • parentah – %
  • bantuan – %
  • Masalah keur Batur – %
  • arah sosial – %
  • Pangendalian diri – %
  • tekanan bangbarung – %
  • Kustomisasi / Mobility – %
  • réliabilitas – %
  • Perhatian ka Aspék – %
  • kajembaran ati – %
  • Kabebasan – %
  • pangwangunan – %
  • pamikiran – %

 

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Technicians tatanén Proyék Pedaran Citakan

Nyetél atanapi tetep gear lab jeung ngumpulkeun conto ti pepelakan atawa satwa. Prepare specimens

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *