imah / Administrator|Customer Service / Situs Kur'an Proyék Pedaran Sampel

Situs Kur'an Proyék Pedaran Sampel

Situs Kur'an Proyék Pedaran Sampel

inspectors situs maksakeun standar konstruksi jeung peraturan kode bari

verifying reliabiliti struktural dina konstruksi sarta renovasi proyék anyar.

Individu anu geus réngsé hiji arsitektur atawa rékayasa gelar

program bisa jadi pikaresep ku sababaraha pangusaha, tapi lulusan SLTA

kalawan pangalaman konstruksi mindeng asupkeun widang ieu ogé. A profésional

sertifikasi atanapi lisénsi pamaréntah bisa diperlukeun pikeun pagawean.

tanggung jawab pakasaban

1. Pikeun mariksa jeung ngarekam karya pangwangunan dilaksanakeun ku

kontraktor dina situs na ngabéréskeun loka quarries dihasilkeun ku ko-

ordinating jeung Insinyur nyicingan.

2. Pikeun mastikeun kinerja karya luyu ketat ku

gambar jeung spésifikasi.

3. Pengawasan sarta Inspection karya tambahan sarta kaluar tina wengkuan

karya dilumangsungkeun ku kontraktor.

4. Ngolah bentuk ukur gabungan sarta ngajaga rékaman tina

status maranéhanana.

5. Ngajaga rékaman karya réngsé pikeun mayar interim sarta final

tur jadi-diwangun rencana.

6. Jieun catetan husus sarta dokumén kagiatan kontraktor nu

bisa ngakibatkeun klaim.

7. Janten adil jeung teguh dina transaksi kalayan kontraktor.

8. Mertimbangkeun alternatif na konsékuansi taliti sateuacan

pembuatan kaputusan.

9. Cék mendi hawa compaction na beungeut aspal.

10. Pariksa sagala formulir jalan tulangan jsb sateuacan beton tuang.

11. Co-ordinate jeung ko-beroperasi kalawan kontraktor situs mandor pikeun sakabéh

kagiatan.

12. Taat ka métode kerja aman tur ngalaporkeun mun nyicingan éta

insinyur pikeun sagala kacilakaan dina situs.

13. Ngajaga diary nu detil rupa dinten s karya kagiatan isu karya

disatujuan atawa ditolak jam buruh operasi sarta alat-alat anu digunakeun

jsb na tanda dina tungtung unggal dinten.

14. Koordinat jeung teknisi laboratorium sarta ngatur pikeun

sampling sarta nguji gawé satisfactorily réngsé sarta kualitas

nguji jaminan bahan kasangka.

15. Mariksa rékaman karya Poé dikintunkeun ku kontraktor.

16. Pengawasan sarta Inspection sadaya kagiatan pangwangunan dilaksanakeun

kaluar ku kontraktor dina situs.

17. Ngajaga rékaman sumberdaya loka kamajuan poéan gawé

Citatah konstruksi na gambar workshop pernyataan metoda

sarta ITPs Kur'an Rencana Tés.

18. Nyieun catetan husus sarta dokumen kagiatan kontrak yen

bisa ngakibatkeun klaim.

19. Drafting parentah loka pikeun sagala variasi diperlukeun ti atanapi

tambahan kana dokumén kontrak.

20. Ngalaporkeun métode questionable Operasi ku kontraktor ka

Insinyur teh.

Minimum kualifikasi rapor ti luhur

sakola na 2 taun pangalaman dina inspeksi atawa

trades konstruksi atawa kombinasi sarua

atikan jeung pangalaman.

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Spesialis rujukan Proyék Pedaran Sampel

Rincian padamelan / Kalungguhan / Duties and Responsibility Sample The Reference Librarian serves as acting

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *