imah / Ajen jualan, Layanan Financial Pedaran Proyék / Kawajiban Sampel Jeung Fungsi

Ajen jualan, Layanan Financial Pedaran Proyék / Kawajiban Sampel Jeung Fungsi

Ngamajukeun finansial-jasa, kayaning misalna KPR, Levy, tur hidayah Investasi ka konsumén institusi perbankan sarta usaha parusahaan.

Karir kaahlian prerequisite
  • Mutuskeun shoppersA kaperluan jasa finansial sarta nyiapkeun saran nawarkeun panyadia yen sasaran sarat ieu.
  • Ngahubungan konsumén poténsial nyadiakeun fakta jeung ngajelaskeun solusi nu ditawarkeun.
  • Ngajual gear atawa jasa, banda, kayaning trusts, atanapi pariksa jasa processing.
  • Nyiapkeun poéna atanapi sorts keur ngalengkepan sharing.
  • Acquire prospek ti saran brings, klien industri panganyarna, atanapi rapat panghasilan atawa bisnis.
  • Evaluate tendencies parusahaan keur nyarankeun shoppers ngeunaan fluctuations diantisipasi.
  • Jieun nempokeun on finansial-jasa mun tim pikeun entice purchasers anyar.
  • Assess untung na waragad tina arrangements nangtukeun Profitability anu terus.

Tugas Kabiasaan ngabutuhkeun
  • Maca kalimat pamahaman-Pamahaman jeung ayat ditulis dina tulak gawé patali.
  • Aktip-dengekeun-Ka naon séjén-jalma ngeceskeun méré perhatian lengkep,, nyokot waktos jeung énergi pikeun mikawanoh titik keur dilakukeun, nanyakeun masalah sakumaha ditangtoskeun, tinimbang interrupting di pantes kali.
  • Publishing-Ditulis handap moal sakumaha pantes pikeun kaperluan éta pemirsa diomongkeun epektip,.
  • Galecok-hihihi mun batur babagi data éféktif.
  • Matematika-ngamangpaatkeun math mun ngalereskeun masalah.
  • Panalungtikan-Maké aturan dikawasa jeung solusi pikeun ubar masalah.
  • Kritis pamikiran-Maké judgment jeung pikiran pikeun ngaidentipikasi kaahlian jeung kalemahan alternatif diganti, conclusions atawa cara pikeun isu.
  • Aktif Learning-Pangaweruh nu ramifications tina fakta anu geus anyar ngeunaan duanana aya jeung engke ngarengsekeun masalah tur kaputusan-pembuatan.
  • Diajar Strategi-employing na picking lila coachingOReducational sarta prosedur luyu pikeun masalah instructing atanapi nalika diajar isu anu anyar.
  • Ngawaskeun-monitoring / assessing kekecapan usaha, jalma lianna, atawa diri mertimbangkeun léngkah dirémidi atawa pikeun ngahasilkeun kamajuan.
  • Sosial Perceptiveness-Keur sadar batur’ réspon sakumaha maranéhna ngalakukeun naha maranéhna meta jeung pamahaman.
  • lampah kontrol-ngarobah dina hubungan ukuran othersI.
  • Salesmanship-ngayakinkeun batur pikeun ngaronjatkeun kabiasaan atanapi brains maranéhna.
  • Sawala-Nyandak batur sacara koléktif na wanting reconcile béda.
  • Anu ngabantu-Pangajaran batur HOWTO ngalakukeun hal.
  • Service Orientasi-Pasti neangan metode pikeun mantuan jalma.
  • Canggih Masalah-ngarengsekeun-Distinguishing isu pajeulit jeung informasi nalungtik anu pakait ngahasilkeun sarta nalungtik alternatif sarta ngalaksanakeun pilihan.
  • Operasi Evaluasi-Nganalisis syarat na prerequisites item pikeun nyieun gaya a.
  • Rékayasa Desain-Ngarobah alat atawa generating sarta téknologi alat anu fungsina individual merlukeun.
  • Parabot Pamilihan-Tangtukeun jenis pakakas sarta parabot diperlukeun serius sangkan ngaéksekusi proyek.
  • kawat installment-Masang, alat, produk, atanapi bungkusan ka umum papanggih specs.
  • -Nulis aplikasi komputer alesan béda.
  • Operasi nyukcruk-Tengetan assessments, nelepon, atawa gejala béda pikeun mastikeun hiji Perkakas ayeuna fungsi efektif.
  • Operasi na Control-Ngadalikeun operasi alat atawa parabot.
  • Alat-alat Purwokerto-Ngalakonan ngalayanan nu geus rutin dina alat na identifying nalika.
  • Ngungkulan-Ngidentipikasi alesan pikeun digawé kasalahan sarta milih naon arah rék ngeunaan salah sahiji eta.
  • Ngaropéa-repairing alat atawa métode ngamangpaatkeun padika penting.
  • Kualitas-Control Ujian-Executing assessments na assessments barang, solusi, atawa fungsi pikeun gauge unggulan atawa kekecapan.
  • Hikmah jeung Putusan nyieun-Nyandak kana tinimbangan waragad umum na kaunggulan hambalan probable milih hiji paling luyu.
  • Systems Analisis-Nangtukeun kumaha sistem nu kudu nedunan na ngan kumaha parobahan dina kondisi, bisnis, babarengan jeung lingkungan jadi pangaruh kauntungan.
  • Métode Analisis-Ngidentipikasi ukuran atawa indikator kinerja sistem na relatif ka target tina mesin ditangtoskeun atanapi tindakan diperlukeun serius pikeun ningkatkeun pidangan kinerja.
  • Waktos Manajemén-Ngatur momen batur na oge oneis jaman pribadi.
  • Operasi of Money-Ngidentipikasi sabaraha dollar bakal pér pikeun ménta pakasaban dipigawé, na jualan ngeunaan expenditures ieu.
  • Operasi tina Bahan Sumber-acquiring tur ningali ka utilization idéal produk establishments, jeung bahan komponén diperlukeun serius mun ngalakukeun tinangtu beroperasi.
  • Manajemen Gagah Sumberdaya-dimaksudkeun folks bari maranéhna, acquiring, jeung fungsi motivating, nangtukeun folks luhur keur pakasaban.
sarat Atikan pangalaman sarat
  • Sakola tinggi Level (atanapi GED atanapi-Sakola Luhur Kasaruaan sertifikasi)
  • Gelar sarjana
  • Link urang Panggung (atawa tambahan tahapan dua taun)
  • di luhur 2 taun, upto sarta kaasup taun sababaraha
Karir Otoritas kaahlian prerequisite
  • Kasuksésan / énergi – 92.45%
  • Tenacity – 91.65%
  • inisiatip – 93.56%
  • manajemén – 87.69%
  • bantuan – 94.20%
  • Perkara ngeunaan Batur – 93.53%
  • alignment sosial – 88.84%
  • Pangendalian diri – 94.37%
  • setrés kasabaran – 93.55%
  • Kustomisasi / Mobility – 93.13%
  • kasaimbangan – 97.80%
  • Kasadaran jéntré – 94.80%
  • réliabilitas – %
  • Kabebasan – 92.80%
  • kamajuan – 87.39%
  • pamikiran – 88.52%

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Chefs Jeung Kapala cooks Proyék Pedaran / Akuntabilitas Citakan Jeung Kalungguhan

Langsung na bisa ilubiung dina persiapan nu, bumbu, sarta Nyiapkeun lauk muffins, meats, sayuran, …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *