imah / Uncategorized / Roustabouts, Minyak sarta Gas Proyék Pedaran / Akuntabilitas Sampel Jeung Jobs

Roustabouts, Minyak sarta Gas Proyék Pedaran / Akuntabilitas Sampel Jeung Jobs

Nyusun laporan atanapi ngalereskeun produk minyak-widang ngamangpaatkeun kakuatan jeung leungeun alat. Ngaéksekusi proyék béda asneeded.

Proyék kaahlian prerequisite
  • Unscrew atanapi tighten plumbing, casing, garis, jeung ngarojong pompa, nerapkeun putus jeung masihan wrenches na tongs.
  • engine baud na push wewengkon babarengan.
  • Balik plumbing mun ti truk, ngamangpaatkeun winches Alas sarta ngangkat motorized, atanapi ku leungeun.
  • Ngaropéa conduit patio na veranda utama wewengkon beresih jeung bersih.
  • Buka aliran-garis pikeun manggihan leaks, ku ngahasilkeun Citatah visual jeung employing detéktor otomatis, sarta ngalereskeun nu leaks.
  • Ku bailing eta beberes up dituang gajih.
  • Ngabongkar tur malikkeun boilers, sistem oilfield, sareng komponenana mesin uap, ngagunakeun instrumén kakuatan sarta parabot lontar.
  • Meunang ditches ngurangan sabudeureun tanghi neundeun jeung sumur.
  • Pituduh cranes mun maneuver beurat ngeunaan decks.
  • Nyadiakeun gear kana platform flooring sakumaha dipénta, sarta nawiskeun roughnecks kalawan bantuan.
  • meunang bukaan, variétas ngadegkeun, sarta gabungan sarta ngalayanan nyata kana bentuk ngahasilkeun yayasan ngeunaan kayu atawa logam derricks.
  • Ngurangan jeung cabut bushes tur bersih pikeun ngurangan bahya seuneu, mun situs rutin béda, jeung ka nyieun metoda keur jalan ka loka.
  • Aman atawa paku kayu atawa platform bahan koléktif kana ngadegkeun derricks.

Penjajahan Kagiatan prerequisite
  • Maca kalimat Pangaweruh-Pamahaman jeung kalimat nu ditulis dina dokumén gawé patali.
  • Aktip-dengekeun-Ka naon séjén-jalma nyebutkeun supplying perhatian pinuh,, acquiring waktu pikeun anjeun ngarti kana titik keur dihasilkeun, nanyakeun queries sakumaha bener, tinimbang mesmerizing di kali anu pantes.
  • Ngahasilkeun-Dina nulis sakumaha luyu keur kaperluan panongton ngawangkong hasil,.
  • Komunikasi-hihihi-ka batur nyebut fakta éféktif.
  • Matematika-Nerapkeun matematik pikeun ngajawab masalah.
  • téhnik jeung prinsip dikawasa pikeun ngajawab kasusah Panalungtikan-ngamangpaatkeun.
  • Criticalthinking-ngamangpaatkeun judgment jeung pikiran pikeun ngaidentipikasi kaunggulan jeung kalemahan sahiji cara, gagasan atawa pilihan diganti kana kasusah.
  • Aktif Learning-Ngarti kana significance tina rinci éta téh anyar pikeun tiap problemsolving panganyarna na poténsi sarta pembuatan kaputusan.
  • Diajar Téhnik-employing na picking téhnik instructionORtutorial tur perlakuan katuhu pikeun kaayaan nalika mastering atanapi instructing isu anu anyar.
  • Mariksa-OverseeingPERExamining pungsionalitas urang tambahan, muka diri, atanapi usaha nyandak tindakan dirémidi atawa pikeun ngahasilkeun kamajuan.
  • Sosial Perceptiveness-Keur sadar réaksi othersI jeung pangaweruh bari maranéhna ngalakukeun naha maranéhna ngawalon.
  • Dexterity-Ngarobah lampah jeung Wasalam ka hambalan othersI.
  • Cipanas-asli batur pikeun ngarobah kabiasaan atanapi brains maranéhna.
  • Mediasi-Meunangkeun batur sacara koléktif na wanting reconcile varian.
  • Instructing-latihan batur kumaha carana sangkan move a.
  • Sukaraja, Tasikmalaya-Pasti parusahaan neangan metode pikeun mantuan individu.
  • Canggih Problemsolving-Ngidentipikasi troubles intricate na reviewing informasi patali nerapkeun solusi na ngawangun nepi na evaluate pilihan.
  • Prosedur Panalungtikan-Nganalisis syarat dagangan na perlu pikeun ngahasilkeun gaya a.
  • Rékayasa Desain-ngadegkeun alat atawa nyieun tur rékayasa ngawula kabutuhan konsumen.
  • Gear Pamilihan-Ngidentipikasi nu diurutkeun pakakas sarta parabot kungsi kedah sangkan ngaéksekusi proyek.
  • Masang-masang gear, produk, cabling, atanapi ngarencanakeun keur umum papanggih fitur.
  • Coding-Nyieun program komputer keur kagunaan anu rupa.
  • Fungsi pangimeutan-Tengetan gejala tambahan, nelepon, atanapi assessments pikeun mastikeun aya hiji alat keur gawe neuleu.
  • Fungsi jeung Control-Ngatur fungsi produk atawa alat.
  • Alat-alat Purwokerto-Executing ngalayanan rutin dina produk na mutuskeun lamun.
  • Ngungkulan-Nangtukeun alesan pikeun digawé masalah jeung milih cara lumangsungna ngeunaan salah sahiji eta.
  • Malikkeun-ngaropéa alat atanapi model ngamangpaatkeun parabot nu diperlukeun.
  • Control kualitas Analisis-ngalakonan pamariksaan jeung nguji barang, panyadia, atawa teknik jeung nangtoskeun fungsionalitas atawa alus teuing.
  • Hikmah jeung Putusan-Nyieun-Tempo kauntungan sarta expenses comparable kagiatan anu mungkin mun milih hiji pangalusna cocog.
  • Analisis-Nangtukeun ngan kumaha pangaluyuan di atmosfir, prosedur, babarengan jeung kaayaan bisa mangaruhan hasil na naon nurun tina téknik kedah beroperasi.
  • prosedur Systems Analisis-Distinguishing atawa indikator kinerja sapanjang kalawan relatif ka tujuan mesin, paripolah diperlukeun serius keur naekeun atawa fungsionalitas bener.
  • Waktos-Manajemén-Ngatur waktu pribadi ogé batur’ waktu hiji.
  • Operasi of Tabungan-Tangtukeun kumaha tunai akang jadi spent ka acquire tugas rengse, jeung pembukuan pikeun waragad ieu.
  • Operasi of Produk Sumberdaya-ngumpulkeun sarta Ngajalajah arah utilization cocok tina parabot, fasilitas, jeung bahan diperlukeun serius mun ngalakukeun tinangtu beroperasi.
  • Pengawasan Staf Sumberdaya-encouraging, acquiring, sarta guiding jalma lantaran dianggo, pinpointing nu folks pisan pangalusna pikeun karir anu.
Atikan kualifikasi pangalaman Perlu
  • Nyata kirang ti Diploma Top Sakola
  • -Sakola tinggi Level (atanapi GED atanapi Senior sertifikasi Sakola Kasaruaan)
  • Sababaraha Kursus-kursus College
  • teu sahiji bae
Kaahlian Control penjajahan sarat
  • AccomplishmentANDEffort – 90.50%
  • kakuatan keur nahan – 81.82%
  • proyek – 85.46%
  • wibawa – 74.79%
  • bantuan – 89.13%
  • Masalah keur Batur – 85.58%
  • arah budaya – 81.04%
  • Pangendalian diri – 83.22%
  • setrés kasabaran – 84.45%
  • VersatilityANDFreedom – 85.54%
  • réliabilitas – 87.12%
  • Perhatian ka jéntré – 86.12%
  • étika – 89.25%
  • Kabebasan – 83.84%
  • kamajuan – 80.43%
  • pamikiran – 81.60%

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Semiconductor prosesor Proyék Pedaran / Akuntabilitas Citakan Jeung assignments

Ngalengkepan sadayana atanapi salah sahiji ciri ieu di jero produksi semikonduktor otomatis: weight semiconductor

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *