imah / Administrator|Analyst / Pangaturan nu minuhan analis Proyék Pedaran Sampel

Pangaturan nu minuhan analis Proyék Pedaran Sampel

RINCIAN PADAMELAN

tanggung jawab pakasaban dasar

 mantuan kalawan kreasi sarta palaksanaan standar kawijakan organisasi jeung

prosedur sasuai jeung peraturan lumaku.

 mantuan kalawan ngembangkeun tur pamaliharaan prosedur operasional baku lokal nu

rojongan kaamanan efisiensi sarta minuhan tingkat luhur.

 Nyadiakeun nasihat strategis sarta saran ka Diréktur atanapi designee kalawan Wasalam ka

pangalusna aturan jeung peraturan kawijakan lila.

 Ngalaksanakeun ulasan internal tur mantuan jeung ngadegna kadali internal pikeun mastikeun nu

departemén achieves tur mertahankeun minuhan pamaréntah.

 mantuan kalawan ngembangkeun rencana latihan komprehensif bari overseeing periodik

latihan minuhan jeung atikan keur departemen.

 Nyadiakeun latihan jeung bantuan ka rupa bagian departemen nu ngaronjatkeun

prosedur operasi baku tur patuh sakabéh.

 Monitor parobahan pangaturan lumaku jeung komunikasi karéta sarta mantuan jeung

palaksanaan parobahan pangaturan.

 komunikasi sarta ngalaporkeun isu noncompliance jadi Diréktur atanapi designee bisa ngalaksanakeun

standar ngaliwatan kawijakan disiplin pikeun mastikeun organisasi achieves tur mertahankeun

minuhan pamaréntah.

 Monitor sarta ngalaporkeun noncompliance na mitigate Liabilities poténsial pikeun mantuan nyegah hukuman

sangsi atawa hukuman légal séjén.

 Nyadiakeun panalungtikan sarta panalungtikan kana isu minuhan relatif ka bea mandated

kadali operasional deficiencies prosedural jeung tinimbangan kaamanan.

 konduktor sarta mertahankeun pangawasan leuwih county Panawaran kalapa formal jeung non formal

prosés.

 mertahankeun tanggungjawab pangawasan pikeun pesenan beuli nepi ka 100 000 dina purchasing Oracle

modul pikeun mastikeun patuh kawijakan sarta prosedur aturan county.

 Dupi administer county kontrak lega.

 Dupi hadir rapat perencanaan mingguan.

 ngalaksanakeun tugas sejen sakumaha ditugaskeun ku pengawas.

 Attends trainings sakumaha ditugaskeun ku pengawas.

 Nyadiakeun interpretasi klarifikasi jeung kaahlian teknis ka sadaya staf county on hukum hibah

aturan prosedur kawijakan aturan jeung etika.

 tumuwuh jeung nyadiakeun formal sarta dina dina- hiji latihan pikeun staf county on Kawijakan hibah

prosedur na lila pangalusna.

 Nyadiakeun kaahlian teknis na hanca analitik sarta bantuan administrasi jeung

Kapala Patugas Financial jeung Wanayasa, Purwakarta Kantor.

Kanyaho sarta keterampilan

 fisik microbiological kimiawi jeung analisis bacteriological tina cai.

 Prinsip pencegahan backflow kualitas cai sarta jenis alat backflow sarta maranéhanana

aplikasi.

 pangaweruh Gawe tina komputer jeung ngolah data éléktronik pangaweruh digawé di

lila-kantor modern jeung prosedur sababaraha pangaweruh prinsip sarta lila-akuntansi.

 Rékam-buruk sarta laporan téhnik préparasi.

 kaahlian interpersonal maké kasabaran kawijaksanaan jeung kahadean.

 kaahlian komunikasi lisan jeung tulisan.

 bener Inggris pamakéan grammar ejaan aos jeung kosakata.

 Prinsip latihan sarta nyadiakeun arah karya.

 aspék Téknis tina widang husus.

 Paké radio dua arah pikeun ngahubung sareng tanaga widang

 kawijakan aturan Kamampuhan pikeun napsirkeun jeung nerapkeun Kota Propinsi na Konci hukum féderal ordinances

sarta prosedur nu patali jeung sistim cai potable

 Panalungtikan nganalisis jeung nerapkeun informasi teknis patali kualitas cai na backflow cai

Operasi pencegahan sarta ngamekarkeun prosedur nu minuhan sarat légal

 Nyiapkeun review sarta mariksa spésifikasi mun assure minuhan sarta kasaluyuan jeung

Sistem aya na lumaku Konci standar spésifikasi sarta lila-

 Baca ngartos nerapkeun sarta komunikasi bahan kompléks

 Ngadegkeun jeung mertahankeun hubungan kerja efektif jeung pamadegan ngahubungi salila kursus

gawé

 komunikasi jelas tur concisely duanana oral na aya tulisan

 Paham sarta ngalakonan duanana arah lisan jeung tulisan

 nganalisis kaayaan akurat tur ngadopsi hiji Tangtu efektip Peta

 Ngalampahkeun etangan matematik

 Nyadiakeun bantuan teknis pikeun staf kontraktor luar sarta pangurus

 bahan tanaga Monitor jeung alat kaperluan sarta nyadiakeun saran ngeunaan

expenditures Department sarta nyiapkeun usulan anggaran patali

 Nyiapkeun sarta ngajaga rupa payil rékaman sarta ngalaporkeun kagiatan finansial data anggaran

usulan jeung kagiatan ditugaskeun

 komunikasi sareng pangurus staf wewenang agénsi kontraktor jeung luar

organisasi pikeun émbaran bursa koordinat kagiatan sarta ngabéréskeun masalah atanapi masalah

ngeunaan superadmin

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *