imah / Radiologic Technologists Proyék Pedaran / Assignments Jeung Kawajiban Sampel

Radiologic Technologists Proyék Pedaran / Assignments Jeung Kawajiban Sampel

Candak x CAT sarta sinar neang atawa ngarobah suplai nonradioactive kana aliran getih patientis alesan anu diagnostik. Ngalibatkeun technologists anu difokuskeun strategi tambahan nu scanning.

Karir kaahlian kualifikasi
  • Meunteun tur nalungtik x-sinar dijieun, tape anu video, atawa pc -developed informasi lamun grafik anu cukup ngeunaan alesan analytic pikeun manggihan.
  • Ngagunakeun alat panyalindungan jeung ukuran kaamanan lampu pikeun ngaluyukeun jeung pamaréntah aturan oge mun assure kaamanan tina tanaga tur sufferers.
  • Nembongkeun prosedur na ningali pasien nyieun perlindungan tangtu jeung méwah mangsa dipariksa.
  • Ngajalankeun atawa ngawaskeun fungsi tina magnet atanapi radiologic Imaging produk pikeun ngahasilkeun poto awak keur kaperluan analisis.
  • Teundeun na immobilize on examining meja sabar.
  • Posisi Imaging gear sareng setelan Ngarobah mun nyieun panjang tur jaman sinyalna, accordingto Spesifikasina ujian.
  • parentah konci jeung pangaweruh kana poto pc grafik husus, atawa berkas na ngaidentipikasi scan runtuyan, ngaluyukeun pamancar jeung alat.
  • Pariksa tampilan pilem wewengkon sarta ngarobah lumangsungna atawa kontras jeung ningkatkeun kualitas tampilan.
  • klien monitor’ situasi jeung tendencies, canceling sinyal anu kaleuleuwihan ka dokter.
  • Tutup, mastikeun yén parabot paling diperlukeun diatur.
  • Mertimbangkeun rékaman sabar pasti tur lengkep anu médis.
  • catetan, ngadeukeutan, tur teruskeun ngajaga tamba data atanapi sabar file sarta nyiapkeun laporan.
  • Nyingkronkeun pamakéan staf paperwork atanapi technologists anu tambahan.
  • Suplai pitulung di outfitting atanapi transforming nyata gering, disiksa, atawa jalma anu cacat.
  • Nyiapkeun sarta ngarobah média jelas umum atawa diselapkeun kana individu.
  • Ngaleungitkeun sarta metoda.
  • Ngagambarkeun parabot anyar, téhnik, atawa prosés pikeun tim tur nyadiakeun bantuan nu mangrupa husus.
  • Ngitung jerona bagian bisa radiographed, ngamangpaatkeun pikeun ngukur kaset instrumen sarupa,.
  • Fungsi fluoroscope pikeun mantuan dokter pikeun nempo tur garis tutorial ngaliwatan aliran getih ka aréa dipikaresep.
  • Nangtukeun tugas pikeun pagawé radiologic tetep aliran anu sabar jeung ngahontal boga tujuan manufaktur.
  • Kolaborasi kalayan downline médis tambahan, kaasup perawat atanapi dokter, keur ngalaksanakeun angiography atawa unik métode vascular.
  • Nedunan kawajiban administrasi, kaasup acquiring anggaran operasi ritel, complementing acquisitions pakakas atawa barang, atawa pangatur agendas karya.
  • Nedunan rencanana pangropéa darurat leutik atawa ngalayanan dina alat radiographic.

Gawé Kabiasaan kualifikasi
  • Maca ayat pamahaman-pamahaman jeung frasa disusun dina docs karya anu patali.
  • Aktip-dengekeun-Ka naon batur anu nyebutkeun supplying perhatian pinuh, ngabogaan waktu sarta tanaga pikeun ngawujudkeun hal keur diwangun, requesting patarosan sakumaha bener, na pernah mesmerizing dina kaayaan unacceptable.
  • Ngahasilkeun-Ditulis handap moal sakumaha pantes pikeun kaperluan éta pemirsa komunikasi epektip.
  • Galecok-Conversing kalawan batur nyebut fakta epektip.
  • Maths-employing math mun ngalereskeun masalah.
  • Téhnologi-ngamangpaatkeun padika sarta kawijakan dikawasa pikeun ngabéréskeun kasusah.
  • Kritis-pamikiran-employing nalar na alesan pikeun mikawanoh kauntungan sarta kelemahan hasil, pilihan alternatif atawa métode pikeun kasusah.
  • Aktip-Learning-Ngarti mangpaat informasi nu geus anyar ngeunaan tiap aya na problemsolving hareup jeung putusan-pembuatan.
  • Deukeut-Maké learning jeung picking asah / strategi instruksional jeung métode katuhu pikeun masalah nalika diajar atawa isu pangajaran anu seger.
  • Mariksa-CheckingORAssessing kekecapan korporasi, individu béda, atanapi muka diri pikeun nyieun parobahan atawa mertimbangkeun lampah corrective.
  • réspon sosial Perceptiveness-nyaho othersI naha maranéhna ngabales lantaran maranehna ngalakukeun tur nyaho.
  • Dexterity-modifying lampah dina hubungan batur’ léngkah.
  • Cipanas-ngayakinkeun batur pikeun ngaronjatkeun brains atawa tindakan maranéhanana.
  • Arbitrase-Meunangkeun batur babarengan jeung nyoba reconcile varian.
  • Instructing-ngadidik batur cara ngalakukeun hal.
  • Sukaraja, Tasikmalaya-Earnestly parusahaan néang deukeut pikeun mantuan jalma.
  • Kompléks Masalah-ngarengsekeun-Distinguishing kasusah rumit sarta informasi reviewing anu pakait nerapkeun remedies sarta ngahasilkeun sarta assess selections.
  • syarat operasi Analisis-Inspecting sarta spésifikasi solusi pikeun nyieun desain anu.
  • Rékayasa Desain-ngahasilkeun atawa ngadegkeun produk na rékayasa nyadiakeun konsumen hayang.
  • Gear parabot jeung alat Pamilihan-Ngidentipikasi urang jenis diperlukeun sangkan ngaéksekusi tugas a.
  • Masang-masang alat, mesin, wiring, atawa aplikasi pikeun umum papanggih spésifikasi.
  • Coding-nulis bungkusan komputer ngeunaan sababaraha alesan.
  • Fungsi dials nyukcruk-manéh, indikator, atawa tanda lianna pikeun mastikeun hiji Perkakas ayeuna fungsi appropriately.
  • Operasi jeung nanganan-Ngadalikeun operasi sahiji metodeu atawa parabot.
  • Alat-alat Purwokerto-Ngalakonan pangropéa anu rutin di gear na identifying nalika.
  • Ngungkulan-Tangtukeun alesan pikeun kasalahan operasi sarta milih naon nu kudu ngeunaan ieu.
  • Ngaropéa-ngaropéa alat atawa mesin ngamangpaatkeun parabot nu dipikahoyong.
  • Kualitas-Control Analisis-ngalakonan cék sarta pamariksaan produk, solusi, atawa prosés pikeun nangtoskeun fungsionalitas atawa alus teuing.
  • Témbongkeun jeung Putusan Nyieun-Pamikiran ngeunaan harga komparatif jeung hal hébat ngeunaan léngkah anu prospektif milih hiji paling luyu.
  • Systems Analisis-Nangtukeun naon nurun tina metoda kedah beroperasi na jalan parobahan operasi, masalah, ogé sakuliling bisa mangaruhan hasil.
  • Systems Analisis-Ngidentipikasi lampah atanapi tanda kinerja sarta rélatif ka boga tujuan alat, akurat atawa léngkah diperlukeun pikeun ningkatkeun pidangan efisiensi.
  • Waktos-Manajemén-Ngadalikeun batur’ jaman na waktos pribadi hiji urang.
  • Manajemen Money-Tangtukeun sabaraha duit bakal undoubtedly dipaké pikeun neangan tugas dilaksanakeun, na jualan keur tagihan ieu.
  • Manajemen Zat Metode-Meunangkeun sarta ngalaman keur utilization idéal parabot, establishments, jeung bahan diperlukeun serius mun ngalakukeun fungsi husus.
  • Operasi of Gagah Sumberdaya-ngarah individu salaku aranjeunna, ngamekarkeun, na mereun beroperasi, identifying nu jalma paling mujarab pikeun pakasaban.
latihan kualifikasi pangaweruh Perlu
  • Sambungkeun urang Panggung (atawa tambahan Tingkat 2 taun)
  • teu sahiji bae
Dianggo Control kaahlian kualifikasi
  • AccomplishmentOREnergy – 87.27%
  • kateguhan – 87.39%
  • inisiatip – 91.57%
  • manajemén – 91.50%
  • Gawé babarengan – 95.03%
  • Ngaluarkeun ngeunaan Batur – 91.40%
  • arah budaya – 89.85%
  • Pangendalian diri – 94.82%
  • setrés bangbarung – 91.83%
  • Adaptability / Merdika – 92.19%
  • konsistensi – 95.47%
  • Kasadaran Aspék – 93.66%
  • Kajujuran – 95.31%
  • kamerdikaan – 92.87%
  • kamajuan – 86.19%
  • pamikiran analitik – 89.66%

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Ajen jualan, Layanan Financial Pedaran Proyék / Kawajiban Sampel Jeung Fungsi

Ngamajukeun finansial-jasa, kayaning misalna KPR, Levy, tur hidayah Investasi ka konsumén di perbankan …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *