imah / Tihang-Supir operator Proyék Pedaran / Tanggung jawab Sampel Jeung assignments

Tihang-Supir operator Proyék Pedaran / Tanggung jawab Sampel Jeung assignments

Gawé tumpukan jalma napel skids, parahu, treads Mapay, atanapi cranes lokomotif mun beroperasi a pilings wahana ngeunaan ngajaga surfaces, bulkheads, jeung Chairil Anwar imah, kayaning pikeun gedong conto na piers.

Proyék kaahlian kualifikasi
  • Balik kaka jeung leungeun levers of gear nempatkeun nambahkeun ngawujud tur hammers situasi.
  • Ngalaksanakeun cék pre-detil on gear nyieun operasi ditangtoskeun yakin.
  • Ngajalankeun pilings keur nyadiakeun rojongan ngeunaan imah atawa komponén séjén, nerapkeun parabot nu geus beurat gaduh sirah piledriver.
  • Mindahkeun levers sarta pindah valves pikeun ngangkat sarta ngurangan drophammers yén hemorrhoids indit bojong diperlukeun, atawa merangsang hammers énergi.
  • cleanse, mieun lisah, jeung produk anu aya replenish.

Gawé Kabiasaan kualifikasi
  • Maca garis Pangaweruh-Nyaho na paragraf diwangun di tulak karya anu patali.
  • Aktip-dengekeun-Nyadiakeun fokus pinuh on naon jalma séjén nyebutkeun, lalaki waktu jeung tanaga keur ngarti kana titik keur dihasilkeun, requesting isu sakumaha luyu, teu mesmerizing di moments anu salah.
  • Nyieun-Ditulis handap moal sakumaha pantes pikeun kaperluan panongton komunikasi epektip,.
  • Ngawangkong-Conversing kalawan batur nyebut informasi epektip.
  • Matematika-ngamangpaatkeun math mun ngalereskeun masalah.
  • Métode Panalungtikan-ngamangpaatkeun jeung peraturan klinis pikeun ngajawab kasusah.
  • Pamikiran anu kritis-Nerapkeun nalar jeung pamikiran kana nangtukeun bakat jeung kelemahan tina pilihan séjén, gagasan atawa métode pikeun troubles.
  • Aktip-Learning-Comprehending implikasi tina rinci seger ngeunaan duanana aya na upcoming masalah-ngarengsekeun sarta kaputusan pembuatan.
  • Learning deukeut-ngamangpaatkeun tur picking lila trainingPERinstructional sarta prosedur luyu pikeun masalah instructing atanapi nalika mastering faktor anu anyar.
  • Nyukcruk-OverseeingPERExamining pungsionalitas muka diri, individu anu tambahan, atanapi organisasi nyandak Peta corrective atawa nyieun advancements.
  • Sosial Perceptiveness-Keur teu unaware batur’ réspon na comprehending naha maranéhna kalakuanana saperti maranehna ngalakukeun.
  • Koordinasi-modifying lampah dina watesan batur’ lampah.
  • Marketing-ngayakinkeun batur pikeun ngaronjatkeun ngalaksanakeun atanapi intellects maranéhna.
  • Arbitrase-Meunangkeun batur babarengan jeung ngusahakeun reconcile varian.
  • Anu ngabantu-ngadidik batur kumaha kahayang nyandak Peta.
  • Sukaraja, Tasikmalaya-positif parusahaan nyobian pikeun manggihan cara pikeun mantuan individu.
  • Kompléks Masalah ngarengsekeun-Nangtukeun kasusah intricate na critiquing informasi disambungkeun nerapkeun pilihan jeung ngawangun nepi na nalungtik selections.
  • Prosedur Evaluasi-examining kaperluan sarta spésifikasi solusi sangkan gaya a.
  • Rékayasa Desain-Ngarobah alat atawa ngahasilkeun sarta téknologi pikeun mantuan individu merlukeun.
  • Parabot Pamilihan-Tangtukeun jenis pakakas sarta parabot diperlukeun serius sangkan ngaéksekusi proyek.
  • -Masang produk, produk, wiring, atawa aplikasi pikeun nyugemakeun sarat.
  • bungkusan komputer encoding-Publishing ngeunaan tujuan anu rupa.
  • Operasi pangimeutan-manéh dials indikator, atawa gejala béda indikasi ka pastikeun aya hiji Perkakas ayeuna fungsi neuleu.
  • Fungsi jeung Atur-Ngatur fungsi sejen atawa gear.
  • Alat-alat Purwokerto-Ngalakonan ngalayanan nu geus rutin dina parabot na nangtukeun lamun.
  • Ngungkulan-Tangtukeun faktor balik glitches nu menata sarta milih naon arah mun balik ngeunaan ieu.
  • Malikkeun-malikkeun sistem atanapi model ngamangpaatkeun parabot diperlukeun.
  • Control kualitas Evaluasi-Pintonan cék na investigations produk, solusi, atawa prosedur pikeun gauge efisiensi atawa kualitas.
  • Kaputusan jeung Decisionmaking-Tempo harga umum jeung hal hébat ngeunaan léngkah anu prospektif milih hiji paling luyu.
  • Systems Analisis-Tangtukeun nu pangaluyuan cara dina setelan, fungsi, babarengan jeung kaayaan bisa mangaruhan hasil sarta kumaha proses nu kudu dianggo.
  • prosedur atawa indikasi prestasi Sistim Systems Evaluasi-Nangtukeun ogé luyu jeung tujuan mesin akurat atawa lampah kungsi kedah pikeun ngaronjatkeun kinerja.
  • Timemanagement-Ngatur kasempetan batur babarengan jeung kasempetan pribadi oneis.
  • Manajemen Money-Nangtukeun cara panghasilan akang dipaké pikeun ménta pagawéan réngsé, na jualan ngeunaan tagihan ieu.
  • Operasi of Produk Sumberdaya-manéh jeung lalaki kana pamakéan ditangtoskeun tina parabot fasilitas, jeung suplai bahan kungsi kudu ngalakukeun dieusian beroperasi.
  • Administrasi Badan Kepegawaian Sumberdaya-dimaksudkeun jalma sabab, nyieun, jeung karya encouraging, distinguishing nu folks pangalusna keur tugas.
sarat Atikan pangalaman kualifikasi
  • Sakola tinggi Level (atanapi GED atanapi-Sakola Luhur Kasaruaan sertifikasi)
  • Nyata kirang ti tingkat SMA
  • Sababaraha Pelatihan College
  • Langkung ti 1 YR, nepi ka 24 bulan na kaasup
Dianggo kaahlian Control sarat
  • Prestasi / usaha – 86.51%
  • katekunan – 87.04%
  • alesan – 87.33%
  • parentah – 84.93%
  • Gawé babarengan – 85.41%
  • Masalah ngeunaan Batur – 87.14%
  • alignment sosial – 86.17%
  • Pangendalian diri – 87.75%
  • tekanan bangbarung – 88.81%
  • AdaptabilityORFreedom – 89.24%
  • Dependability – 92.18%
  • Perhatian ka Rincian – 90.15%
  • kakuatan – 84.71%
  • Kabebasan – 84.46%
  • nepungan – 88.28%
  • pamikiran analitik – 87.67%

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Ajen jualan, Layanan Financial Pedaran Proyék / Kawajiban Sampel Jeung Fungsi

Ngamajukeun finansial-jasa, kayaning misalna KPR, Levy, tur hidayah Investasi ka konsumén di perbankan …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *