daging, sato jangjangan, Jeung Lauk Cutters na Trimmers Proyék Pedaran / Akuntabilitas Citakan Jeung Jobs

Paké leungeun atawa leungeun parabot pikeun ngalakukeun jadwal shaping sarta motong tina tina meats ternak, jeung lauk seafoods. Job Skills Prerequisite Employ beef saws, cleavers, wilah, bandsaws nedunan daging-motong na trimming. cleanse, toned, potongan, sarta carcasses bagean keur poténsi processing. Nyiksikan jeung sapi motong pikeun ngatur pikeun nyadiakeun. nyisikeun …

Maca deui »

Seuneu penyidik ​​KPK Proyék Pedaran / Kawajiban Citakan Jeung Fungsi

Ngaéksekusi Citatah pikeun manggihan faktor balik pucuk jeung ngabeledugna. Career Skills Requirement Deal accumulated pieces such as for example luggage, cages, atanapi bins, panalungtikan dina peti solidly disegel, mun hansip ieu. Nalungtik situs web seuneu jeung ngumpulkeun fakta contona kaca, material fragments in identifying a fire’s cause and

Maca deui »

Milik motong jeung Channeling Mesin operator Proyék Pedaran / Tanggung jawab Sampel Jeung Jobs

Listrik jeung Electronics Repairers, Komérsial sarta Equipment Industrial Proyék Pedaran / Accountability Sample and Jobs Fix, anteneu, tur ujian, ngatur, atanapi install produk listrik, pikeun handles conto bisnis, pamancar. Job Skills Requirement Avoid and execute planned preventative maintenance duties, kayaning contona mariksa, beberesih, atawa ngaropéa gear, to detect

Maca deui »

Napel beungkeutan Mesin operator Jeung Tenders Proyék Pedaran / Tugas Jeung Citakan Kawajiban

Ngajalankeun atawa condong parabot ngariung nu ngagunakeun glues malah nyortir hiji produk dipigawé atawa nambahan barang ngeunaan digesting tambahan. Prosedur ngandung gabung mirah, wewengkon karét sarta tékstil silicone atanapi suplai béda; atanapi gabung cadar veneer kana lapis; dokumen gluing. Job Skills Qualification Analyze and determine completed products or

Maca deui »

Kaamanan penjaga Proyék Pedaran / Assignments Jeung Citakan Tanggung jawab

nahankeun, patroli eureun maling, narajang. Bisa dianggo xray jeung detektor logam gear. Job Skills Qualification Response investigate trouble and sensors. Pariksa jeung approve Éntri na journeying pagawé, pamiarsa, jeung jalma séjén pikeun tameng ngalawan maling na nuluykeun ngajaga stabilitas wewengkon. Ngahasilkeun ulasan masalah jeung kagiatan, such

Maca deui »

Hospitalists Proyék Pedaran / Tugas Jeung Citakan Kawajiban

Nawiskeun perawatan inpatient utamana di pangaluyuan kaasup fasilitas terapi, hijian acutecare, hijian intensivecare, wards médis , atawa lokasi darurat. Nanganan tur ngatur ngurus sabar sakuliah cageur. Job Skills Requirement Recommend patients to medical gurus, solusi anu pro interpersonal atawa béda saperti cocok. in continuing-education pursuits to keep or enhance

Maca deui »

Mékanika Motorboat Jeung technicians Service Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Citakan Kawajiban

Ngalereskeun tur ngatur hardware na listrik parabot tina inboard – aplikasi motorboat. Career Skills Requirement Disassemble motors to locate pieces that are faulty, nerapkeun technicianis handtools jeung tés. Ngagantelkeun fungsi Generators jeung ka motorboats parahu di sababaraha speeds on aliran nedunan tés lengkep. Commence motors and check efficiency regarding

Maca deui »

pawang péstisida, Sprayers, sarta Applicators, Vegetasi Proyék Pedaran / Proyék Jeung Citakan Kawajiban

Ngagabungkeun atanapi nganggo péstisida fungicides, atanapi inséktisida kana bushes, shrubs, jukut, atawa vegetasi botanis ngaliwatan ngembangkeun taneuh, dusts, uap, repellents, atanapi aplikasi kimiawi. Umumna tungtutan instruksi tangtu jeung Express atanapi kualifikasi Nasional. Career Skills Requirement Load sprayer tanks using water and compounds, accordingto suplemén. Mixture pesticides or fungicides regarding application

Maca deui »

Hubungan publik spesialis Proyék Pedaran / Akuntabilitas Citakan Jeung Jobs

Ilubiung dina nyieun atawa pamasaran hiji gambar komunitas sakuduna dituju pikeun jalma, groupings, atanapi instansi. Bisa nyokot atawa ngahasilkeun bahan ngeunaan peluncuran nepi sababaraha surelek média. Job Skills Requirement Respond to demands for data from your advertising or employ an appropriate spokesman or info supply. Build or retain cooperative associations using

Maca deui »

Radio sarta Télévisi Announcers Proyék Pedaran / Assignments Jeung kawajiban Sampel

Ngobrol atawa nalungtik tina produk scripted, kayaning misalna rekening média atawa pesen profésional, on gelombang udara atawa tv. Bisa nohonan sémah, ngakuan bagian, atanapi dibewarakeun subjék atawa seniman ti éféktivitas. Job Skills Prerequisite Prepare and supply sports, bewara, atanapi rekening iklim, getting and reworking materials such that it may

Maca deui »