Akut Kamanusaan sarta Studi perawat Proyék Pedaran / Tugas Citakan Jeung Fungsi

perawatan médis canggih kiwari ngagunakeun kaayaan akut sapertos keur masalah conto haté, engapan sindrom marabahaya, atanapi jolt pikeun individu. Bisa kasampak sanggeus pre- sarta sufferers pos-operative anu atanapi ngalaksanakeun prosés treatment atawa canggih, invasif diagnostik. Career Skills Requirement Spot persistent or serious conditions that may result in life-threatening

Maca deui »

Floral désainer Proyék Pedaran / Fungsi Jeung Citakan Akuntabilitas

rarancang, ngaleutikan, tur ngatur reside, dehydrated, atanapi bouquets sintétik jeung vegetasi. Job Skills Qualification Occasion was ideal as well as the day, ku maparin kalawan langganan ngeunaan harga jeung tipe susunan, jeung tempat distribusi. Nyiapkeun perjangjian anu luyu jeung sarat konsumen urang, ngagunakeun nyokot idéal sampel perenah normal, atawa …

Maca deui »

Cytotechnologists Proyék Pedaran / Fungsi Jeung Citakan Tanggung jawab

cacad, jaringan ieu panalungtikan pikeun ngadeteksi buktina melanoma, irregularities junk, kitu ogé kaayaan patologis lianna handap syarat na lila diadegkeun, jeung nempelkeun. Career Skills Prerequisite Analyze abnormalities to be detected by cellular samples within mobile factors and patterns’ coloration, rarancang, atawa ukur. Nalungtik spésimén maké mikroskop mun evaluate conto alus teuing. …

Maca deui »

Curators Proyék Pedaran / Tugas Sampel Jeung assignments

nyadiakeun pilihan, kayaning spésimén dikawasa of establishments atawa galeri séjén, memorabilia, objék tradisional, atawa karya seni. Bisa ngalaksanakeun panalungtikan instruksional, atanapi layanan Kabiasaan publik ngeunaan pakaitna Organisasi. Career Skills Need Develop and maintain fundamental document, sarta hiji organisasi anu enrollment, cataloging program -maintaining, employing sumber komputer. Present facts in the

Maca deui »

Pipelayers Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Citakan Tanggung jawab

Iklas conduit pikeun mains cai, na Hurricane atanapi sterilizing sewers, empties. Ngalengkepan sagala campuran tina tanggung jawab di handap: tube posisi, trenches tingkat atawa culverts, atanapi ngégél tulang. Job Skills Prerequisite Examine hills for conformance to requirements, ngagunakeun lasers atanapi kadar. Alamat pipa ku pangeusina atawa sumberdaya séjén. Seal joints and

Maca deui »

Cooling Jeung katirisan Equipment operator Jeung Tenders Proyék Pedaran / Tugas Sampel Jeung Jobs

Dianggo atanapi condong gear, contona chilling jeung item sireum, chillers, freezers bagian, sarta katirisan torowongan, mun barang Heboh atanapi freeze, hidangan, plasma getih, jeung sanyawaan. Career Skills Prerequisite Adjust machine or fridge velocity and air intake to have level and desired reliability of solution. assessments tekanan monitor, thermometers ammeters, …

Maca deui »

Brickmasons Jeung Blockmasons Proyék Pedaran / Tugas Jeung Citakan kawajiban

Liang jeung iklas nyieun komponen, kayaning bata, hardwood arsitéktur, block nyata block block, jeung blok Terra-cotta, kalayan séjénna sapanjang nu mibanda elemen mortir keur nyusunna atanapi balikkeun surfaces, sewers ngabagi. Job Skills Qualification Create sides by filling out between the sides utilizing a line from corner to place to steer

Maca deui »

Municipal patugas pemadam kebakaran Proyék Pedaran / Tanggung jawab Sampel Jeung Tugas

Kontrol jeung extinguish kahuruan anu umum, hansip hirup jeung harta sarta ngalaksanakeun usaha nyalametkeun. Career Skills Requirement Render first-aid and resuscitation to persons that are injured. Nyimpen subjék tina situs web kacilakaan jeung wangunan ngaduruk. korban seuneu Lookup ditempatkeun ku ngagunakeun struktur. Generate and perform fire-fighting products and

Maca deui »