imah / Obstetricians Jeung Gynecologists Proyék Pedaran / Tugas Citakan Jeung Kalungguhan

Obstetricians Jeung Gynecologists Proyék Pedaran / Tugas Citakan Jeung Kalungguhan

Médis anu masihan tagihan kasehatan dikaitkeun jeung kuli atawa maternity jeung jalma anu ngadeteksi, gagang, sarta mantuan dina ngahulag kaayaan Ladies, utamana jalma influencing prosés réproduksi. Bisa ogé nyadiakeun perawatan médis umum pikeun awéwé.

Proyék kaahlian kualifikasi
  • Ngurus jeung Ladies alamat.
  • Nembongkeun téhnik sarta ngabahas hasil test atawa therapies dibikeun maké klien.
  • Nanganan kasakit organ feminin.
  • Ngawas ailments peopleA sarta perbaikan sarta reevaluate solusi sakumaha diperlukeun.
  • bedah tambahan salaku atawa ngalengkepan bagian cesarean diperlukeun ngadukung kaséhatan peopleWI sarta ngahasilkeun babies aman.
  • Nulis resep atanapi ngarobah ubar, nginum obat, kitu ogé perawatan médis tinangtu nu geus séjén pikeun ngubaran atawa ngurangan kaayaan, inféksi, atawa cilaka.
  • Nalungtik informasi pariksa-up, carita, pariksa kauntungan, atawa dokumén cara analisa kaayaan sabar.
  • ngumpulkeun, file, tur nyimpen ngajaga data individu, kayaning sajarah médis, carita, jeung hasil ujian.
  • Pituduh penderita sarta jalma komunitas ngeunaan pencegahan kasakit, jeung aktivitas, kasehatan.
  • Pakaitna sufferer ka spesialis anu sejenna atawa ahli Podomoro lamun diperlukeun.
  • Pariksa kalayan atawa nyadiakeun dokter tambahan kalayan ngadatangan solusi.
  • Geura jeung koordinat laku lampah praktisi , siswana, asisten, professional, perawat, babarengan jeung tanaga Podomoro séjén.
  • taktik, ngalamar, atanapi administer aplikasi kaséhatan di korporasi, atanapi neighborhoods ngeunaan cageur jeung dijauhkeun kacilakaan atawa ailments.
  • Nyiapkeun laporan govt tur teguh dina staf testimonials, pangiriman, dying, jeung stats inféksi, atawa sugan reputasi médis ngeunaan hiji individu.
  • Nedunan ulikan pikeun ngahasilkeun atawa pariksa perlakuan, obat, atawa teknik pikeun nyegah atawa ngadalikeun kasakit atawa tatu.

Penjajahan Laku lampah ngabutuhkeun
  • Maca ayat pamahaman-pamahaman sarta dijieun eusi di tulak karya anu patali.
  • Aktif dengekeun-Supplying sakabeh kasadaran kumaha jalma séjén anu nyebutkeun, lalaki waktu jeung tanaga pikeun mikawanoh hal keur dijieun, inquiring queries sakumaha cocok, teu interrupting di kali anu bener.
  • Ngahasilkeun-Dina makalah moal sakumaha pantes pikeun syarat pasar conversing epektip.
  • Komunikasi-Diomongkeun ku batur babagi data effortlessly.
  • Matematika-Maké maths pikeun ngabéréskeun masalah.
  • solusi Téhnologi-ngamangpaatkeun tur prinsip ilmiah pikeun ngajawab masalah.
  • Pamikiran anu kritis-ngamangpaatkeun nalar na alesan titik flaws jeung kaunggulan tina pilihan pilihan, gagasan atawa métode pikeun kasusah.
  • Aktif Learning-Nyaho implikasi informasi anyar urang ngeunaan duanana hadir tur poténsi masalah-ngarengsekeun sarta kaputusan pembuatan.
  • Diajar Metode-milih jeung ngamangpaatkeun deukeut educationANDtutorial sarta prosedur befitting kaayaan spésifik nalika diajar atawa isu pangajaran anu seger.
  • Mantau-Overseeing / Nangtukeun pungsionalitas jalma tambahan, maneh sorangan, atanapi pausahaan nyieun kamajuan atawa butuh lampah dirémidi.
  • Sosial Perceptiveness-Keur sadar batur’ tendencies naha maranéhna bales sakumaha maranéhna ngalakukeun jeung pangaweruh.
  • Koordinasi-Ngaluyukeun lampah dina hubungan batur’ tingkah laku.
  • Salesmanship-Persuading batur pikeun ngarobah kabiasaan atanapi huluna maranéhna.
  • Mediasi-Nyadiakeun batur sacara koléktif sarta pilari ka reconcile varian.
  • Anu ngabantu-latihan batur HOWTO nyieun move a.
  • Service Orientasi-aktip pilari strategi pikeun mantuan folks.
  • Canggih Problemsolving-Ngidentipikasi isu rumit sarta nalungtik fakta numbu evaluate sarta ngawangun nepi pilihan sarta ngalaksanakeun pilihan.
  • Operasi Panalungtikan-guguru prerequisites dagangan sarta merlukeun pikeun ngahasilkeun gaya a.
  • Téhnologi Desain-Gedong atanapi parabot aligning jeung téknologi pikeun mantuan syarat baé.
  • Alat-alat Pamilihan-Tangtukeun parabot jeung alat urang diurutkeun diperlukeun serius sangkan ngaéksekusi karir.
  • model installment-Masang, alat, kawat, atanapi bungkusan pikeun minuhan specs.
  • program komputer ngembangkeun-Publishing ngeunaan tujuan nu sababaraha.
  • Operasi nyukcruk-Tengetan tés, knobs, atawa tanda béda pikeun mastikeun aya hiji mesin ngajalankeun appropriately.
  • Operasi JEUNG KOPERASI cecekelan-Ngatur sistem atanapi produk.
  • Pangropéa-Ngalakonan pangropéa anu rutin di gear sarta mutuskeun lamun na naon nurun pangropéa baris jadi perlu.
  • Ngungkulan-Nangtukeun faktor balik blunders nu fungsi sarta milih naon arah mun balik ngeunaan ieu.
  • Repairing-Mending program atawa produk ngagunakeun alat-alat nu dipikahoyong.
  • Kualitas-Control Ujian-Ngalakonan nguji sarta assessments produk, panyadia, atawa prosedur pikeun nangtoskeun unggulan atawa fungsionalitas.
  • Témbongkeun jeung Putusan nyieun-Pamikiran ngeunaan kauntungan jeung harga umum hambalan anu potensial pikeun milih hiji paling luyu.
  • Analisis-Ngidentipikasi naon nurun tina sistem kedah fungsina jeung jalan kamajuan dina fungsi, kaayaan, babarengan jeung lingkungan bisa dampak kauntungan.
  • Systems Evaluasi-Nangtukeun léngkah atawa indikasi prestasi sistem na relatif ka tujuan alat, akurat atawa kabiasaan diperlukeun pikeun ningkatkeun pidangan kinerja.
  • Waktos-Manajemén-Ngatur batur’ kasempetan ogé oneis moment pribadi.
  • Administrasi Financial Sumberdaya-Tangtukeun kumaha tunai baris geura-giru dipaké pikeun mibanda pagawean dilakonan, na jualan keur tagihan ieu.
  • Administrasi Bahan Sumberdaya-Meunangkeun sarta observasi kana pamakéan ditangtoskeun produk, establishments, sareng komponenana kungsi kudu ngalakukeun fungsi nu tangtu.
  • Pengawasan Staf Sumberdaya-ngadegkeun, motivating, sarta ngarahkeun jalma bari maranéhna ngalakukeun, distinguishing nu individu pisan pangalusna keur tugas.
latihan kualifikasi pangaweruh sarat
  • doktor Gelar
  • Pos-doktor Atikan
  • Langkung ti 4 taun, nepi ka 6 taun sarta kaasup,
Karir Kapamingpinan kaahlian prerequisite
  • Prestasi / usaha – 96.18%
  • kateguhan – 94.79%
  • proyek – 90.85%
  • wibawa – 90.08%
  • Gawé babarengan – 95.73%
  • Masalah keur Batur – 96.80%
  • Positioning sosial – 87.01%
  • Pangendalian diri – 96.39%
  • tekanan bangbarung – 97.20%
  • AdaptabilityANDVersatility – 92.80%
  • konsistensi – 99.20%
  • Kasadaran jéntré – 99.20%
  • étika – %
  • Kabebasan – 92.48%
  • kamajuan – 87.36%
  • pamikiran – 91.53%

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Ajen jualan, Layanan Financial Pedaran Proyék / Kawajiban Sampel Jeung Fungsi

Ngamajukeun finansial-jasa, kayaning misalna KPR, Levy, tur hidayah Investasi ka konsumén di perbankan …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *