imah / Uncategorized / makers modél, Kai Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Tanggung jawab Sampel

makers modél, Kai Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Tanggung jawab Sampel

Nyusun laporan rentang full-ukuran jeung kai model akurat barang. Ngawengku karyawan loteng na kontraktor mamingan kai.

Karir kaahlian prerequisite
  • Nalungtik ukuran na contours tina desain mangsa leungeun- produk nguji, employing layouts jeung prosés nyieun.
  • nalungtik lukisan, blueprints, atawa disiapkeun specs, jeung konsultasi kalayan désainer mun ascertain wangun jeung ukuran tina gaya na diperlukeun setups alat.
  • Disetél, lalumpatan, jeung ngaropéa rupa-rupa produk woodwork kayaning contona bandsaws pikeun ngurangan sarta potongan bentukna, bagian, jeung gaya, luyu jeung sarat.
  • pertandingan, aman, sarta nyusunna komponén kayu koléktif pikeun ngabentuk kabiasaan versi, atanapi porsi potongan, employing dowels, kuku, epoxy, bolts ogé fasteners.
  • planes, nyukur, malah, sarta surfaces formulir, jeung ngurangan, catetan, beresih, jeung gaya keusik sadar desain husus, ngagunakeun leungeun-parabot.
  • Milih stock nu mangrupa kayu, ascertain gaya, sarta layouts tag bagian on stock, ngamangpaatkeun parabot akurat kayaning misalna scribers, bagian, sarta protractors.
  • Nyusunna gaya kai, tingkah laku, téma, skala bohongan-up anu pinuh, sarta molds ngeunaan elemen sumberdaya manufaktur jeung produk.
  • Tandaan nangtukeun info dina kabiasaan, komponén, sarta témplat nujul particulars jeung métode assemblage.
  • ngadeukeutan, mikat kumpulan barang, sarta nyusunna, desain sectional, atawa skala pinuh bohongan up barang.
  • Fabricate AIDS fungsi kayaning contona layouts atanapi scrapers.
  • Referrals dirékam ngeunaan ku tetep sample.
  • Nyusunna jigs nu bisa garapan sakumaha manual ngeunaan nyusun jenis tambahan-ageung atanapi tangtu kotak shooks.
  • gaya situasi pikeun operator mesin nu dipilih.
  • Rengse jenis atawa kabiasaan kalawan shielding atawa pikaresepeun nyampurnakeun kayaning shellac, lacquer.

Penjajahan Laku lampah kualifikasi
  • Pamahaman bacaan-pamahaman dijieun frasa jeung kalimat dina dokumén karya anu patali.
  • Aktip-dengekeun-Presenting sakabeh perhatian ka naon folks sejenna ayeuna nyarios, ngagunakeun waktos sadar item keur ngahasilkeun, requesting patarosan sakumaha cocok, tinimbang mesmerizing di kali salah.
  • Nyieun-Komunikasi hasil tulisan ka handap sakumaha befitting kaperluan pasar.
  • Komunikasi-Conversing kalawan batur nyebut informasi epektip.
  • Math-ngamangpaatkeun matematik pikeun ngalereskeun isu.
  • Téhnologi-Nerapkeun prinsip ilmiah jeung métode pikeun ngalereskeun kasusah.
  • Criticalthinking-employing logika jeung pamikiran pikeun ngaidentipikasi kalemahan jeung kaunggulan tina pilihan alternatif, conclusions atawa métode pikeun kasusah.
  • kauntungan aktif Learning-Pamahaman informasi anyar pikeun duanana hareup jeung panganyarna masalah-ngarengsekeun putusan-pembuatan sarta.
  • Diajar Metode-petik sarta ngamangpaatkeun strategi instructionPERtutorial jeung prosés luyu pikeun masalah nalika diajar atanapi ngajarkeun hal seger.
  • efisiensi ngawaskeun-TrackingORDiscovering jalma séjén, muka diri, atanapi organisasi nyokot léngkah dirémidi atawa ngahasilkeun kamajuan.
  • Sosial Perceptiveness-Keur sadar réspon othersI naha maranéhna kalakuanana lantaran maranehna ngalakukeun jeung pamahaman.
  • Kontrol-modifying lampah jeung Wasalam ka batur’ tingkah laku.
  • Marketing-jétu batur pikeun ngaronjatkeun kabiasaan atawa pikiran maranéhna.
  • Arbitrase-delivering batur sacara koléktif sarta nyoba reconcile variasi.
  • Anu ngabantu-asah batur kumaha-pikeun ngalakukeun hiji hal.
  • Service Orientasi-positif pilari strategi pikeun ngaktipkeun jalma.
  • Canggih Masalah-ngarengsekeun-Nangtukeun dilemmas rumit sarta critiquing data numbu ka ngahasilkeun sarta ngajen kemungkinan sarta ngalaksanakeun alternatif.
  • Usaha Panalungtikan-examining prerequisites produk na kahayang pikeun nyieun gaya a.
  • Desain-Téknik téhnologi alat anu fungsina gear individu jeung ngarobah atawa ngahasilkeun kahayang.
  • Alat-alat Pamilihan-Ngidentipikasi jinis parabot sarta parabot diperlukeun pikeun ngalakukeun hiji pagawean.
  • model instalasi-Masang, pakakas, kawat, atawa aplikasi pikeun nyugemakeun fitur.
  • aplikasi komputer programming-Publishing ngeunaan sababaraha kagunaan.
  • Operasi gauges pangimeutan-Nempo, knobs, atawa indikator tambahan pikeun mastikeun alat keur operasi leres.
  • Operasi sarta prosedur ngadamel-Ngatur produk atawa métode.
  • Pangropéa-Pintonan ngalayanan nu geus rutin dina parabot na mutuskeun lamun sarta jenis pangropéa perlu.
  • Ngungkulan-Tangtukeun alesan pikeun glitches jalan na milih naon nu kudu ngeunaan salah sahiji eta.
  • téhnik atawa produk ngamangpaatkeun sumber nu diperlukeun mending-Malikkeun.
  • Kualitas-Control Analisis-Ngalakonan investigations tur ujian barang, panyadia, atawa teknik jeung nangtoskeun kualitas atanapi efisiensi.
  • Hikmah jeung kauntungan Decisionmaking-Tempo sarta waragad comparable sahiji calon kagiatan pikeun milih hiji nu geus pangalusna cocog.
  • Systems Analisis-Nangtukeun naon nurun tina sistem kedah fungsi na kumaha parobahan setelan, prosedur, sarta ogé kaayaan bakal pangaruh hasil.
  • Métode Analisis-Ngidentipikasi prosedur atawa sinyal kinerja sistem sakumaha ogé luyu jeung tujuan tina alat akurat atawa lampah diperlukeun keur naekeun éféktivitas.
  • Waktos-Manajemén-Ngatur oneis waktos pribadi.
  • Operasi of Money-Nangtukeun cara tunai baris geura-giru jadi invested geus pakasaban réngsé, jeung pembukuan ngeunaan expenses ieu.
  • Pengawasan Bahan Metode-acquiring sarta nempo ka pamakéan idéal bahan, fasilitas, jeung produk diperlukeun pikeun ulah dieusian beroperasi.
  • Administrasi Badan Kepegawaian Sumberdaya-Nyieun stimulating, na ngarah folks lantaran aranjeunna beroperasi, nangtukeun folks pangalusna pikeun karir anu.
Atikan kualifikasi pangalaman sarat
  • Gelar senior Sakola Luhur (atanapi GED atanapi Dokumén Kasaruaan Senior Sakola)
  • Nyata kirang ti tingkat SMA
  • Langkung ti 1 taun, saloba 24 bulan na kaasup
Tugas Otoritas kaahlian kualifikasi
  • Prestasi / usaha – 89.25%
  • Persib – 93.40%
  • inisiatip – 88.53%
  • pangawasan – 84.94%
  • Gawé babarengan – 90.65%
  • Ngaluarkeun keur Batur – 84.94%
  • alignment budaya – 78.25%
  • Pangendalian diri – 91.09%
  • setrés kasabaran – 89.02%
  • Versatility / kalenturan – 90.72%
  • Trustworthiness – 94.55%
  • Kasadaran Jerona – 95.78%
  • réliabilitas – 87.50%
  • kamerdikaan – 84.10%
  • pangwangunan – 89.06%
  • pamikiran analitik – 89.66%

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Electromechanical Equipment Assemblers Proyék Pedaran / Proyék Jeung Tanggung jawab Sampel

Ngawangun atanapi ngarobah gear electromechanical atanapi unit, kayaning misalna dynamometers, gyros, servomechanisms record

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *