imah / Magnetic Resonance Imaging Technologists Proyék Pedaran / Tugas Sampel Jeung Fungsi

Magnetic Resonance Imaging Technologists Proyék Pedaran / Tugas Sampel Jeung Fungsi

Beroperasi Resonance Imaging (MRI) gambar. Ngawas kaamanan sabar jeung kanyamanan . Bisa ngarobah gadolinium dosage jelas intravenously. Dina reviewing nangtung métode MRI anu, dipedar ku bisa wawancara individu, tur sabar lokasi. Mungkin asupkeun data komputer kayaning warisan sabar, alignment dieusian, Wewengkon biologis pikeun jadi discan, tur lokasi pangakuan.

Kaahlian pakasaban sarat
  • Nambahan tracking fisiologis ngabalukarkeun suffereris leungeun, watak teu jeung anggahotana, waistline, atawa bagian séjén awak.
  • Saluyukeun magnet résonansi Imaging (MRI) Unit atawa hardware periferal.
  • wawancara screening ngalaksanakeun jalma pikeun ngaidentipikasi contraindications, contona ferrous valves bahan anu pacemakers prosthetic .
  • Ngahasilkeun salinan berkas-poto ku relocating grafik tina komputer kana workstation atawa gudang média.
  • Ngawangun atawa lamun heunteu nyieun data gambar foto résonansi magnetik.
  • Ngajelaskeun magnet résonansi Imaging (MRI) métode pikeun individu, distributor anu individual, atanapi anggota rumah tangga.
  • Selapkeun intravenously kontras kelir, kayaning keur jelas gadolinium conto, kalawan setting ngalaksanakeun luyu.
  • Pariksa poto ngeunaan unggulan, ngamangpaatkeun kaméra jeung alat panyalindungan résonansi magnetik.
  • Nedunan Magnetic Resonance Imaging (MRI) scanner.
  • upami hoyong, pikeun mastikeun unit lokasi immobilization luyu keur, napel ku tempat sufferers tunda heula.
  • Suplai earplugs atanapi headset ka individu keur naekeun betah jeung sora handap anu mangrupa distressing.
  • Nyokot bunderan atawa strategi Imaging luyu sangkan gambar anu diperlukeun.
  • Troubleshoot masalah kompléks numbu ka magnét Imaging résonansi (MRI) maca atawa periferal produk, kaasup arloji atawa kalangan.
  • Inventories anu ngalaksanakeun ka pelak tetep nepi stock bahan anu médis.
  • Mamatahan tim Podomoro atawa peserta didik di magnét Imaging résonansi (MRI) prosedur atawa prosedur alat.
  • Fungsina métode optik pikeun nangkep balik magnet kuat résonansi Imaging (MRI) foto, contona praktis otak-Imaging, real-time awak gerak-tracking, atanapi musculoskeletal komposisi jeung visualisasi hiber.
  • sedatives paménta atawa obat tambahan ti dokter pikeun individu jeung panik atawa claustrophobia.
  • Mertimbangkeun rékaman ringkes anu médis ti penderita.
  • Pariksa magnet résonansi Imaging (MRI) parabot nyieun operasi ditangtoskeun tangtu jeung efisiensi luyu jeung sarat.
  • Jieun notices ka nyimpulkeun prosés evaluating atanapi hasil ngeunaan dokter atanapi ahli médis béda atawa laporan.
  • Numbu nyumbang biologis pikeun meuli biologis cecekelan (Pac) produk.
  • Posisi na ditangtayungan saeutik, moveable magnét Imaging résonansi (MRI) pamiarsa dina bagian awak jadi mariksa, kayaning panangan, tuur, atawa buka.
  • rapat rencana ngeunaan urusan panalungtikan atanapi klien anu klinis.

Tugas Laku lampah ngabutuhkeun
  • Pamahaman bacaan-Pamahaman diwangun ayat na kalimat di tulak nu patali karya.
  • Aktif dengekeun-Ka naon jalma séjén nyebutkeun nyadiakeun sakabeh perhatian, nyokot waktos pikeun mikawanoh faktor keur dijieun, inquiring patarosan sakumaha idéal, teu stifling di kali anu bener.
  • Medarkeun-Komunikasi éfisién dina nulis teu sakumaha pantes pikeun syarat pasar.
  • Galecok-Diomongkeun ku batur nyebut informasi hasil.
  • Math-Maké math mun ngalereskeun isu.
  • téhnik Élmu-employing jeung peraturan téhnologis mun ngalereskeun masalah.
  • Criticalthinking-Maké logika jeung pamikiran titik manfaat jeung flaws tina pilihan séjén, hasilna atawa métode pikeun isu.
  • Aktif Learning-Ngarti kana significance tina informasi anyar keur duanana kahareup na hadir masalah-ngarengsekeun putusan-pembuatan sarta.
  • Diajar Strategi-petik sarta ngagunakeun strategi jeung prosés befitting masalah ngadidik educationORtutorial atanapi nalika diajar hal anu anyar.
  • kinerja ngawaskeun-OverseeingPERDiscovering instansi, jalma tambahan, atanapi muka diri mertimbangkeun Peta dirémidi atawa nyieun perbaikan.
  • Sosial Perceptiveness-Keur sadar réspon othersA sarta nyaho naha maranéhna kalakuanana lantaran maranehna ngalakukeun.
  • Dexterity-
  • Cipanas-Persuading batur pikeun ngarobah kabiasaan atanapi intellects maranéhna.
  • Sawala-Nyandak batur babarengan jeung ngusahakeun reconcile varian.
  • Instructing-Instructing batur HOWTO nyandak Peta.
  • Sukaraja, Tasikmalaya-Earnestly parusahaan nyobian pikeun manggihan strategi pikeun mantuan jalma.
  • Kompléks Masalah-ngarengsekeun-Ngidentipikasi kasusah rumit sarta reviewing data relevan nerapkeun pilihan tur ngahasilkeun sarta evaluate selections.
  • Usaha Panalungtikan-guguru syarat na syarat produk pikeun nyieun gaya a.
  • Rékayasa Desain-Gaduhan alat atawa generating jeung téhnologi pikeun mantuan pamaké merlukeun.
  • Parabot parabot Pamilihan-Nangtukeun jeung jenis parabot urang diperlukeun sangkan ngaéksekusi karya.
  • aplikasi installment-Masang, mesin, kawat, atawa pakakas pikeun nyugemakeun sarat.
  • program komputer programming-tulisan pikeun aplikasi béda.
  • nelepon nyukcruk-Tengetan fungsi, gauges, atawa indikasi béda janten yakin hiji alat anu ngajalankeun éféktif.
  • Operasi sarta prosedur Control-Ngatur sahiji metodeu atawa alat.
  • Pangropéa-Executing pangropéa rutin dina parabot na mutuskeun lamun.
  • Ngungkulan-Nangtukeun faktor balik kasalahan nu operasi sarta mutuskeun naon anu kudu dipigawé ngeunaan eta.
  • Repairing-repairing alat atanapi model ngagunakeun alat-alat nu dipikahoyong.
  • Kualitas-Control Evaluasi-Ngalakonan assessments jeung tés barang, solusi, atanapi operasi pikeun evaluate kualitas atanapi fungsionalitas.
  • Témbongkeun jeung kauntungan Decisionmaking-Tempo sarta waragad comparable kagiatan mungkin mun milih hiji paling merenah.
  • Analisis-Nangtukeun kumaha program nu kudu dianggo na kumaha parobahan setelan, operasi, kitu ogé masalah bisa dampak hasil.
  • Métode Analisis-Nangtukeun prosedur atanapi tanda kinerja sistem na ogé luyu jeung ambisi tina sistem, luyu atawa lampah diperlukeun pikeun nguatkeun kinerja.
  • Timemanagement-Ngadalikeun momen batur jeung kasempetan salah urang sorangan.
  • Administrasi Money-Ngidentipikasi sabaraha panghasilan kamungkinan bisa pér boga usaha nu dipigawé, na jualan ngeunaan expenditures ieu.
  • Manajemen Produk Sumberdaya-Tengetan na acquiring kana bener ngagunakeun fitur, pakakas, jeung bahan diperlukeun pikeun ngalakukeun tinangtu beroperasi.
  • Administrasi karyawan Sumberdaya-Nyieun, ngadorong, sarta folks ngarah lantaran beroperasi, identifying rahayat pangalusna pikeun proyek Anjeun.
sarat Atikan pangaweruh sarat
  • Panggung Affiliate urang (atawa tambahan 2-YR diploma)
  • Sababaraha Kursus-kursus Sakola
  • Langkung ti 1 YR, nepi ka 2 taun sarta kaasup,
Penjajahan Otoritas kaahlian kualifikasi
  • Prestasi / Gawé – %
  • kakuatan keur nahan – %
  • inisiatip – %
  • manajemén – %
  • bantuan – %
  • Masalah keur Batur – %
  • Orientasi sosial – %
  • Pangendalian diri – %
  • setrés kasabaran – %
  • AdaptabilityANDVersatility – %
  • réliabilitas – %
  • Perhatian ka Jerona – %
  • Kajujuran – %
  • kamerdikaan – %
  • nepungan – %
  • pamikiran analitik – %

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Chefs Jeung Kapala cooks Proyék Pedaran / Akuntabilitas Citakan Jeung Kalungguhan

Langsung na bisa ilubiung dina persiapan nu, bumbu, sarta Nyiapkeun lauk muffins, meats, sayuran, …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *