imah / Rincian padamelan / Pedaran Citakan logistik Insinyur Proyék

Pedaran Citakan logistik Insinyur Proyék

Gaya atanapi assess solusi lengkep keur tugas sapertos modeling jaringan, kandaraan optimasi, lila-na ujian pendekatan, biaya ngawadahan, ngembangkeun pangabisa, pangiriman sarta routing optimasi, atawa manajemén informasi.

Proyék kaahlian kualifikasi
  • strategi tawaran pilihan pikeun pamakéna.
  • karyawan krusial wawancara atawa establishments datangna pikeun ngaidentipikasi produktivitas- enhancement, harga – sokongan, atawa nurunkeun prospek -supply.
  • analis logistik langsung’ tugas.
  • Ngamekarkeun specs ngeunaan eusi, parabot, desain puseur, atawa teknik -managing gear.
  • janji contractual Critique, fitur purchaser, atawa data anu geus numbu ka ascertain syarat pitulung atanapi logistik.
  • Ngabuktoskeun kaaslianana atawa nyieun rékaman on logistik atanapi pangropéa diprogram – program informasi pengawasan atanapi data confirming.
  • Identipikasi atawa ngahasilkeun métode kerja has atawa tungtunan parusahaan pikeun ngaronjatkeun operasi nu ngajalankeun.
  • Ngamekarkeun atanapi ngajaga tanda petik expense, prediksi, atawa model expense.
  • Ascertain spésifikasi rojongan strategi, contona pangabisa fakta, kaperluan pagawean, atanapi pelestarian atawa kaamanan rencana.
  • Nedunan studi strategi atawa nganalisa, kayaning keur laporan moment conto, nganalisa enol-base, nganalisa laju, nganalisa jaringan, nganalisa sirkulasi-jalur, atanapi nganalisa suplai-ranté.
  • Nganalisis atawa narjamahkeun pangaweruh logistik ngalibetkeun layanan palanggan .
  • Masihan info atanapi strategi téknologi pikeun rojongan produktif tur kuat metoda ngamekarkeun, atawa item, produk atawa parusahaan.
  • Mertimbangkeun kekecapan prosedur logistik nu aya atawa nu bakal datang.
  • Strategi nu geus nerapkeun prosés modeling pikeun nanganan masalah kayaning kamajuan prosedur operasional atawa puseur design atawa format.
  • Ngukur pamakéan téknologi handap suplai, aplikasi warehousing webbased, atawa métode conveyor wijaksana pikeun maksimalkeun pungsi efisiensi siki atanapi pusat distribusi.
  • Ngahasilkeun indikasi efektivitas kritis keur bagian, instrumen ujian interior, atawa ukuran logistik.
  • Ngakuan ongkos-lessening atawa pendekatan-pamutahiran pilihan anu logistik.
  • Evaluate nu utilization tina rékayasa, kayaning contona global sistem positioning (napigasi), frékuénsi id radio (RFID), software pilihan routing, atawa teknik linkup satelit, keur naekeun produktivitas perjalanan.
  • Nyiapkeun deukeut logistik atanapi pola konseptual pikeun establishments generasi.
  • Ngarancang réstoran sumber éksténsif nu ngaleutikan tabrakan lingkungan atawa waragad.
  • Gaya tumuwuh lokasi distribusi.
  • Nangtukeun feasibility tina modifying jasa aya atanapi ngarancang fasilitas, dipuseurkeun kana faktor contona agenda, imah ditawarkeun, ngeusian, tungtutan kompléks .
  • Jieun atanapi operasi manajemén doc logistik anu sabalikna pikeun mastikeun efisiensi maksimum daur ulang produk, dipake deui, atanapi sésana pembuangan.
  • Nedunan audits lingkungan kayaning pikeun neundeun conto, sebaran, atanapi angkutan, pikeun pursuits logistik.
  • Jieun model atawa kaayaan keur ngantisipasi efek pikeun harga gas conto, harga jalur, pajeg listrik, modifying kaayaan.
  • Critique di sakuliah dunya, countrywide, atawa perjalanan kaayaan atawa strategi akun ngeunaan strategi pikeun ngaronjatkeun efisiensi atawa ngurangan pangaruh lingkungan lampah logistik.
  • Nangtukeun prerequisites maké ekspektasi akreditasi anu ékologis keur kaluman.
  • Masihan kamampuhan logistik atanapi nganalisa tata kabisa ngeunaan angkutan atanapi syndication fungsi.
  • Acquire atawa téhnik doc pikeun ngaleutikan atawa ngurangan produktivitas karbon disababkeun ku daya atawa produk’ gerakan.
  • Ngukur éfék anu geus efisiensi lingkungan atawa énergi lampah strategi, employing software minimization karbon.

Tugas Kagiatan kabutuhan
  • Maca kalimat pamahaman-Pamahaman jeung paragraf diwangun dina file nu patali karya.
  • Aktip-dengekeun-Supplying sakabeh fokus kana naon batur anu nyebutkeun, lalaki waktu jeung tanaga keur ngawujudkeun faktor keur dijieun, inquiring isu sakumaha bener, tinimbang stifling di instansi unacceptable.
  • Ngahasilkeun-Dina nulis teu sakumaha pantes pikeun sarat tina panongton conversing éféktif,.
  • Komunikasi-hihihi mun batur babagi data epektip.
  • Math-Maké maths mun ngalereskeun masalah.
  • solusi Téhnologi-employing jeung aturan ilmiah pikeun ngalereskeun kasusah.
  • Kritis pamikiran-ngamangpaatkeun nalar na alesan pikeun mikawanoh kaunggulan na kelemahan sahiji solusi alternatif, papanggihan atawa cara pikeun masalah.
  • épék informasi seger urang Learning-Nyaho aktif ngeunaan tiap masa depan na problemsolving hadir sarta pembuatan kaputusan.
  • Learning Metode-Milih jeung ngamangpaatkeun lila teachingOReducational jeung téhnik befitting masalah instructing atanapi nalika mastering titik anu anyar.
  • Mariksa-nyukcruk / Nangtukeun pungsionalitas jalma béda, maneh sorangan, atanapi usaha mertimbangkeun léngkah dirémidi atawa ngahasilkeun parobahan.
  • Sosial Perceptiveness-Keur sadar batur’ tendencies jeung pamahaman lantaran maranehna ngalakukeun naha maranéhna kalakuanana.
  • Dexterity-Ngarobah lampah dina watesan batur’ tingkah laku.
  • Marketing-Persuading batur pikeun ngarobah pikiran atawa tindakan maranéhanana.
  • Badami-delivering batur sacara koléktif sarta nyoba reconcile varian.
  • Instructing-asah batur kumaha-pikeun ngalakukeun hiji hal.
  • Jasa Orientasi-Earnestly neangan cara pikeun ngarojong jalma.
  • Canggih Masalah-ngarengsekeun-Distinguishing kasusah rumit sarta reviewing data anu patali evaluate sarta ngawangun nepi pilihan sarta ngalaksanakeun solusi.
  • Operasi Evaluasi-Tempo kahayang jeung tungtutan item pikeun ngahasilkeun perenah a.
  • Téhnologi Desain-Aligning gear atawa nyieun sarta téknologi alat anu fungsina pamaké hayang.
  • Alat-alat Pamilihan-Nangtukeun diurutkeun pakakas sarta parabot diperlukeun pikeun ngalakukeun karir.
  • Alat instalasi-Nambahan, mesin, wiring, atawa aplikasi pikeun minuhan sarat.
  • program komputer programming-nulis ngeunaan aplikasi béda.
  • Fungsi gauges nyukcruk-Lalajo, dials, atawa tanda béda pikeun mastikeun aya hiji mesin ngajalankeun appropriately.
  • Operasi JEUNG KOPERASI Control-Ngatur téhnik atawa produk.
  • Alat-alat Purwokerto-Ngalakonan ngalayanan nu geus rutin dina parabot na nangtukeun lamun.
  • Ngungkulan-Nangtukeun faktor balik masalah anu ngajalankeun sarta mutuskeun kumaha arah rék ngeunaan eta.
  • Ngaropéa-Mending produk atawa téknik ngagunakeun parabot diperlukeun.
  • Kualitas-Control Panalungtikan-completing ujian na Citatah barang, panyadia, atawa prosés pikeun gauge kualitas atanapi efisiensi.
  • Judgment jeung Putusan Nyieun-Tempo éta expenses relatif jeung hal hébat ngeunaan léngkah anu mungkin pikeun manggihan hiji pangalusna cocog.
  • Systems Analisis-Tangtukeun modifikasi ngan kumaha di setelan, prosedur, sarta ogé kaayaan bisa dampak hasil na naon nurun tina metoda kudu nedunan.
  • Métode Analisis-Ngidentipikasi lampah atawa indikasi prestasi ogé akurat atawa lampah kungsi kedah pikeun ngamaksimalkeun pungsionalitasna, relatif ka target mesin.
  • Waktos-Manajemén-Ngatur kasempetan swasta sapanjang kalawan batur’ kasempetan salah.
  • Administrasi Financial Sumberdaya-Nangtukeun cara dana baris geura-giru dipaké pikeun neangan usaha nu dipigawé, na jualan keur expenditures ieu.
  • Operasi tina Bahan Sumberdaya-ngumpulkeun sarta observasi keur bener ngagunakeun bahan, Fitur, jeung parabot diperlukeun pikeun ngalakukeun pagawean nu dipilih.
  • Pengawasan Kepegawaian Sumberdaya-ngamekarkeun, encouraging, sarta guiding individu sabab fungsina, identifying nu jalma luhur keur pakasaban anu.
latihan sarat pangalaman kualifikasi
  • Gelar sarjana
  • Sambungkeun urang Gelar (atawa dua-YR tahap séjén)
  • di luhur 4 taun, upto Sababaraha taun sarta kaasup
Kaahlian Kapamingpinan pakasaban sarat
  • Prestasi / Usaha – %
  • Tenacity – %
  • alesan – %
  • pangawasan – %
  • bantuan – %
  • Patalina jeung masalah keur Batur – %
  • arah sosial – %
  • Pangendalian diri – %
  • tekanan kasabaran – %
  • Versatility / versatility – %
  • Trustworthiness – %
  • Fokus kana Rincian – %
  • réliabilitas – %
  • kamerdikaan – %
  • nepungan – %
  • pamikiran analitik – %

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Low-destructive Tés Para ahli Kawajiban Sampel Proyék

Pariksa kaamanan imah, mobil, atawa parahu nerapkeun x-ray, ultrasound, fiber-optic or equipment that

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *