imah / Uncategorized / Murid kelas Jeung Sorters, Produk Pertanian Proyék Pedaran / Assignments Jeung Kawajiban Sampel

Murid kelas Jeung Sorters, Produk Pertanian Proyék Pedaran / Assignments Jeung Kawajiban Sampel

kelas, macem, atawa mindahkeun hidangan éta téh sakabéhna sarta barang tegalan lianna ku sizing, pon, ngiuhan, atawa panyakit enteng.

Proyék kaahlian prerequisite
  • Pangkat jeung diurutkeun produk nurutkeun elemen kayaning contona warna, jenis, panjang, lega, neuteup, rarasaan, seungit nyambuang, sarta kualitas pikeun mastikeun penanganan sarta pamakéan luyu.
  • Tos produk malfunctioning atanapi inferior atanapi masalah ilahar, jeung barang posisi anu bisa ditarima di bins pikeun control anu leuwih.
  • Beuratna item atawa pangajen pon maranéhna, aesthetically atanapi ku ngarasakeun.
  • Teundeun barang dina peti anu luyu jeung tingkat sarta tingkat hambalan dina pariuk.
  • Ngalaporkeun id atanapi kelas kuantitas on tiket atanapi on pengiriman barang, meunangkeun, atawa parabot keur sare jualan.
  • tufts serat bebas antara ramo pikeun nangtukeun kualitas cohesive bahan jeung kakuatan.

Tugas Laku lampah ngabutuhkeun
  • Maca kalimat Pangaweruh-Pangaweruh tur kalimat disusun dina file nu patali karya.
  • Aktif dengekeun-Presenting perhatian pinuh naon batur nyebutkeun, ngagunakeun waktos keur anjeun ngartos faktor keur dilakukeun, wondering queries sakumaha ditangtoskeun, na pernah stifling di moments anu pantes.
  • Ngahasilkeun-Conversing epektip ditulis handap sakumaha befitting kaperluan panongton.
  • Diomongkeun-hihihi-ka batur nepikeun informasi leres.
  • Matematika-ngamangpaatkeun maths mun ngalereskeun masalah.
  • Panalungtikan-Nerapkeun kawijakan médis jeung métode pikeun ngalereskeun masalah.
  • Criticalthinking-employing judgment jeung alesan titik kaahlian jeung flaws tina papanggihan, solusi alternatif atawa ngadeukeutan kana isu.
  • Aktif Learning-Ngarti efek tina info yen aya tawar pikeun tiap masa depan na problemsolving aya na pembuatan kaputusan.
  • Strategi-ngamangpaatkeun learning jeung milih téhnik coachingANDinstructional jeung téhnik katuhu pikeun kaayaan nalika mastering atanapi ngadidik titik anyar.
  • Nyukcruk-MonitoringORAssessing kekecapan diri, folks anu sejenna, atanapi korporasi mun nyieun parobahan atawa mertimbangkeun Peta dirémidi.
  • Sosial Perceptiveness-Keur sadar tina tendencies othersA sarta nyaho naha maranéhna meta lantaran maranehna ngalakukeun.
  • lampah kontrol-ngarobah dina hubungan kagiatan othersI.
  • Cipanas-ngayakinkeun batur pikeun ngarobah huluna atawa tindakan maranéhanana.
  • Sawala-delivering batur babarengan jeung ngusahakeun reconcile varian.
  • Latihan-Instructing batur HOWTO nyandak Peta.
  • Service Orientasi-Pasti neangan deukeut ka rojong individu.
  • Canggih Problemsolving-Distinguishing troubles canggih tur reviewing informasi anu relevan mertimbangkeun sarta ngahasilkeun pilihan jeung nerapkeun remedies.
  • Operasi Evaluasi-Tempo prerequisites dagangan na kahayang sangkan perenah a.
  • Desain-Téknik téhnologi nawarkeun pamaké sarta pembuatan atawa ngarobah syarat sejen.
  • Parabot Pamilihan-Ngidentipikasi parabot jeung alat urang jenis diperlukeun serius sangkan ngaéksekusi tugas a.
  • alat-alat instalasi-Nambahan, mesin, kawat, atawa program pikeun nyugemakeun sarat.
  • Ngembangkeun-nulis aplikasi komputer pikeun fungsi anu rupa.
  • Operasi nyukcruk-Lalajo nelepon, gauges, atawa sinyal tambahan janten yakin aya hiji alat keur operasi neuleu.
  • Prosedur na Control-nanganan prosedur tina parabot atawa métode.
  • Pangropéa-Accomplishing pangropéa rutin dina parabot na identifying nalika na naon jinis ngalayanan baris jadi perlu.
  • Ngungkulan-Nangtukeun alesan pikeun fungsi kasalahan sarta mutuskeun kumaha lumangsungna ngeunaan salah sahiji eta.
  • Malikkeun-ngaropéa sistem atawa pakakas ngamangpaatkeun parabot nu penting.
  • Kualitas-Control Ujian-Executing investigations jeung tés produk, panyadia, atanapi operasi pikeun evaluate efisiensi atawa kualitas.
  • Témbongkeun jeung kauntungan Decisionmaking-Tempo sarta expenses umum kagiatan mungkin mun milih hiji nu geus paling merenah.
  • Systems Analisis-Nangtukeun pangaluyuan jalan di atmosfir, bisnis, sarta ogé kaayaan bakal dampak kauntungan na naon nurun tina metoda kedah dianggo.
  • Métode Evaluasi-Distinguishing léngkah atawa indikasi prestasi sistem sakumaha ogé akurat atawa léngkah diperlukeun pikeun ningkatkeun pidangan efisiensi, luyu jeung tujuan alat.
  • Waktos-Manajemén-Ngatur kasempetan batur babarengan jeung jaman oneis sorangan.
  • Operasi of Financial Sumberdaya-Tangtukeun sabaraha panghasilan akang dipaké pikeun meunang pakasaban réngsé, jeung pembukuan ngeunaan expenses ieu.
  • Pengawasan Bahan Sumberdaya-Nempo jeung narima kana pamakéan cocog ngeunaan establishments, parabot, jeung bahan kungsi kudu ngalakukeun fungsi husus.
  • Pengawasan Kepegawaian Sumberdaya-Nyieun encouraging, sarta folks guiding lantaran aranjeunna beroperasi, identifying rahayat paling mujarab pikeun tugas nu.
Atikan kualifikasi pangaweruh sarat
  • Kirang-ti Sakola Diploma Top
  • Senior Diploma Sakola Luhur (atanapi GED atanapi Senior Sakola Kasaruaan kualifikasi)
  • Loba Fakultas kelas
  • teu sahiji bae
Kaahlian Control penjajahan ngabutuhkeun
  • AchievementANDAttempt – 83.24%
  • Tenacity – 81.08%
  • alesan – 84.59%
  • manajemén – 75.40%
  • bantuan – 82.78%
  • Masalah keur Batur – 82.64%
  • alignment sosial – 84.27%
  • Pangendalian diri – 84.64%
  • tekanan kasabaran – 80.58%
  • VersatilityANDVersatility – 89.08%
  • réliabilitas – 94.96%
  • Fokus kana Rincian – 87.92%
  • kajembaran ati – 89.27%
  • kamerdikaan – 87.74%
  • nepungan – 79.68%
  • pamikiran analitik – 86.09%

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Pathologists Proyék Pedaran / Akuntabilitas Citakan Jeung assignments

Nangtukeun jenis panyakitna profil na panggung kaayaan ngamangpaatkeun padika laboratorium sarta spésimén individu. kasakit ulikan’ ngetik, …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *