imah / Technician / Bukti teknisi Proyék Pedaran Sampel

Bukti teknisi Proyék Pedaran Sampel

Bukti teknisi Proyék Pedaran Sampel

Harti bukti teknisi

Bukti teknisi gambaran proyék ngalibatkeun ngumpulkeun, narima, examining, tur nyimpen bukti fisik atawa milik, disadiakeun yen eta tataman ka Pulisi jeung Pidana Bukti Act (Pace).

tanggung jawab pakasaban

  • karya ieu ngalibatkeun koordinasi teknis na pengawasan ngolah pamandangan kajahatan utama.
  • The Koordinator Bukti resensi laporan sketsa nu ditulis jeung lianna dokuméntasi olah TKP utama pikeun nanggungkeun ka kantor asuransi completeness sarta akurasi.
  • The Koordinator Bukti assists nu Pamimpin Koordinator Bukti kalawan ngolah bukti fisik keur Department Polda.
  • The Koordinator Bukti insures yen bukti fisik anu leres ngainventarisasi sarta yén ranté-of-jagaan nu dijaga.
  • éféktivitas karya jeung kinerja pakasaban ieu diawasan ku Bukti Pamimpin Koordinator.
  • Monitor nu ngumpulkeun identifying nyirian bungkusan jeung ngolah sadaya bukti kacilakaan sarta kajahatan pamandangan dikumpulkeun ku technicians Adegan Kajahatan.
  • Confers kalawan Patugas Pulisi jeung Jaksa Nagara s pikeun ngabahas presentasi bukti fisik di pangadilan.
  • Insures yen bukti fisik na laporan pakait nu leres disiapkeun keur bubuka kana pangadilan.
  • Instructs Adegan Kajahatan technicians sarta aparat kapulisian Éntri-tingkat dina naon constitutes bukti fisik kumaha eta anu dikumpulkeun sarta kumaha éta diolah.
  • Insures yén ranté-of-jagaan nu dijaga dina unggal item tina bukti fisik dikumpulkeun ku Departemen Polda.
  • Kamampuhan pikeun ngadegkeun jeung mertahankeun hubungan kerja efektif jeung pengawas jeung karyawan sejen
  • Kamampuh komunikasi efektif oral na aya tulisan
  • Kamampuh beroperasi hiji terminal komputer
  • Kamampuh koordinat karya batur dina kumpulan bukti fisik dina pamandangan kajahatan
  • Kamampuhan pikeun ngolah adegan kajahatan employing téhnik jeung métode katampa sarta pikeun ngalatih batur dina kaahlian ieu

hal nu ngabateskeun

MINIMUM QUALIFICATIONS REQUIRED

Sagala kombinasi latihan ,atikan jeung pangalaman sarua jeung kalulusan ti sakola luhur atawa GED .A minimum pangalaman sataun di warehousing,kontrol inventory,atawa médan patali appropriately,preferably dina penegak hukum jeung atanapi lingkungan kaamanan tinggi.

pangaweruh perlu,Kaahlian jeung abilities

1.pangaweruh considerable of fingureprints jeung hukum bukti na prosedur.

2.kaahlian komputer dasar.

3.Kamampuhan pikeun dianggo ogé kalawan ko-pagawe,perwira ,agénsi luar sarta masarakat umum.

4.Kamampuh komunikasi duanana verbal jeung aya tulisan.

ngeunaan superadmin

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *