imah / Electricial|Field Work / Tukang Proyék Pedaran / Kalungguhan sarta Tanggung jawab Sampel

Tukang Proyék Pedaran / Kalungguhan sarta Tanggung jawab Sampel

Rincian padamelan / Kalungguhan sarta Tanggung jawab Sampel

  • Tukang boga pikeun mastikeun kualitas luhur gawé listrik ku handap parentah verbal ngeunaan perbaikan diperlukeun tur abide ku estimasi gawé sakabéh jeung parentah listrik
  • Masang sareng komisi sagala rupa wiring listrik epektip tur biaya éféktif hadir kana keluhan on urusan listrik ti rupa bagian
  • Rencana install perbaikan milih generator Equipment Distribusi
  • Masang sareng komisi sagala rupa wiring listrik jeung alat mékanis
  • Hadir kana keluhan ti rupa bagian sarta ngalakonan gawé éta dina dasar prioritas
  • Nuturkeun jadwal pangropéa preventif dina sagala mesin
  • Masang sareng jasa sakabeh tipe fixtures lampu
  • Nyadiakeun rojongan tur ngabantu ka sadaya trades séjén lamun diperlukeun
  • Mastikeun kasalametan pribadi tina jobholder ku bener ngagunakeun parabot parabot sarta ngagem parabot asesoris kaamanan saperti disadiakeun ku pausahaan
  • Mastikeun yén Misi diarahkeun Gawé Teams MDW na Housekeeping jeung perawatan 4S modul anu di tempat
  • Sasuai jeung kasehatan jeung kaamanan aturan jeung peraturan parusahaan
  • pakasaban bakal ngalibetkeun pangropéa listrik pakakas listrik pausahaan
  • Paparan pangropéa of drive penting
  • Calon kudu boga sahanteuna Diploma SMK Short Kursus bijil
  • electricians instalasi nu nguji tur masang sistem wiring seuneu kaamanan cahaya jeung alat
  • Aranjeunna sok nuturkeun arsiték gambar na boh karya di imah atawa di situs wangunan
  • electricians pangropéa anu nguji jeung mertahankeun peralatan listrik sarta mindeng dianggo dina dagang atawa industri beurat
  • electricians produksi anu nyusunna panerapan listrik jeung éléktronik kompleks tina diagram wiring
  • Kakuatan wiring db ganti baju ngaropéa tina cahaya ngaropéa tina dbs smdbs parabot kakuatan pakait
  • Wawuh jeung pangabisa instalasi ayeuna low alus maca gambar diagram listrik jeung pamasangan listrik carryout sasuai
  • Ngalakukeun pagawean listrik rutin dina proyék konstruksi na remodel kayaning masang conduit buleud listrik motor receptacles pindah fixtures lampu na kabel narik
  • Responds digawekeun pesenan keur perbaikan listrik jeung pamasangan
  • Mertahankeun rékaman karya jeung kuitansi bahan
  • Ngalakukeun pagawean patali jeung pakasaban ditugaskeun salaku diperlukeun
  • Kaahlian pangaweruh jeung abilities Gawe pangaweruh ngeunaan pamakéan pakakas sarta prosedur bahan dipake dina perdagangan listrik
  • proyék ieu merlukeun pangaweruh ngagawekeun tina hazards na precautions kaamanan umum pikeun usaha listrik
  • Skill di operasi treuk Alas sakumaha diperlukeun ku posisi nu
  • Kamampuhan pikeun nedunan kuli manual pikeun période ngalegaan tina waktos na di sagala jinis cuaca
  • Remen angkat parabot sarta bagian timbangan 30-80 lbs
  • Aya kalana angkat bagian timbangan lbs
  • sarta leuwih ti lantai ka taktak jeung ko-pagawe
  • Rewinds jeung ngagantikeun coils na armatures jeung teu gawe listrik sarta sababaraha mékanis lianna di repairing tur ngaganti bagian
  • Kawat sarta ngalir conduit on konstruksi anyar jeung rewires struktur aya nalika dituduhkeun
  • Ngalaksanakeun wiring samentara pikeun acara husus
  • Ngalaksanakeun pangropéa listrik dina starters relays contactors motor jeung unit pemanasan
  • Ngagunakeun standar sarta husus parabot listrik jeung alat kayaning volt metes faktor ammeters kakuatan méter synchroscopes jeung frékuénsi méter
  • Identipikasi bagian ngagantian diperlukeun méré pedaran jeung atawa angka bagian dicandak ti pabrik ngalereskeun manual katalog na atanapi blueprints
  • Bisa maca jeung ngarti blueprints listrik spésifikasi teknis skétsa na parentah verbal
  • Tukang kedah sanggup digawé tur completing assignments kalawan minimum pangawasan

ngeunaan superadmin

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *