imah / Customer Service / Timbalan Kota Pengacara Proyék Pedaran

Timbalan Kota Pengacara Proyék Pedaran

RINCIAN PADAMELAN

Timbalan Kota Pangacara

tanggung jawab Proyék

tugas penting sarta fungsi, nurutkeun kana Amerika kalawan disabilities Act, mungkin kaasup

handap. tugas patali séjén bisa jadi ditugaskeun.

1. Ngawakilan Kota di litigation na légal cara ngagawe.

2. Nyadiakeun nasihat légal jeung ikhtiar ka Kota Manajer, huluna departemén, pangurus jeung lianna

Kota staf di Kamampuh resmi maranéhanana.

3. Draf, approves jeung payel pendapat légal atanapi objections mun tiap ordinance saméméh Peta Council.

4. Harita na approves sadaya dokumén, kontrak sarta instrumen légal nu Kota meunang boga hiji

bunga.

5 .Harita na presents pendapat légal jeung Déwan jeung staf Kota on kagiatan kota pikeun mastikeun

patuh kana Piagam Kota.

6. Negotiates masalah légal jeung grup interest, ngical paralatan sarta konsumén di Kota, masarakat umum

jeung pajabat di pangadilan.

7. Attends rapat Déwan nyadiakeun nasihat légal jeung ngajaga pangaweruh leungeun mimiti kawijakan.

8. Berbunyi sarta ulasan katetepan, pendapat légal jeung dokumén séjénna pikeun mulasara pangaweruh lokal, kaayaan

jeung panerapan féderal jeung fiqih mangaruhan operasi kota, program jeung kagiatan.

9. Prepares na approves resolusi pikeun Déwan.

10. Tumuwuh sarta approves kontrak légal jeung pasatujuan.

11.Ngadegkeun jeung mertahankeun hubungan kerja efektif jeung pamadegan kaserang dina kinerja

tugas diperlukeun.

12.Mere ilham kapercayaan tur hormat keur nasihat légal

13.Ngalaksanakeun panalungtikan kana masalah hukum sarta nyiapkeun pendapat légal sora.

14.Nganalisis sarta nyiapkeun rupa-rupa dokumén légal.

15.Nanganan kaayaan stres sarta sénsitip kalawan kawijaksanaan jeung diplomasi.

16.Dianggo bebas atawa salaku bagian ti tim anu.

diperlukeun Kualifikasi

1. lima (5) atanapi taun langkung pangalaman litigation sipil ngeunaan kompléks, dokumén intensif

urusan litigation;

2. Nunjukkeun tinggi-tingkat ditulis jeung kaahlian komunikasi lisan;

3. kaahlian analitik na strategical kuat;

4. Minat jeung kamampuhna pikeun ngaidentipikasi isu nu bisa neruskeun ngaliwatan litigation satuju;

5. Signifikan pangalaman nyokot na defending depositions, sarta drafting na arguing dispositive

6. kahayang kuat pikeun ngalayanan kapentingan umum; jeung

7. Dilisensikeun kana hukum praktekna dina sakabéh pangadilan di Nagara of California jeung Amérika District Serikat

ketak;

Pangadilan keur District Tengah of California.

dipikahoyong Kualifikasi

1. kasus pangalaman litigating dibawa nurutkeun ka Usaha & Profesi Code Bagéan 17200 jeung

2. Pangalaman jeung kamampuhna pikeun digawe sareng agénsi wewenang, pajabat kapilih, pajabat publik,

3. Pangalaman gawé bareng satempat, kaayaan, jeung penegak hukum féderal jeung agénsi pangaturan,

seq.

jeung wargana individu; jeung

na konsumen, jeung grup advokasi séjén.

pangaweruh, kaahlian, sarta abilities:

Kedah mibanda pangaweruh required, kaahlian, abilities tur pangalaman sarta bisa ngajelaskeun na

demonstrasian, nganggo atanapi teu nganggo accommodations lumrah, yén fungsi penting tina

pakasaban bisa dilaksanakeun.

Pangaweruh ngeunaan hukum sipil, Prosedur yudisial jeung aturan bukti.

Pangaweruh ngeunaan prinsip jeung métode panalungtikan légal.

Pangaweruh ngeunaan Konci kota jeung hukum kaayaan lumaku jeung katetepan féderal.

Pangaweruh ngeunaan rujukan légal jeung watesan.

Pangaweruh ngeunaan organisasi kota jeung pamaréntah Manajer Kota.

Pangaweruh ngeunaan budgeting kota.

Pangaweruh ngeunaan evaluasi tanaga.

Skill dina fakta analisa, komitmen légal jeung dampak, keur conto, pangatur informasi sarta

alih basa jeung nerapkeun prinsip hukum pikeun isu légal kompléks.

Skill di Nyiapkeun na presenting ditulis tur lisan pendapat légal, naséhat tur pituah.

Skill dina ngamekarkeun tur nyatujuan kawijakan, kontrak, jsb.

Skill dina meunteun kinerja tanaga.

Skill dina ngadegkeun tur ngajaga hubungan kerja efektif jeung Déwan, pangadilan

pajabat, attorneys, grup interest, ngical paralatan, konsumén, karyawan Kota tur umum nu

masarakat.

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Babu na Housekeeping cleaner Proyék Pedaran

  tugas pakasaban jeung tanggung jawab 1) kamar bersih, hallways, lobbies, lounges, restrooms, koridor, elevators, stairways, …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *