imah / cooks, Wasta Rumah Tangga Proyék Pedaran / Assignments Jeung Citakan Akuntabilitas

cooks, Wasta Rumah Tangga Proyék Pedaran / Assignments Jeung Citakan Akuntabilitas

Pemanasan sarta Air Conditioning mékanika na Installers Proyék Pedaran / Kalungguhan sarta Citakan Tanggung jawab

Masang, pausahaan, atanapi balikkeun téhnik hawa jeung udar panas dina residences atawa lembaga anu komersial.

Kaahlian pakasaban sarat
  • Ngalereskeun atanapi ngaganti wiring, potongan, atawa parabot faulty.
  • Pariksa lagu listrik atawa potongan pikeun continuity, employing Alat tés nu mangrupa listrik.
  • Nalungtik jeung métode test pikeun ngonfirmasi kaluman téknik kalawan spésifikasi sarta pilihan atawa malah pikeun ngaidentipikasi na ngaidentipikasi malfunctions.
  • Kontak pikeun leaks atanapi hoses sendi atawa ujian conduit, nerapkeun tekanan assess -and- alternatip.
  • nyarankeun, ngawangun, atawa ngalengkepan prosés pelestarian preventative atanapi standar, kayaning contona cleanup, kakuatan-cuci vacuuming gear, atawa, elemen oiling, atawa ngarobah filtration.
  • Iklas-kaluar na link kakuatan wiring antara pangaluyuan jeung gear, nurutkeun-mun blueprints wiring, ngamangpaatkeun handtools listrik urang.
  • Nyiksikan atanapi bor liang dina surfaces, tembok, atawa luhur ngeset gear, ngamangpaatkeun saws kakuatan atawa drills.
  • ngitung, leuwih handap, benang, atanapi hoses flex atawa pipa, nerapkeun parabot pipe fitteris.
  • Fabricate atanapi Gunung ductwork atanapi kerangka wewengkon, ngamangpaatkeun logam-kerja anu mangrupakeun sumber transportable atanapi alat patri.
  • Programmable, nguji tur masang diprogram, atanapi thermostats nirkabel dina bisnis atawa somah imah pikeun ngurangan pamakéan listrik ngeunaan warming atanapi cooling.
  • Gunung dehumidifiers atawa produk nu disambungkeun kayaning contona lokasi komputer, ngeunaan spasi nu merlukeun rapih, hawa garing nedunan proficiently.
  • Gunung magnét- converters, chillers centrifugal, atawa dikaitkeun parabot kondisi hawa Heboh.
  • Install atanapi ngalereskeun sistem hawa-purifikasi, kayaning contona filtration atanapi ultraviolet tinangtu (ultraviolet) Sistem cahaya purifikasi.
  • Nyebarkeun radiator handles pikeun wilayah spasi-tahap ngatur warming rumah tangga atanapi bisnis kompléx.
  • Perbaikan atawa rojongan warming, ventilating, jeung AC (HVAC) Alat pikeun ngaronjatkeun kinerja, kayaning ku filtration ngarobah, saluran cuci, atanapi recharging refrigerants non toksik.
  • Ngabahas warming atawa program cooling malfunctions ngabogaan pamaké pikeun ngasingkeun masalah atawa malah kana pariksa yen gagal anu repaired ku perbaikan.
  • Gunung, ngatur thermostats, atanapi sambungkeun, humidistats, atanapi timers.
  • Gabung panas atawa hawa-con gear mun BBM, cai pikeun ngabentuk total perusahaan.
  • specs Desain nalungtik program, atanapi makersA A tips pikeun mastikeun nu masang luyu faktor ogé mun ascertain konfigurasi komponén panas atawa cooling produk.
  • Abide ku kawijakan, paling syarat cocok, atawa prosés anu workshop bersih.
  • Gunung faktor bantu contona stokers, hawa tabung blowers flues, atanapi ngagentos atanapi valves ngembangkeun, panas atawa chilling Alat.
  • Catetan sarta survey kasempetan, suplai, masalah, inadequacies, atawa kaayaan aneh béda dina requests karya.
  • Sistim ngatur handles mun pangaluyuan dianjurkeun pikeun prosés kasatimbangan ku parusahaan.
  • ngawangun, posisi, sarta ngagantelkeun chilling atanapi panas gear, pursuing rencana atanapi fitur parusahaan.
  • Gunung atanapi balikkeun selfcontained taneuh panas-sumber ngadorong atawa lanté hibrid atanapi panas airsource ngadorong ngurangan konsumsi listrikna karbon dipuseurkeun na ngaleutikan émisi karbon.
  • panutup plumbing, acquiring padding dina posisi make kabel atawa pita beton.

Laku lampah pakasaban kabutuhan
  • Pamahaman bacaan-Pangaweruh diwangun ayat na paragraf di tulak karya anu patali.
  • Aktip-dengekeun-Nyadiakeun sakabéh perhatian naon jalma séjén nyebutkeun, acquiring waktu keur anjeun ngartos item keur dilakukeun, requesting queries sakumaha luyu, tinimbang interrupting di kali anu salah.
  • Tulisan-Dina nulis sakumaha luyu keur hayang pasar ngawangkong hasil.
  • Komunikasi-Conversing kalawan batur nyebut fakta effortlessly.
  • Maths-Maké arithmetic pikeun ngabéréskeun masalah.
  • métode Élmu-ngamangpaatkeun jeung aturan médis pikeun ubar isu.
  • Kritis-pamikiran-employing judgment jeung nalar pikeun ngaidentipikasi kaahlian jeung flaws sahiji metodeu, hasilna atawa remedies alternatif masalah.
  • Aktip-Learning-Nyaho épék informasi seger pikeun duanana panganyarna jeung engke masalah-ngarengsekeun putusan-pembuatan sarta.
  • Diajar deukeut-milih jeung employing latihan / strategi instruksional jeung téhnik luyu pikeun pangajaran situasi husus atanapi nalika mastering titik anyar.
  • kinerja ngawaskeun-MonitoringPERDetermining tina korporasi, jalma lianna, atawa diri keur ngahasilkeun kamajuan atawa butuh peta dirémidi.
  • Sosial Perceptiveness-Keur teu unaware réaksi othersA lantaran maranehna ngalakukeun naha maranéhna kalakuanana sarta pamahaman.
  • Dexterity-Ngarobah lampah dina hubungan ukuran othersI.
  • Marketing-jétu batur pikeun ngarobah kabiasaan atanapi huluna maranéhna.
  • Mediasi-Meunangkeun batur babarengan jeung nyoba reconcile varian.
  • Ngadidik-Pangajaran batur kumaha kahayang sangkan move a.
  • Service Orientasi-positif néang deukeut ka rojong jalma.
  • Kompléks Masalah-ngarengsekeun-Nangtukeun masalah canggih tur reviewing info pakait assess tur ngamekarkeun alternatif sarta ngalaksanakeun solusi.
  • Usaha Panalungtikan-guguru merlukeun sarta sarat item nyieun desain anu.
  • Rékayasa Desain-Nyieun atawa ngarobah lian na téknologi alat anu fungsina syarat konsumen.
  • Gear Pamilihan-Tangtukeun anu diurutkeun pakakas sarta parabot kungsi kudu ngalaksanakeun tugas a.
  • Installment-Masang alat, model, kawat, atanapi bungkusan papanggih up sarat.
  • Programming-Nulis bungkusan komputer ngeunaan aplikasi anu béda.
  • Operasi knobs nyukcruk-Nempo, Fitur, atawa indikator béda pikeun mastikeun aya hiji alat keur ngajalankeun neuleu.
  • Fungsi jeung nanganan-Ngatur operasi produk atawa program.
  • Alat-alat Purwokerto-Executing pangropéa rutin dina alat-alat na mutuskeun lamun na naon nurun pelestarian anu diperlukeun.
  • Ngungkulan-Ngidentipikasi nyababkeun masalah gawé sarta milih naon arah mun balik ngeunaan ieu.
  • Ngaropéa-Malikkeun sistem atanapi mesin ngamangpaatkeun padika nu diperlukeun.
  • Kualitas-Control Evaluasi-Pintonan nguji sarta investigations produk, jasa, atawa teknik jeung gauge efisiensi atawa alus teuing.
  • Témbongkeun na Decisionmaking-nyokot kana kauntungan tinimbangan sarta expenses komparatif sahiji calon léngkah pikeun manggihan hiji pangalusna cocog.
  • Systems Analisis-Nangtukeun naon nurun tina téknik kedah beroperasi na kumaha kamajuan dina kaayaan, bisnis, sarta ogé setting bakal pangaruh kauntungan.
  • Métode Evaluasi-Nangtukeun métode atawa sinyal kinerja sistem sarta saluyu jeung tujuan tina mesin bener atawa ukuran diperlukeun pikeun nguatkeun kinerja.
  • Waktos-Manajemén-Ngatur periode pribadi katut batur’ kasempetan salah.
  • Administrasi Financial Sumberdaya-Nangtukeun cara panghasilan kamungkinan bisa invested geus tugas réngsé, jeung pembukuan pikeun waragad ieu.
  • Operasi of Zat Sumberdaya-acquiring sarta observasi kana utilization cocok alat, fasilitas, jeung bahan kungsi kudu ngalakukeun fungsi husus.
  • Administrasi Staf Sumberdaya-ngarah jalma sabab, acquiring, sarta motivating nedunan, identifying rahayat pangalusna pikeun penjajahan anu.
sarat Atikan pangalaman kualifikasi
  • Link urang Diploma (atawa tambahan dua-YR gelar)
  • Diploma Sakola tinggi (atanapi GED atanapi Senior Sakola Luhur Kasaruaan bijil)
  • Langkung ti 2 taun, sabudeureun tur kaasup opat taun
Tugas Manajemén kaahlian kualifikasi
  • Prestasi / usaha – 92.97%
  • kakuatan keur nahan – 92.22%
  • upaya – 93.38%
  • parentah – 92.35%
  • bantuan – 92.81%
  • Ngaluarkeun keur Batur – 90.20%
  • Positioning budaya – 88.35%
  • Pangendalian diri – 93.17%
  • setrés kasabaran – 91.20%
  • Kustomisasi / Mobility – 89.67%
  • réliabilitas – 94.77%
  • Kasadaran jéntré – 95.98%
  • réliabilitas – 90.83%
  • Kabebasan – 95.91%
  • kreativitas – 93.22%
  • pamikiran analitik – 95.82%

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Ajen jualan, Layanan Financial Pedaran Proyék / Kawajiban Sampel Jeung Fungsi

Ngamajukeun finansial-jasa, kayaning misalna KPR, Levy, tur hidayah Investasi ka konsumén di perbankan …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *