imah / duit kencring, vending, Sarta hiburan Mesin Servicers na Repairers Proyék Pedaran / Tugas Sampel Jeung Jobs

duit kencring, vending, Sarta hiburan Mesin Servicers na Repairers Proyék Pedaran / Tugas Sampel Jeung Jobs

jasa, gunung, balikkeun tunai, jajanan, atanapi mesin hiburan kaasup video kaulinan, buleud atawa mesin slot juke, atawa ngaluyukeun.

Kaahlian karir sarat
  • Eusian mesin ngagunakeun zat, produk, dana, kitu ogé bahan séjén.
  • Ngajaga rékaman barang disadiakeun jeung dollar dikumpulkeun.
  • Ménta tunai na expenses tina produk, nyiapkeun rekening, sarta reconcile rékaman jeung concessionaires.
  • Jieun parusahaan nyaéta panggero pikeun pelak tetep nepi tur malikkeun model.
  • Ukuran jeung mariksa model keur ascertain nyababkeun gagal sarta ngalereskeun masalah slight contona bray produk atanapi biaya dipak.
  • Alat anu ujian pikeun ascertain operasi ditangtoskeun.
  • staf kontak perbaikan anu sejenna atawa finances pikeun eta pikeun ngaleupaskeun anjeun alat dina kasus dimana nangtukeun anu konci anu diperlukeun.
  • elemen jelas tur minyak alat.
  • data informatif catetan beuli on jenis atawa log, jeung karyawan dibikeun ngageter tina discrepancies.
  • Ngarobah fitur gaya parabot na thermostats.
  • Ngawétkeun data tina balikkeun sarta Unit pelestarian.
  • Ngarobah elemen malfunctioning, kaasup dipake pikiran magnét kana alat-alat Tunai Mandiri otomatis (ATM) pamiarsa kartu.
  • Ngarobah tur malikkeun ukuran sarta koin, sambarangan, atawa pakakas hiburan sarta ngarobah wewengkon teknis na listrik malfunctioning, nerapkeun leungeun-parabot, beusi soldering, jeung diagram.
  • pangropéa Perkakas anu diperlukeun pikeun ku komponén meunang.
  • alat ngaleupas, saluyu jeung spesifikasi sarta ngamangpaatkeun leungeun jeung parabot kakuatan.
  • nyebarkeun alat, nyieun caina diperlukeun tur kontak listrik di complying maké sarat.
  • Taroskeun kalawan wiring na buku diagram pikeun ngumpulkeun info kungsi kudu ngalereskeun produk.
  • model angkutan ka situs web instalasi.
  • Jieun perkiraan harga perbaikan.

Karir Kagiatan kabutuhan
  • Maca Pangaweruh-Pangaweruh dijieun kalimat jeung kalimat dina tulak nu patali karya.
  • Aktip-dengekeun-Ngalamar perhatian lengkep naon séjén-jalma sebutkeun, acquiring waktu keur anjeun sadar item keur diwangun, wondering patarosan sakumaha bener, na pernah stifling di moments bener.
  • Nulis-Komunikasi hasil dina tulisan saperti katuhu pikeun hayang of panongton.
  • Diomongkeun-hihihi-ka batur babagi informasi epektip.
  • Matematika-employing matematik pikeun ngajawab masalah.
  • Élmu-Maké aturan klinis jeung téhnik pikeun ubar isu.
  • Kritis-pamikiran-employing judgment jeung pikiran pikeun mikawanoh kaunggulan na kelemahan tina jawaban alternatif, papanggihan atawa métode pikeun dilemmas.
  • Aktip-Learning-Ngarti mangpaat informasi nu geus anyar pikeun tiap masalah-ngarengsekeun putusan-pembuatan upcoming na panganyarna na.
  • Diajar Metode-milih jeung employing métode coachingORinstructional tur perlakuan befitting kaayaan nalika diajar atanapi asah hal seger.
  • Mariksa-TrackingPEREvaluating kinerja muka diri, jalma anu tambahan, atanapi korporasi nyokot léngkah corrective atawa ngahasilkeun parobahan.
  • Sosial Perceptiveness-nyaho batur’ tendencies sarta nyaho naha maranéhna kalakuanana bari maranéhna ngalakukeun.
  • lampah koordinasi-ngarobah kalawan Wasalam ka batur’ kagiatan.
  • Marketing-Persuading batur pikeun ngarobah kabiasaan atawa pikiran maranéhna.
  • Mediasi-Bringing batur sacara koléktif sarta nyoba reconcile béda.
  • Anu ngabantu-Pangajaran batur kumaha kahayang pikeun ngalakukeun hiji hal.
  • Service Orientasi-aktip néangan cara pikeun ngarojong jalma.
  • Kompléks Problemsolving-Distinguishing isu intricate na reviewing data anu numbu ka ngawangun up na mertimbangkeun alternatif sarta ngalaksanakeun solusi.
  • Operasi Analisis-analisa merlukeun sarta spésifikasi produk sangkan perenah a.
  • Rékayasa Desain-rékayasa pikeun mantuan gear individu jeung wangunan atanapi ngadegkeun merlukeun.
  • Gear parabot Pamilihan-Ngidentipikasi jeung alat urang diurutkeun diperlukeun pikeun ngalakukeun hiji pagawean.
  • Alat instalasi-Nambahan, produk, cabling, atawa aplikasi pikeun minuhan fitur.
  • bungkusan komputer programming-Nulis pikeun sagala rupa kagunaan.
  • Fungsi nyukcruk-manéh indikasi béda, nelepon, atanapi gauges pikeun mastikeun hiji alat berpungsi appropriately.
  • Fungsi jeung Atur-Ngatur fungsi téhnik atawa gear.
  • Alat-alat Purwokerto-Executing pangropéa anu rutin dina produk na identifying nalika na naon nurun ngalayanan baris jadi perlu.
  • Ngungkulan-Tangtukeun faktor balik glitches nu fungsi sarta milih naon arah rék ngeunaan salah sahiji eta.
  • Malikkeun-malikkeun peralatan atawa téhnik ngamangpaatkeun padika nu diperlukeun.
  • Kualitas-Control Analisis-Executing nguji sarta assessments barang, pausahaan, atawa fungsi pikeun gauge fungsionalitas atawa alus teuing.
  • Témbongkeun jeung Putusan nyieun-Pamikiran ngeunaan kauntungan sarta waragad umum ukuran anu probable milih hiji nu geus pangalusna cocog.
  • Systems Analisis-Tangtukeun kumaha métode anu kedah beroperasi sarta parobahanana jalan dina situasi, operasi, na atmosfir bisa mangaruhan kauntungan.
  • Systems Analisis-Ngidentipikasi léngkah atawa sinyal kinerja sarta ogé relatif ka target of sistem, léngkah kungsi kedah pikeun ngaronjatkeun atanapi efektivitas luyu.
  • Waktos Manajemén-ngadalikeun oneis kasempetan pribadi.
  • Manajemen Tabungan-Tangtukeun sabaraha duit kamungkinan bisa pér ka acquire pakasaban dipigawé, na jualan ngeunaan waragad ieu.
  • Operasi of Zat Metode-ningali na Pananjung ka utilization cocog ngeunaan establishments, pakakas, jeung bahan diperlukeun pikeun ngalakukeun fungsi husus.
  • Pengawasan Gagah Sumberdaya-ngadegkeun encouraging, jeung jalma ngarah lantaran aranjeunna beroperasi, pinpointing rahayat pangalusna pikeun penjajahan di.
latihan kualifikasi pangalaman Perlu
  • Sakola tinggi Level (atanapi GED atanapi SMUN Sértipikat Kasaruaan)
  • Loba Pelatihan Sakola
  • teu sahiji bae
Proyék Manajemén kaahlian prerequisite
  • AccomplishmentANDWork – 88.24%
  • Tenacity – 79.81%
  • alesan – 88.12%
  • kapingpinan – 88.68%
  • Gawé babarengan – 89.30%
  • Masalah keur Batur – 83.92%
  • Orientasi sosial – 77.94%
  • Pangendalian diri – 83.98%
  • tekanan bangbarung – 88.00%
  • Kustomisasi / Mobility – 93.64%
  • Trustworthiness – 89.34%
  • Perhatian ka Jerona – 97.59%
  • Kajujuran – 89.16%
  • Kabebasan – 96.00%
  • kreativitas – 88.04%
  • pamikiran – 93.95%

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Chefs Jeung Kapala cooks Proyék Pedaran / Akuntabilitas Citakan Jeung Kalungguhan

Langsung na bisa ilubiung dina persiapan nu, bumbu, sarta Nyiapkeun lauk muffins, meats, sayuran, …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *