imah / Chefs Jeung Kapala cooks Proyék Pedaran / Akuntabilitas Citakan Jeung Kalungguhan

Chefs Jeung Kapala cooks Proyék Pedaran / Akuntabilitas Citakan Jeung Kalungguhan

Langsung na bisa ilubiung dina persiapan nu, bumbu, sarta Nyiapkeun lauk muffins, meats, sayuran, salads, atawa pangan tambahan. Bisa nyiapkeun jeung item Pilihan ongkos, meuli produk, jeung mertahankeun data na rekening.

Kaahlian pakasaban ngabutuhkeun
  • Nalungtik produk pangan disusun atawa atah’ grade pikeun mastikeun yén kriteria anu kahontal.
  • Ngawas Kabiasaan sanitasi pikeun mastikeun yén staf turutan ekspektasi sarta hukum.
  • Pariksa kualitas sarta kuantitas barang diala.
  • Requisition atanapi mésér pangan atawa barang béda diperlukeun serius mun assure prosedur anu éféktif.
  • Ngawaskeun atawa ngatur Kabiasaan pagawé atawa cooks operasi di Nyiapkeun kadaharan.
  • Dianggo kawasan sangkan tangtu, alat, atawa mariksa suplai conformance kana kriteria dibuktikeun.
  • Mutuskeun kumaha pangan kudu diwanohkeun tur ngahasilkeun fitur dahareun anu hiasan.
  • Tembongkeun cooks atawa pagawé anu tambahan dina Nyiapkeun, masak atawa démonstrasi of foodstuff.
  • Ngitung jumlah jeung waragad nu penting nyadiakeun, kayaning misalna dahareun jeung elemen.
  • Kolaborasi kalayan buruh anu béda nyokot kana tinimbangan elemen kayaning malah jumlah probable of pamakéna atanapi musim pilihan komponén rencana na acquire resep atanapi selections.
  • Nalungtik masakan ka utusan harga mun ménu objék, predicated on dahareun, tugas, sarta expenses expense.
  • Nyiapkeun sarta nyieun hidangan sakabeh rupa, jigana leuwih hiji yayasan sering atanapi ngeunaan datang ekslusif atanapi ciri.
  • Mutuskeun kaluaran agendas sarta spésifikasi staf diperlukeun pikeun mastikeun suplai biasa tina jasa.
  • Meunang jeung nyewa staf, kayaning cooks jeung pagawe asal ogé séjén.
  • Papanggih jeung konsumén pikeun balik leuwih ménu pikeun situasi anu tinangtu, kayaning misalna weddings, pihak, atanapi banquets.
  • Témbongkeun lila masak anyar atanapi produk pikeun staf.
  • Nyarita ka reps panghasilan keur ngabahas waragad atawa barang beuli.
  • Pamundut nangtukeun atawa mundut gear.
  • Laporan kreasi atawa informasi detil dina rupa nu dibikeun.
  • nyiapkeun, utama, atawa ngawaskeun nu prep foodstuff atawa kagiatan masak tina sababaraha kitchens atanapi eateries dina ngadegna hiji kayaning misalna hiji ranté diner, rumah sakit, atanapi motel.
  • Co-ordinate tata atanapi acquiring pikeun sakabeh prosedur dahareun dina usaha kaasup klub, motels, atanapi ranté warnet.

Penjajahan Laku lampah kualifikasi
  • Pamahaman bacaan-nyaho dijieun eusi na garis dina file nu patali karya.
  • Aktif dengekeun-Ka naon séjén-jalma nyebutkeun méré perhatian pinuh, lalaki waktu pikeun mikawanoh titik keur dijieun, inquiring queries sakumaha bener, tinimbang stifling di kali salah.
  • Publishing-Komunikasi epektip ditulis handap moal sakumaha pantes pikeun syarat ti pemirsa.
  • Ngawangkong-Diomongkeun ku batur nepikeun ka fakta effortlessly.
  • Maths-Maké maths mun ngalereskeun isu.
  • Téhnologi-Nerapkeun métode jeung tungtunan ilmiah pikeun ngajawab kasusah.
  • Pamikiran anu penalaran kritis-ngamangpaatkeun tur alesan ngakuan kalemahan jeung kaahlian sahiji metodeu, hasilna atawa jawaban diganti ka troubles.
  • kauntungan aktif Learning-Pamahaman informasi seger urang ngeunaan duanana problemsolving upcoming sarta arus jeung putusan-pembuatan.
  • Diajar deukeut-petik sarta ngagunakeun strategi coachingPEReducational sarta prosedur luyu pikeun situasi husus ngadidik atawa nalika mastering isu anu seger.
  • Ngawaskeun-OverseeingOREvaluating kinerja muka diri, folks anu béda, atanapi korporasi nyandak Peta corrective atawa pikeun ngahasilkeun kamajuan.
  • Sosial Perceptiveness-Keur sadar réspon othersA bari maranéhna ngalakukeun naha maranéhna meta jeung nyaho.
  • lampah koordinasi-modifying dina hubungan kagiatan othersI.
  • Salesmanship-jétu batur pikeun ngarobah pikiran atawa tindakan maranéhanana.
  • Badami-delivering batur babarengan jeung ngusahakeun reconcile varian.
  • Pangajaran-Instructing batur ngan kumaha carana sangkan move a.
  • Sukaraja, Tasikmalaya-Pasti parusahaan néangan strategi pikeun rojong folks.
  • Canggih Problemsolving-Ngidentipikasi kasusah intricate na reviewing informasi anu relevan nalungtik tur ngamekarkeun kemungkinan sarta ngalaksanakeun solusi.
  • Usaha Evaluasi-examining kaperluan sarta spésifikasi item sangkan perenah a.
  • Desain-téhnologi téhnologi ngawula konsumen na aligning parabot atawa ngahasilkeun kahayang.
  • Gear Pamilihan-Tangtukeun jenis parabot jeung alat kungsi kudu ngalakukeun proyek.
  • Masang-masang mesin, pakakas, kawat, atawa program papanggih spésifikasi.
  • bungkusan komputer programming-Nulis ngeunaan sababaraha tujuan.
  • Operasi nelepon pangimeutan-Lalajo, gauges, atawa sinyal lianna pikeun mastikeun aya hiji alat ngajalankeun appropriately.
  • Operasi jeung nanganan-Ngadalikeun operasi alat atawa pakakas.
  • Alat-alat Purwokerto-Executing upkeep anu rutin di gear sarta mutuskeun lamun.
  • Ngungkulan-Ngidentipikasi alesan pikeun glitches operasi sarta milih cara lumangsungna ngeunaan ieu.
  • Ngaropéa-ngaropéa program atawa alat ngamangpaatkeun padika nu diperlukeun.
  • Control kualitas Evaluasi-completing pamariksaan jeung cék barang, jasa, atawa fungsi pikeun gauge efisiensi atawa kualitas.
  • Hikmah jeung Putusan Nyieun-Tempo kauntungan jeung harga komparatif ukuran anu probable milih hiji pangalusna cocog.
  • Systems Analisis-Tangtukeun kumaha pangaluyuan di atmosfir, fungsi, jeung kaayaan bisa dampak épék na naon nurun tina téknik kedah nedunan.
  • Systems Evaluasi-Ngidentipikasi ukuran atanapi tanda kinerja ogé relatif ka ambisi tina sistem katuhu atawa kagiatan diperlukeun pikeun ngaronjatkeun efektivitas.
  • Timemanagement-Ngatur periode pribadi ogé batur’ kurun waktu salah.
  • Manajemen Tabungan-Nangtukeun cara duit akang jadi spent ka acquire karya réngsé, jeung pembukuan ngeunaan expenses ieu.
  • Operasi of Produk Maksadna-Ngajalajah jeung lalaki kana pamakéan bener tina fasilitas gear, jeung sumber produk miboga kudu ngalakukeun fungsi ditangtukeun.
  • Pengawasan karyawan Sumberdaya-stimulating, gedong, na ngarah individu sabab beroperasi, identifying nu folks luhur pikeun proyek Anjeun.
sarat Atikan pangaweruh kualifikasi
  • Jumlah Affiliate urang (atawa tambahan dua-YR Jumlah)
  • Gelar senior Sakola Luhur (atanapi GED atanapi Senior Sakola Luhur Kasaruaan bijil)
  • Langkung ti 4 taun, saloba genep taun sarta kaasup,
Tugas Otoritas kaahlian kualifikasi
  • AchievementOREffort – %
  • kakuatan keur nahan – %
  • alesan – %
  • wibawa – %
  • Gawé babarengan – %
  • Ngaluarkeun keur Batur – %
  • Positioning budaya – %
  • Pangendalian diri – %
  • tekanan kasabaran – %
  • VersatilityANDFreedom – %
  • Trustworthiness – %
  • Kasadaran Jerona – %
  • kakuatan – %
  • kamerdikaan – %
  • nepungan – %
  • pamikiran analitik – %

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Ajen jualan, Layanan Financial Pedaran Proyék / Kawajiban Sampel Jeung Fungsi

Ngamajukeun finansial-jasa, kayaning misalna KPR, Levy, tur hidayah Investasi ka konsumén di perbankan …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *