imah / Tukang batu semén Jeung Finishers Beton Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Citakan Kawajiban

Tukang batu semén Jeung Finishers Beton Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Citakan Kawajiban

bahan sleek jeung finish semén anu dicampurkeun, contona flooring trotoar, jalur, atanapi curbs employing pilihan leungeun jeung instrumen kakuatan. Susun variétas ngeunaan trotoar atawa gutters; patch rongga; sarta employ saws mun nyiksikan mendi ékspansi.

Karir kaahlian kualifikasi
  • Nguji sorts nu ngarojong nu tangible pikeun nempo yén maranéhna nuju dijieun neuleu.
  • Dibereskeun bentuk nu mawa semén arah Tos miharep sarta tingkat, tur ngatur ieu.
  • ngabagikeun, ngambang, sarta sleek tangible, jeung tahap, employing Spade, ngagaro, palm atawa kakuatan trowel, masihan atanapi kakuatan screed.
  • sendi ékspansi kapang jeung tips, ngamangpaatkeun instrumen trimming, jointers, sarta straightedge.
  • Ngawas kumaha kahaneutan angin ngahiliwir éta, atawa tiris pisan tiis mangaruhan alleviating semén dina sapanjang pendekatan lengkep.
  • Asup truckdriver nempatkeun wahana move parasit kana beton langsung dina variétas, sarta pikeun mantuan porsi nyata.
  • Jieun permukaan semén abrasive, nerapkeun sikat.
  • Kakuatan nu mangrupa fungsi Vibe kana beton anu geus leutik.
  • Geura éta ngalungkeun semén jeung ngawaskeun buruh anu ngagunakeun shovels atawa instrumen unik keur ngadistribusikaeun eta.
  • Motong daerah pinuh kaluar ancur, liang bor keur reinforcing rod, tur lokasi strengthening rod pikeun ngabenerkeun tangible, ngagunakeun alat kakuatan sarta punch.
  • floor semén baseuh, tur dilarapkeun ka permukaan anu bersih ngabogaan gemstone sarta ménta dieusian lengkep.
  • floor beueus pikeun ngatur pikeun mengikat, ngarecah lengkep jeung kantong jeung grout atanapi slurry, tur bersih, ngagunakeun trowel.
  • aréa retak, ngamangpaatkeun sisipan sisir, jeung pangalaman sarta manggihan lanté pikeun manggihan lamun kasar atanapi bumpy.
  • Waterproof atanapi balikkeun exterior, sarta ngalaksanakeun hardening na securing sanyawa pikeun ubar beungeut nyata.
  • ramalan teuas guna ngalengkepan tangible, ngikis, sarta dianggo wewengkon badag, sisi, sarta processor, employing parabot leungeun, cyber kakuatan, atanapi chisels hawa.
  • Nyusun laporan mildew anu kayu, sarta molds aman sabudeureun tempat jadi repaired, ngagunakeun parabot leungeun.
  • Fabricate bagian, tips, jeung ngarojong beton.
  • Cai-tahan atanapi reestablish surfaces beton, employing zat cocok.
  • Gunung cap dina pinding luar pikeun nyadiakeun finish geulis atanapi screws jangkar, pakean logam sapanjang kalawan fixtures lianna di beton dicampur seger atawa pola.
  • Campuran ngahasilkeun grout, atanapi slurry, ngagunakeun trowel, tinker, ngikis, atawa pakakas beton-ngagabungkeun.
  • Nyebarkeun kertas roofs on wewengkon dadasar, jeung ngadistribusikaeun nyata onto laporan roofing kalawan trowel pikeun ngabentuk base terrazzo.
  • chip permata Sprinkle atanapi hued karikil, bubuk baja, atanapi ngawarnaan bubuk leuwih exterior mun nyieun lengkep anu prescribed.
  • Ku kituna anu sisi ngarah rupa pikaresep perenah atanapi struktur ngurangan logam tim tape, jeung média kana terrazzo awal.
  • Ngagunakeun bilas asam muriatic kalawan cai, sarta pikeun ngabersihan permukaan.
  • Maksakeun curler leuwih permukaan pikeun nambahkeun chip dina permukaan.
  • permukaan gloss, surfacing alat atawa nerapkeun Asah.

Karir Pursuits kualifikasi
  • Maca frasa diwangun pamahaman-Pamahaman jeung ayat dina docs karya anu patali.
  • Aktif dengekeun-Ka naon séjén-jalma nyebutkeun maturan perhatian lengkep,, lalaki waktu keur anjeun sadar item keur dijieun, inquiring isu sakumaha idéal, teu mesmerizing di kali anu salah.
  • Medarkeun-Komunikasi efektif dina nulis teu sakumaha pantes keur hayang pasar.
  • Komunikasi-hihihi-ka batur babagi informasi effortlessly.
  • Maths-Maké math pikeun ngabéréskeun masalah.
  • Téhnologi-Nerapkeun prinsip médis jeung téhnik pikeun ubar isu.
  • Pamikiran anu kritis-Nerapkeun alesan na pamikiran pikeun mikawanoh kaunggulan jeung kalemahan sahiji solusi alternatif, gagasan atawa deukeut ka dilemmas.
  • Aktip-Learning-Ngarti mangpaat rinci seger ngeunaan duanana hadir tur upcoming problemsolving jeung putusan-pembuatan.
  • Diajar Strategi-Maké jeung milih téhnik trainingANDinstructional sarta prosedur luyu pikeun situasi husus nalika pamahaman atawa instructing barang anu seger.
  • Mariksa-CheckingPERDetermining efektivitas jalma tambahan, muka diri, atanapi pausahaan nyandak Peta dirémidi atawa pikeun ngahasilkeun kamajuan.
  • réspon sosial Perceptiveness-nyaho othersA jeung pangaweruh bari maranéhna ngalakukeun naha maranéhna ngawalon.
  • Dexterity-Ngaluyukeun lampah dina watesan batur’ kagiatan.
  • Marketing-asli batur pikeun ngarobah kabiasaan atawa pikiran maranéhna.
  • Arbitrase-Nyandak batur sacara koléktif sarta ngusahakeun reconcile béda.
  • Latihan-ngadidik batur ngan kumaha carana nyandak Peta.
  • Service Orientasi-aktip nyobian pikeun manggihan deukeut kana ngarojong individu.
  • Masalah kompléks ngarengsekeun-Nangtukeun kasusah pajeulit jeung critiquing info pakait ngajen jeung ngawangun nepi pilihan jeung nerapkeun pilihan.
  • Prosedur Panalungtikan-examining syarat item jeung hayang ngahasilkeun gaya a.
  • Desain-téhnologi téhnologi ngawula konsumen na generating atawa ngabogaan alat hayang.
  • Alat-alat Pamilihan-Nangtukeun jenis parabot sarta parabot kungsi kedah sangkan ngaéksekusi karya.
  • program installment-Nambahan, mesin, kawat, atawa pakakas pikeun minuhan sarat.
  • bungkusan komputer programming-nulis keur sababaraha fungsi.
  • Operasi nyukcruk-Nempo sinyal béda, knobs, atawa tés janten yakin alat keur fungsi neuleu.
  • Operasi jeung nanganan-Ngatur fungsi sejen atawa alat.
  • Pangropéa-Pintonan pangropéa rutin dina produk na mutuskeun lamun na naon jinis pelestarian ieu diperlukeun.
  • Ngungkulan-Tangtukeun nyababkeun blunders jalan na milih naon nu kudu ngeunaan salah sahiji eta.
  • Ngaropéa-ngaropéa pakakas atawa téhnik ngamangpaatkeun padika anu penting.
  • Control kualitas Analisis-Executing assessments sarta cék barang, panyadia, atawa teknik jeung gauge fungsionalitas atawa kualitas.
  • Témbongkeun jeung Putusan Nyieun-Pamikiran ngeunaan expenses umum tur mangpaat ukuran anu mungkin pikeun manggihan hiji nu geus paling cocok.
  • Analisis-Nangtukeun kumaha sistem hiji kudu nedunan na jalan kamajuan dina fungsi, kaayaan, na oge sakuliling bakal dampak épék.
  • prosedur atawa indikator kinerja Systems Analisis-Ngidentipikasi ogé luyu jeung target of sistem akurat atawa ukuran kungsi perlu ningkatkeun pungsi.
  • Waktos Manajemén-Ngatur kasempetan pribadi hiji urang ogé batur’ waktu.
  • Manajemen Tabungan-Nangtukeun cara tunai bakal undoubtedly jadi spent meunang tugas dilakonan, na akuntansi for kos ieu.
  • Operasi tina Bahan Sumberdaya-narima tur ningali keur pamakéan bener amenities, parabot, jeung produk diperlukeun serius mun ngalakukeun husus beroperasi.
  • Pengawasan Kepegawaian Sumberdaya-ngembang stimulating, na ngarah individu bari maranéhna maranéhna ngalakukeun, distinguishing rahayat paling mujarab pikeun penjajahan anu.
Atikan kualifikasi pangaweruh kualifikasi
  • Kirang-ti Sakola Gelar Top
  • Gelar senior Sakola (atanapi GED atanapi Senior Sakola Kasaruaan kualifikasi)
  • Langkung ti 2 taun, saloba jeung kaasup 4 taun
Kaahlian Manajemén karya Perlu
  • AchievementsANDAttempt – 87.87%
  • Tenacity – 89.32%
  • upaya – 93.53%
  • manajemén – 94.98%
  • Gawé babarengan – 94.10%
  • Salempang pikeun Batur – 88.12%
  • Orientasi budaya – 90.44%
  • Pangendalian diri – 89.08%
  • tekanan bangbarung – 87.53%
  • AdaptabilityORFreedom – 90.02%
  • réliabilitas – 91.36%
  • Perhatian ka Rincian – 93.35%
  • étika – 90.56%
  • kamerdikaan – 84.01%
  • pangwangunan – 83.08%
  • pamikiran analitik – 82.34%

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Ajen jualan, Layanan Financial Pedaran Proyék / Kawajiban Sampel Jeung Fungsi

Ngamajukeun finansial-jasa, kayaning misalna KPR, Levy, tur hidayah Investasi ka konsumén di perbankan …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *